corruptie

Corrupte Senaat in paniek om ophef Neven ‘Graai en Naai –functies’.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Weer een VVD Bendelid ‘Doener-Anne-Wil Duthler’ betrapt op een misdaad. Rutte het is Oké!(VIDEO).
Wij publiceren al jaren over de Corrupte Eerste Kamer waar zo een beetje iedere ‘Graai en Naai-Senator’ twee of meer Petten op heeft, maar nu is het ook een beetje doorgedrongen tot de MSM.

Wilders: Tweede Kamer is een nepparlement met ‘Twee Petten(Video).
De voor minimaal 60-70 procent corrupte Senaat gaat(niet)met de stofkam door de ‘Graai en Naai-bijbanen’ van alle (misdaad)-leden. Dat gebeurt na een hausse aan negatieve berichten over de ‘Graai& Naai nevenfuncties’ van de corrupte Eerste Kamerleden die blijken te schuren met hun politieke hoofdbaan.

‘Eerste-Twee Petten-Kamer ‘onderzoekt’ gedragscode voor hun corruptie. Uitkomst niets gevonden(Kuch). 
Alle fracties gaan nog eens grondig kijken”, liegt ‘VVD bendelid- Ankie Broekers-Knol’, voorzitter van corrupte de Eerste Kamer. Ze heeft die afspraak gemaakt tijdens een normaal strikt geheime vergadering van het  ‘Graai en Naai-College van Senioren’. Maandag werd bekend dat de corrupte VVD-senator Anne-Wil Duthler voor een wet stemde waarover haar eigen bedrijf het ‘Taxfree-Shell-kabinet- Rutte’ had geadviseerd. Daarmee  werd bekend dat zij zich schuldig had gemaakt aan belangenverstrengeling  en corruptie. Waarom zij niet is gearresteerd  spreekt boekdelen inzake de Klasse Justitie in Banana-Fraude-NL van Rutte&Co. Het kwam naar boven tijdens een groter (Doofpot)-onderzoek naar het woud van ‘Graai en Naai bijbanen’ van de tot op het bot corrupte Eerste Kamerleden met o.a.voorheen o.a.de Super-Graaier & Naaiers D66 ‘DDR66-er Thom de Graaf'(Video) en oude ‘CDA-Rat- Elco Brikman’, waarvan de meeste eveneens aan het ‘Nep en Fop-politieke-werk’ raken.

‘PvdA-Maffiaboss Senaat- ‘Zakkenvuller-BOBO Postema’ blijft zitten in de Eerste Kamer(Video).

Kuzu DENKt soms wel na:Rede Kuzu Algemene Beschouwingen pakt ‘Roversbende Rutte’ aan(Video). 

Het is bepaald niet de eerste keer dat de ‘Graai en Naai-bijbanen’ van de corrupte senatoren onder de loep liggen. Recent ontstond er oproer over de ‘Graai en Naai-nevenfunctie’ van ‘PvdA-hoertje André Postema’, die ook ‘Graai en Naai-bestuurder’ is bij een Vmbo-school die in Maastricht een bende maakte van de eindexamens. Top ‘VVD- Elite-Gangster Loek Hermans’ stapte als fractievoorzitter op vanwege het miljoenen faillissement van ‘Maffia-zorginstelling Meavita’. Dan was er nog de ‘PvdA Rode Barones Marleen Barth’, die het zelfs niet eens meer nodig vond om tijdens belangrijke stemmingen aanwezig te zijn in de Senaat. Te druk met o.a. ‘Naai en Graai-(pedo)-vakanties’.De nieuwe ophef was voor de wederom merendeel corrupte  fractievoorzitters reden om elkaar dinsdagochtend nog eens diep in de ogen te kijken(kuch). „Het is niet fijn als erover gesproken wordt dat wij van de PvdA ook uitpuilen van de corrupte ‘Graaiers en Naaiers ”, bralt  PvdD-voorman Niko Koffeman (PvdD-Hoertje) over het beraad in het gewetenloze College van Senioren. „Ik vind dat we dat veel vaker moeten doen, ook als het niet in de krant staat(kuch, kuch).”

Eiceldonatie en de D66 ‘DDR-Graaiers en Naaiers’.
Met het ‘VVD-Bendelid  Duthler’ nog vers in het geheugen dient zich alweer een nieuwe corruptie  kwestie aan. CDA-minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid voor de Rijken) aka “de Schoenen Fetisj” stuurde gisteren een rapport naar de Tweede Kamer over eiceldonatie. D66 ‘DDR66-senator’ en nieuwbakken corrupte ‘Graai en Naai-lijsttrekker Annelien Bredenoord’ blijkt één van de corrupte  wetenschappers te zijn die aan het ‘Nep en fop-onderzoek’ voor het  corrupte ministerie van VWS heeft meegewerkt. SP-senator en fractievoorzitter Tiny Cox vindt dat zijn D66 DDR66-collega zich daarmee op glad ijs begeeft. „Als je als senator denkt dat het onderwerp waarnaar je onderzoek hebt gedaan ook maar enigszins kan terugkomen in de Eerste Kamer, moet je je afvragen: moet ik dit wel doen?”, vindt hij. De extreem Corrupte ‘DDR66 –Elite-Gangsterin Bredenoord’ vindt dat ze binnen de lijntjes is gebleven. „Het rapport is geen advies, maar een wetenschappelijke studie en D66 is één van de ‘Judas-partijtjes’ die de ‘VVD- Henry Keizer&Rutte- Doeners’ aan de macht houden”,meent ze. Ze heeft er naar eigen zeggen ook geen geld voor ontvangen, want wij rekenen de tien duizenden euro’s onkosten vergoeding die ik heb gevangen niet als geld. „En je wil in de Eerste Kamer toch ook mensen met kennis van duistere zaken? Ik ben (Nep en Fop)-wetenschapper met een bepaalde expertise in dienst van de Heersende Klasse. Als dit al niet meer mag, moeten we in de Eerste Kamer robots eerlijke mensen neerzetten en dat kan je gelijk de VVD(misdaadgroep) en D66 DDR66 en de ‘Nep en Fop Christen- CDA’ en de ‘CU- Incest -Bijbelbelt’ en de ‘PvdA-Hoertjes’ en ‘GroenLinks Rechts’ opheffen.

Geen regels voor de ‘Elite-Graaiers en Naaiers.’
50Plus-fractievoorzitter Jan Nagel zou het goed vinden – nu er zoveel ’wrijving’ is ontstaan over ‘Graai en Naai-nevenfuncties’ – om nog eens goed te kijken naar de daarvoor geldende spelregels(Kuch). „Misschien kunnen ze geactualiseerd worden?” De Corrupte PvdD-fractievoorzitter Koffeman is dat roerend met hem eens.

2 antwoorden »

  1. Het valt allemaal best wel mee met die corrupte Mega-graaier Senator Elco Brinkman met zijn 783 bijbanen.

    Elco zit iedere zondag braaf vooraan in de kerk, en zingt dan Lieve heer, haleluja ! zegen mijn wachtgeld en fop-declaraties !

    Een mooier en beter alibi in het Nep-Christen Duivels Appèl (Nep-CDA) is er niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.