Media-Maffia

‘Junkie-Peter R. de Vries’ krijgt er van langs door Twitteraars en Hiddema & Steve Brown.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Nadat Theo Hiddema van FvD in ‘RTL-Riool-Late Night’ met de corrupte ‘Grachtengordel-Drol Huys’ met duidelijke taal de mond snoerde van ‘Narcist Peter R. de Vries’ kreeg De Vries gisteren op Twitter en al tijdenlang bij  ing Steven Brown op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en deze week de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV de volle laag:” Peter R. de Vries: “Coke is heel lekker en verkrachten is OK!(Video).

 

LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje(Video).

Dat gebeurt in reacties op een tweet van ‘Coke-Junkie- Peter R. de Vries’, waarin hij bij een foto van zichzelf in een drie maten te kleine wieleroutfit onder meer schrijft: „Vanmorgen even ’gespijbeld’ om in het najaarszonnetje 70 km te wielrennen (met een paar grammetjes speed)...” Hij besluit zijn tweet met een sneer naar Hiddema: „Want, Theo Hiddema, een gezonde geest zit in een gezond lichaam van een Held en mooie man…”, alus de ‘Narcist & Junkie De Vries’.De  ‘SBS-Riool-media-Stalker ’vindt weinig bijval op het sociale platform. Men keert zich massaal tegen hem met typeringen als ’sneu’ , ‘verlopen Junkie’, ‘Geilneef’, Narcist’ ‘Hoerenloper’ ,’loopjongen van  bepaalde corrupte Justitie’ en ’’#Metoo-midlifecrisis’. Iemand herhaalt letterlijk zijn woorden aan Theo Hiddema: „’t Houdt je wel bezig, hè Junkie-Peter?” Een ander verwijt Peter dat hij wel uitdeelt, maar zelf niet kan incasseren. „Een slechte verliezer en vieze Hoerenloper”, vindt een aantal dan ook.

Het relletje ontstond toen ‘Politie-informant &Junkie- Peter R. de Vries’ zich in de talk ‘Bral-Riool-show’ mengde in het gesprek tussen Theo Hiddema en Twan Huys. Hij vroeg de bejaarde politicus van Forum voor Democratie op hinderlijke toon met een doorgeschoven ‘Stem &Pan’ waarom hij zich tijdens de algemene beschouwingen niet hardmaakte, zonder overigens te concretiseren waarvoor. Hiddema ging niet op de vraag in en maakte duidelijk dat hij er niet van gediend was ter verantwoording te worden geroepen door een ‘Junkie & Hoerenloper als De Vries’ die het opnam voor een Afghaanse verkrachter van een geestelijk gehandicapt meisje van 18 jaar. „U bent geen kiezer van mij, Junkie.” De sfeer tussen Hiddema en  Junkie De Vries’ kwam de hele avond niet meer goed en De Vries kreeg nog meerdere vegen uit de pan toen het ging over de vader van zijn vroegere ‘Maffia-maatje’ ex Mr. Bramela Moszkowicz- toen de Vries nog loopjongen was van Willem Holleeder( zie Video hiervoor)- te verwerken, maar dat is hij wel gewend als een Narcist met een ‘Mega-bord’ voor zijn ‘Junkie-Pan’.

 

12 antwoorden »

 1. #jesuisAyatollah_Buttbanger

  Nooit gedacht dat ik die kant op zou swingen maar ja. ’t Is nog altijd beter dan een geschifte islam-pijper zoals kech Kaag te zijn. Je weet wel, die moslimhoer van Buitenlandse Zaken.

  “Ik zou een paar dienstmaten optrommelen en Arthur zn zak afsnijden en in zn bek duwen, zoals dat toen bij Nederlandse soldaten die gepakt werden gebeurde. Om een beetje realiteitsbesef bij te brengen.” 

  Daar sluit ik mij bij aan met de toevoeging dat D’66 toegevoegd had moeten worden, maar als je geen kloten hebt valt er ook niks weg te snijden…
  Scheren daarentegen..

  Ayatollah Buttcheecks is de scherpste reaguurder en de politie kan hier wel manuren aan besteden. Voor een comment? Laat ze alle imams dan ook maar oppakken en de koran verbieden, daar staan veel ergere dingen in.

  Politieagenten en militairen zijn niet verplicht verraad te plegen aan hun eigen volk of land. Hun leiding is cucked en corrupt en werken in opdracht schaduwmacht. De schaduwmacht/ illuminatie zijn hooguit 4.500-6.500 mensen/ families.

  Onze elite voert hun plannen uit en nu laten polotieagenten zich ook al misbruiken, sad. Intimidatie me reet.

