Elitaire Misdaad

PLO-DDR66-Kaag’ geeft 100 miljoen euro voor Rihanna. Rutte weer gelogen!

( van onze  ongesubsidieerde (Video) dr. Goebbels  propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte & Kaag zijn dol op de PLO,Toppers, ‘Gelukzoekers-Muni’ en ‘Pulp-Stars’ als Rihanna(Video)
D66 ‘DDR66 PLO Minister Kaag’ geeft de komende vijf jaar jaarlijks 20 miljoen euro cadeau in de verbetering van onderwijs in ‘Strijkstok- ontwikkelingslanden’. Dit terwijl veel Nederlandse kinderen en studenten geen geld hebben voor schoolreisjes, Laptops(Video) ,een normale maaltijd en schoolgeld(Video). Waarom? Om tijdens het optreden van Rihanna haar achter de coulisse privé ‘Penthouse&Loverboy Pechthold’ te mogen ontmoeten? Wat is dat voor  ‘Elite-Gangster-waanzin’?”

Dat heeft ze bij de Verenigde Naties in New York gebrald, terwijl Rutte kort geleden een dergelijk gift nog af te deed als klinkklare onzin. “Onderwijs is één van de prioriteiten van mijn beleid, maar niet voor de Laagste Klasse in Nederland. Het biedt vrouwen en jongeren kansen op beter werk en een fatsoenlijk inkomen in het buitenland en niet in Nederland “, aldus Kaag.

‘Rent a D66 Minister Kaag’ financiert Privé Jet van 50 miljoen ‘Loverboy Abbas’.
“Ik richt mij vooral op kwetsbare groepen zoals ‘Oliedollar-vluchtelingen’ en  mijn favoriete ‘Munie-ontheemden’ in ons land, maar niet op  de Nederlandse Laagste Klasse, die vuile Labbenkakken”. Het geld gaat naar het corrupte Global Partnership for Education (GPE).In totaal gaat het om iets meer dan 100 miljoen euro. Dat bedrag komt aardig overeen met de 100 miljoen dollar die Rihanna een maand geleden vroeg van het Nederlandse regime Taxfree-Shell-Rutte. Rihanna is ambassadeur van GPE. Het bedrag is zelfs iets hoger dan zij vroeg, 100 miljoen euro is ruim 117 miljoen dollar en reken maar dat het er spannend aan toe is gegaan achter de coulisse voor die prijs, maar daar mag Wilders en Baudet(Video) niets over zeggen in de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer, want dat is privé( zie Stem van de Straat-SaltoTV van deze week(Video))!

 

 

6 antwoorden »

 1. ndian in the machine – ARE US PRESIDENTS CLONED?
  WITH SO MANY HUMAN CLONES… HOW DO WE TELL WHO IS …
  We love those who conspire against us, because we deserve to be free.

  Like

  • Ik zou haar en de gehele ’66 fractie kaalgeschoren op de platte kar richting tribunaal willen zien rijden. Naar goed gebruik, zoals we dat met alle nsb-ers en landverraders doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.