Elitaire Misdaad

#Metoo Kavanaugh & Trump in de aanval op zijn slachtoffers.

( van onze ‘Internationale- #Metoo –Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- What the media isn’t telling you about ‘#Metoo-Lynch-KKK–Kavanaugh’ from ‘Mad-Dog Trump’(Video).
“#Metoo- Kandidaat-Opperrechter Kavanaugh van #Metoo-Donald Trump aka “de Kruizengrijper” begon zijn ‘Nep en Fop-hoorzitting’ voor de corrupte commissie van de Senaat donderdag fel maar kon zijn emoties soms nauwelijks de baas voor de Show. Soms gespeeld snotterend verklaarde hij dat alle beschuldigingen aan zijn adres vals waren en dat er een politieke hetze van de corrupte Democraten tegen hem gaande was om zijn benoeming tegen te houden en dat zijn slachtoffers allemaal leugenaars zijn. Maar weigerde een Leugendetector test te ondergaan en wilde geen FBI onderzoek. Kavanaugh:” dat is alleen voor arme zwarte en Latino’s en ‘White-Trash’ “.

Dit ‘Nep en fop-bevestigingsproces’ is een nationale schande geworden, want ik word toch altijd benoemd” ,bralde  de smeerpoets over zijn nominatie die door de corrupte Senaat moet worden goedgekeurd. Hij bralde dat hij meteen nadat beschuldigingen waren geuit gevraagd had om een ‘Nep en Fop-hoorzitting’. „Waarom heeft die tien dagen op zich laten wachten? Mijn  Christelijk Duivels gezin en mijn ‘KKK-naam’ zijn blijvend kapotgemaakt door de beschuldigingen van die drie vrouwen. Ik ben geen Bill Cosby, Johnny de Mol Jr. of Harvey Weinstein (of Donald Trump de ‘Kruisengrijper& Child- Killer’ (Video))” De ‘Nep en Fop-hoorzitting’ met #Metoo-Kavanaugh begon na het urenlange verhoor van één van zijn slachtoffer Christine Blasey Ford. Die beschuldigt Kavanaugh ervan dat hij haar in 1982 tijdens een feestje onzedelijk zou hebben aangerand en zij  is geslaagd voor de Leugendetector en eist een FBI onderzoek. De corrupte en onmenselijke,reactionair ‘KKK- Rechter’ontkent dat net als Mad Dog Trump. De aarts Leugenaar Kavanaugh verklaarde dat hij zich niet zal laten intimideren om zich terug te trekken en daar is #Metoo-Trump en zijn 11 blanken oude witte corrupte ‘Republikeinse- KKK-mannen’ het roerend mee eens, Heil Hitler Trump,Heil het Fascistische   Kapitalisme(Video)!!!!!! .

6 antwoorden »

 1. All is known and shall be revealed. Traitors hang!

  Christine Blasey Ford is a cia asset, who just got burned. De aanslag op Kavanaugh is mislukt en haar hele leven is bij dezen mislukt. Eeuwige schande en schaamte zal haar deel zijn. Zij had zich gespecialiseerd in MK Ultra/ mindcontrol. dat betekend kinderen hun geesten corrumperen en hun persoonlijkheden vermoorden/ vernietigen.

  Die “verwarde” kinderen groeien op en blijven op standby staan voor de landverraders in ons midden. Om aanslagen uit te voeren of departementen in een regering nutteloos te houden of naar de verkeerde kant te laten kijken.

  (online hate speech anyone! dan sta je echt compleet voor schut hoor, ga boeven in D-Haag vangen ofzo. Zet je zelf niet zo te kijk politie, it’s retarded)

  All is known;
  Haar vader, Ralph Blasey jr., was vice president van de cia-black ops bank in Washington D.C. (Nat. Savings & Trust–> Sun Trust since 1988). Zijn handler was

  https://en.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Deak

  Met deze bank werden de illegale operaties van de cia gefinanceerd. Drugsgeld witwassen, omkoping en massa psychologische oorlogsvoering tegen de inheemse bevolking betaald en georganiseerd).

  Deak wist teveel en is later zelf ook vermoord door een MK Ultra assasin (vrouw).

  De Blaseys zijn verbonden met de Kavanaughs. Alles is connected en de zwakzin runs deep(state).

  De confirmation of Kavanaugh is een nederlaag/ fout van de illuminatie/ alde/ freemasons. Een fout waar ze zwaar voor gaan boeten. Begin filmpje legt uploader uit wat de implicaties zijn van deze Hooggerechtshof aanstelling.

  Het legaal verankeren van het afmaken van de elite en bovenons gestelden. De bovenons gestelden die onze democratie veraadden hebben. Onze soevereinieteit verkwanseld en verkocht hebben. Ons geluk en veiligheid tot haar vijand hebben gemaakt. (now is the payback).

  Het stopt. De cabal van zionisten gaat eraan. De landverraders (obama/ moslim, clintons en bushes van deze wereld) gaan richting Gitmo of krijgen, netals NoName mccain de strop.

  Voor hun verraad aan fatsoen en de menselijkheid, voor het verraad aan onze en andermans democratieen. En ja, dat verraad wordt ook in Nederland gepleegd, door het koningshuis, de bankiers en adel en regeringen.

  Het is niet anders. En van mij mag je dan ook gerust doodvallen en de storm over je krijgen. Je bent allereerst Nederlander.

  Niet eerst Europese adel/ moslim/ communist. Eerst en vooral Nederlander, dan heb je de steun van het volk. Anders niet. Alles is bekend en zal bekend gemaakt worden.

  Traitors hang!

  Like

  • Bernhard de Kuise, trots van Nederland was weer connected en zat er tot zijn ellebogen in.

   All is known.

   via Wiki, the Deak-Perera group facilitated the Lockheed bribery scandals,

   Like

  • Nu we het toch over “verwarde” hebben.
   Aangezien er continue ” verwarde” moslims moordpartijen uit het ‘niets’ begaan in de Europese publieke ruimten.

   Kan ik de stelling dan deponeren: dat de islam een MK-Ultra mindfuck is!

   Dat al die boertjes van jongsafaan geprogrammeerd worden om bij bepaalde stimuli/ prikkels in moordmachines te veranderen.

   Voorbeelden te over van moslims die opgevangen, geknuffeld, gesubsidieerd en met (teveel) respect behandeld worden.

   En toch ontploffen. En toch in het wilde weg beginnen te steken, schieten of auto’s in de fik blijven steken.

   Of toch vd Laan op zijn sterfbed zijn karkas komen uitschrapen voor een extra centje.

   Kan ik dan ook stellen dat de islam een ziekte is. Een geestelijke ziekte!

   Ja, dat kan ik. En dat doe ik dan bij dezen.

   Ayatollah Butbanger did nothing wrong

   Like

 2. Trump is geen ‘kruizengrijper’ maar een ‘pussy grabber’ , daarom zijn mark en al die ceo’s ook zo stil na hun bezoek ad President. Pussies, is de legale term en correcte omschrijving.

  De deepstate/nwo cabal/ globalisten/ vrijmetselarij pakt weer een nederlaag.

  Eentje die ze heel zwaar gaat kosten in het vervolg op de ontmanteling elite en opruiming Volk-en Hoogverraders.

  Binnen en buiten de grenzen van ons Koninkrijk Nederland.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-09-27/senate-insider-kavanaugh-votes-secured

  Like

 3. In het land van de onbegrensde mogelijkheden?
  Je moet maar zo denken vrouwen komen van Venus en mannen van Mars?
  Of zijn m mannen rechtlijnig en vrouwen onbetrouwbaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.