Kabinet Rutte3

PvdA & GroenLinks willen ‘Nep en Fop opheldering’ over ‘Corruptie & #Metoo-intimidatie’ op BuZa van ‘Racist & Aasgier Blok’.

(van onze ‘VVD&CDA-(Pedo-) Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Pedo&‘MeToo-seksverhalen’ aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot(Video).
De PvdA-hoertjes willen opheldering over’ #Metoo-& Corrupte misdadige gedrag’ van een hoge ambtenaar van de VVD Minister Gangster ‘Racist & Aasgier Blok’ en van het corrupte ‘Zijlstra-anti- Rusland -Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het laffe en corrupte Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul(PvdA-Hoertje) wil onder meer weten waarom de ‘Kul-feest-disciplinaire- maatregelen’ niet bekend zijn gemaakt. Hij heeft inmiddels ‘Nep en Fop-Kamervragen’ aan de VVD MinisterGangster ‘Racist & Aasgier Blok’ gesteld. Ook GroenLinksRechts gaat dat doen. De PvdA-Hoertjes en GroenLinksRechts willen niet weten hoe het zit met het financieren van de Moordende &Verkrachtende -’Islam’-Baardman –Terroristen’ & ‘Fake- White Helmets'( die laatste Moordenaars  financieren ze nog steeds(Video)) in Syrië van Blok, want daar waren zij met ‘Taxfree-Shell-Rutte 2’ en de PvdA- ‘Eunuch Koenders’ en ‘Yes We can Boy Klaver’zelf mede verantwoordelijk voor.

Verbijsterd over excessen van Minerva, de leverancier van (Pedo)- corrupte #Metoo-Top Politici& Bestuurders en Rechters(Video).

Waarom is er geen aangifte door Blok gedaan tegen zijn hoge ambtenaar.
De corrupte hoge #Metoo-ambtenaar heeft zich volgens een onderzoek van Reporter Radio en later Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  schuldig gemaakt aan (seksuele) intimidatie, financieel machtsmisbruik, stalken, ‘Halbe Zijlstra—liegen’ en pesten. Voor die misdaden zou iedere simpele burger de gevangenis indraaien. Maar voor Blok was dat niet eens een reden om de Psychopaat te ontslaan. Medewerkers van drie  ‘Subsidie -vretende –hulporganisaties’ dienden klachten in. Van de acht klachten werden er zes gegrond verklaard. De psychisch gestoorde hoge ambtenaar onderhield ‘#Metoo& corrupte- contacten ‘met organisaties over vrouwenrechten en schond die vrouwenrechten constant. Een ‘OM-wipje’ voor subsidie was zijn motto.

Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

Nep en Fop -Tweede Kamer’ met ‘Shell-loopjongen Rutte’ lachen Baudet en het Volk uit(Video).
Volgens de medewerkers van het eveneens corrupte Cordaid, Pax en WO=MEN(Video) dreigde de hoge ambtenaar, die ook adviseerde over ‘Ons kent ons subsidies’, soms de geldkraan dicht te draaien als zij zich niet in hun pussy lieten grijpen. Nou, van dat voorgaande weten wij ook alles van,want bij het  corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek zitten o.a. 8 corrupte, liegende’ Ons ken ons deskundigen’ die kosten wat kost geheim moeten blijven en daar werk zelf de corrupte Liegende Rechter D. Bode duister aan mee(Video)

De slachtoffers aarzelden daarom lang voordat ze durfden te klagen en zijn nog steeds bang hem opnieuw tegen te komen in zijn nieuwe hogere functie en dat hij hun weer in de pussy & portemonnee( geen subsidie) grijpt op het corrupte ‘Lieg er op los departement’, ook al bralt Blok dat te zullen voorkomen. De ‘VVD -Racist& Aasgier Blok’ heeft besloten dat er een ‘Nep en Fop-meldpunt’ ( =Doofpot) komt waar externe organisaties kunnen klagen over de massale misdadige gedragingen door met name de hoge ambtenaren van Blok zijn corrupte ‘anti -Rusland Zijlstra-Lieg-departement’. Er moet uiteindelijk één meldpunt Doofpot komen voor alle corrupte Ministeries van het regiem Rutte3, aldus de extreem corrupte altijd liegende secretaris-generaal van Buitenlandse Corrupte Zaken Joke Brandt aka “Yoka de Leugenaar”. De betrokken corrupte “Metoo-Hoge ambtenaar is voor ‘straf’ overgeplaatst naar een andere afdeling waar hij nu een hogere functie heeft en ontkent Joke Brandt in haar pussy te hebben gegrepen. Wat weet deze hoge “Metoo- ambtenaar voor smerigheid van de Ministers Koenders, Zijlstra, Blok en Joke Brandt? We zullen het waarschijnlijk nooit horen, want daar vragen de laffe PvdA en GroenLinks niet naar. Ze kijken wel uit, want dat zitten ze in No time in de ‘honger-bijstand en gaan ze 7 jaren eerder dood onder het Moordadige regiem van Rutte3 (Video)’.

