Media-Maffia

‘Uitgeverij Maffia-Grachtengordel bazen Ammerlaan & Wessels:”Voor al uw Karaktermoorden met de pen!”

(Door ing Steve Brown

AMSTERDAM-NOIR- Aan: Directie BNNVARA, redactie Pauw en Jeroen Pauw, Uitgeverij Hollandsdiep (info@hollandsdiep.nl),Sol Bouzamour en Uitgeverij Overamstel ( info@overamstel.com)

Amsterdam, 26 september 2018

Inzake, onrechtmatige en strafwaardige Misdaden gepleegd jegens mij en de mijne

T.a.v. directie BNNVARA ,Jeroen Pauw, Robbert Ammerlaan, Cees Wessels en Sol Bouzamour,

D.d. 22 september 2018 ( zie:”Kwaadaardige -Fantast-Ratje Sol Bouzamour‘ schrijft in zijn boek dat hij werkte voor Steve Brown toen hij kleuter was”(Video) heb ik een aantal eisen aan u gesteld inzake de onrechtmatige en strafwaardige ( smaad en laster en gevaarzetting: Kelderluik Arrest) boek: “Narcissus“  in samenhang met het feit dat uw ‘auteur’ en ‘Riool-lynch-acteur Fantast-Ratje Sol Bouzamour’ mij aanwees als de  z.g. ‘Bruine Steven’ als rat in verenging met J. Pauw op de 100% gesubsidieerd nationale TV. BNNVARA en J. Pauw  hebben derhalve zelfs gemeenschapsgeld misbruikt om mij te beschadigen, hetgeen in strijd is met het AwB dat toeziet op de gedragingen van het Bestuur en directie van BNNVARA. Wellicht ga ik die nog afzonderlijk voor de Bestuursrechter slepen in deze.

U (de Uitgever) en uw ‘auteur-riool-lynch- acteur- Sol Bouzamour’ en J. Pauw en BNNVARA hebben er kennelijk voor gekozen om stil te blijven zitten in deze en daarnaast onbeschoft en lafhartig niet te antwoorden.

Derhalve geef ik u tot morgen 12.00 uur om alsnog naar behoren te antwoorden in deze en zal indien u wederom stil blijft  zitten mijn advocaat  mr. P. van de Laar in deze verzoeken een kortgeding tegen u en uw ‘auteur’ en ‘riool-Lynch-acteur  Sol Bouzamour’ en J. Pauw c.q. BNNVARA aan te spannen en mijn gerechtvaardigde eisen via de rechter af te dwingen in deze.

U en uw  ‘auteur’ en J. Pauw en BNNVARA hebben mijn leven opzettelijk in gevaar gebracht, alsmede grove smaad en laster tegen mij gepleegd, hetgeen naast onrechtmatig ook nog strafwaardig is.

Uw ‘auteur’ stelt o.a. dat ik hem heb verraden (toen hij kleuter was) en dat ik een racist ben die een hekel heeft aan Marokkanen. Beide citaten zijn kwaadaardige leugens met als opzet mij en de mijne o.a.  te beschadigen en mijn leven in gevaar te brengen (verraders  worden immers dood geschoten) en/of mij maatschappelijk te vernietigen wat ook een vorm van moorden is, maar dan met de pen.

Rent een Recent Peppelenbos’ neemt het op voor ‘Fantast-Ratje Bouzamour’ en beledigt Steve Brown(Video).
Ik heb getracht één en ander buitenrechtelijk met u en J. Pauw en de BNNVARA in de minne te regelen in deze, maar daar bent u,  J. Pauw en BNNVARA niet op ingegaan. Derhalve wijs ik u er op dat de gedwongen  juridische  kosten en proceskosten mijnerzijds in deze voor uw rekening zijn en naast de schadevergoeding  die ik u en uw  ‘auteur’ Sol Bouzamour( €25.000,-en J. Pauw en BNNVARA ( €5000,-)  en die desnoods hoofdelijk zullen worden gevorderd in deze .Dat is één.

Ten Tweede:
Daarnaast wend ik mij nu tevens tot u als hoofdredacteur van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  en Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV(video) en verzoek u om een interview in deze.

Mocht u en J. Pauw daar ook geen antwoord opgeven zullen wij onaangekondigd  op de u welbekende en gewaardeerde ‘Politie-Informant – Peter .R de Vries- Overval methode’ u gaan interviewen en die beelden opnemen en uitzenden .Dit voorgaande geldt zowel voor u en uw ‘auteur’-riool-lynch acteur-Sol Bouzamour, alsmede voor J. Pauw in deze.

Eén en ander wringt des te meer in deze, aangezien de corrupte ‘Subsidie -Miljonair  Pauw’ nu meerde malen een vergelijkbare belediging’s en gevaarzetting ’s  actie ( Kleine Willem en de vermoorden tweevoudige Moordenaar Martin Kok ) op mij heeft gepleegd.

In afwachting van uw antwoord

Ing S.K.A.Brown

CC .mr.P.van der Laar

PS Kunt u de pagina’s en de allinea’s aan mij mailen waar in “Bruine Steven” en of als rat aangeduid ben(Dit schrijven is gepubliceerd op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir).

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.