  Wij zijn met meer.
  Idd mark, wij zijn met meer.

  https://www.geenstijl.nl/5144083/sambal-bij/

  Like

  • Ayatollah_Butt what what,

   in the butt.

   I say what what, Ayatollah’s butt. What what, in the Butt.

   Do it in my what! Ahyatolla’s Butt.

   What what, in the Butt.

   #Ahyatolla_Buttbanger did nothing wrong.

   #FreeButtcheecks #Freehat #islamofobie #notallAhyatolla’s #MeAhyatolli
   #ja,toch.

   Like

  • -Politieagenten en militairen zijn niet verplicht verraad te plegen aan hun eigen volk of land.

   Politieagenten en militairen zijn niet verplicht zichzelf te laten verraden door hun land(sregering) en corrupte, laffe (politieke) leiding.

   Jullie (patriots) zijn met meer. Je hebt formele leiders en informele leiders. Tijd om op te staan. Tijd om voor je land en volk te gaan knokken. De oorlog is al losgebarsten. (voordat) Toen Trump won.

   Tijd om je aan te sluiten bij de Nederlandse bevolking. Bescherm en bevrijd ons van de bezetter: EU

   Bevrijd en bescherm ons tegen de geweldadige SS-ers van die EU: Moslims/ anti-fa.

   Als je voor jezelf al niet meer wilt vechten, hoe kan je Nederland dan bevrijden. Dit hier is waar je voor getraind hebt, dit is de oorlog. Vecht.

   Fight with all of ya might. And fuck’em.

   Geen schande in verlies en geen glorie in winst.

   Er is alleen de Strijd.

   https://www.geenstijl.nl/5144174/barbara-visser-molenaar/

   Like

 2. rotschild en trixi dit gaat jullie niet helpen de hebrew zwaard is achter je aan en je lgbt je blijf aan de gang je wil alleen maar flikkers zien denk yo gefrustreerd peace of sh……….t

  Like

 3. En waar blijven die tapverslagen van kech el Kaag! Wat is daar besproken met team Trump en wat vonden zij van haar Muslim-Brotherhood lidmaatschap.

  En wat doet die islamhoer nog in ons parlement!

  Like

 4. Jongen wat keek ie vals toen hiddema hem op zijn nummer zette?
  Vraag me af wat voor professionele toevoeging hij aan het geheel heeft of is ie publiciteitsgeil?

  Like

 5. „Een slechte verliezer en vieze Hoerenloper”, vindt een aantal dan ook.

  Dat vind denk ik 95% van Nederland. En dat is inclusief zijn ex-vrouw. Ik wil niet teveel woorden vuil maken aan die rat. Maar team #Asbak Holeeder en vieze petur stoken zoveel vuurtjes op omtrent Willem Holleeder dat het haast lijkt of ze hem vrij willen krijgen.
  Als je die site van HJK leest dan is er maar 1 partij die het meest belang had voor de dood van Flip (weet zijn naam niet meer, ex man Sonja). En die partij was de Vries en Sonja.

  Zij hadden het motief en gelegenheid. Flip wist dat de Vries met zijn zwakzinnige vrouw lag te neuken. Wou zijn (geheelde) miljoenen terug van rat de Vries en die hebben hem maar gelijk weggetipt. Als ik een gokje mag doen, de ex-vrouw van de vries weet hiervan en heeft hem daarom verlaten. Dat is een gokje.

  Nu wat anders, Merkel-machine is gestopt. Merkel is de beschermheilige van moslim-barbaren en vernietiger van Europa. Nogmaals, de islam wordt gebruikt door de Adel om Christelijke natiestaten te vernietigen. Demografisch, verkrachtingen, moord en doodslag op ongewapende burgers en financieel. Want die Toyato’s/ uitkeringen en gevangenissen en ziekenhuizen betalen zich niet zelf.

  Opstand in haar eigen partij. En voorzitter parlement is niet haar puppet, maar iemand anders geworden.

  Het lijkt mij kies dat wanneer die landverradende merkel aftreed, dat haar vazal rubberen Rutte ook gelijk zijn biezen pakt. Hey Mark!, wat ga je doen als je niet meer aan mutti’s Merkel tiet kan hangen. Ideeen van zichzelf heeft hij niet, geen ruttegraat en geen normen. Geen persoonlijkheid of fatsoen, wat te doen? Trut.

  Oostenrijk dat al onderhandse deals heeft gesloten met Beijeren. AfD die groter en groter worden. Het klapt, het politiek correct fascisme en globalisme.

  Zullen we nu eindelijk verlost worden van die godddeloze communisten daar en hier (Alde/ Adel)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.