De grootste ‘VVD Reactionaire-Schreeuwerd-Ten Broeke’ blijkt ook een ‘#Metoo-VVD-Doener-aanrander‘(Video).

Ook GroenLinks Rechts-Kamerlid Nevin Özütok ,die ook regelmatig in haar pussy(Video) wordt gegrepen heeft nog veel vragen over de zaak en die worden nooit eerlijk beantwoord (Video),dat weet zij ook wel, maar ze moet wat.Ze vindt dat de slachtoffers niet opnieuw met de betrokken corrupte hoge “Metoo-ambtenaar mogen worden geconfronteerd tijdens werkzaamheden, maar vindt het normaal dat hij niet op staande voet is ontslagen en niet in de cel zit.

 

 

 

11 antwoorden »

 1. In navolging Baudet en het openbaren van verborgen en voor grote publiek verstopte EU-beleidsdocumenten. Ze staan al jaren online maar worden/ werden compleet genegeerd door de msm. Die daarmee weer eens bewees, netals deze regering, een vijand van het Nederlandse volk te zijn.

  Verdrag van Straatsburg en verklaring van Marrakech. De globalisten/ luceferians omvolkingsverklaringen. Op schrift maar bedolven onder onzin-nieuws en hysteria.

  PVV stelt de juiste stelling/ vraag aan de minister president en het zittende regime;

  Als u tekent voor de omvolking Europa/ Nederland, treedt af. Lafaard.

  Kroonlid bisbisbis via GS:
  Aan de ‘verklaring van Marrakesh’ (want het heet een ‘verklaring’ te zijn) ligt het ‘Verdrag van Rabat’ (ook al zo lekker stil gehouden…) ten grondslag.

  Over dat Verdrag van Rabat stelt de ‘verklaring’, dat dit verdrag ‘op een consistente manier het positieve potentieel van reguliere migratie heeft gepromoot, alsook de sleutelrol van de diaspora voor de landen van herkomst, -transit en -bestemming.’

  Verder staat te lezen dat één van de ‘zes gestelde prioriteiten’ bestaat in een ‘verhoogde aandacht voor de strijd tegen xenofobie, racisme en discriminatie’.

  Let op: in Brussel-speak betekent dit bepaald niet, dat iemand keihard ‘negert’ noemen voortaan uit den boze is. Hiermee wordt bedoeld: elke kritiek op het open-grenzenbeleid en de massa-immigratie wordt gesubsidiëerd bestreden.

  En dan hebben wij al sinds jaar en dag ook nog het Verdrag van Straatsburg, waarin staat te lezen dat de EU zestig (!) miljoen Arabieren in Europa wil importeren. Legaal. En dat hebben ze al 42 jaar geleden besloten. En ook daar wordt nog bijzonder geheimzinnig over gedaan (niet geheel onbegrijpelijk, want wie dat Verdrag van Straatsburg leest, stemt voortaan PVV/AfD/FPÖ/Vlaams Belang/ Cinque Stelle/Fidesz/Front National.

  Er is dus nogal wat mee gemoeid.

  bisbisbis | 29-10-18 | 19:32

  http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2014/04/Tekst-Resolutie-van-Straatsburg-8-juni-1975.pdf

  https://www.geenstijl.nl/5144617/ja-hier-heb-je-wat-aan/

  Like

 2. Ik zou graag een wapenvergunning willen aanvragen om met goedkeuring van de dierenbescherming en de Nederlandse regering, in de stinkend vieze varkensreet van Johnny de Mol wat plastic hagel te mogen schieten !!!

  Die video met die vieze reet van Johnny de Mol overschrijdt alle grenzen van het toelaatbare van zedelijk vertoon en van nationale waardigheid !

  Like

 3. dit zijn de machiavelli van de europese unie uw vader en moeder zo meteen komt hij u zeggen wanneer u mag poepen stop ze niet anno nu omdat men geen moslim in hun land wil moet guy gay verhofstadt zijn gendrame op roepen om hun regering om ver te werpen net als gaddafi het zijn omgekeerde zielkunde niks voor jou alleen voor ons ken ons en u maar betalen ?

  Guillotine op zijn plaats voor deze gasten !

  Like

 4. Zwart en wit jullie weten drommels goed wie jullie allemaal zijn met jullie omgekeerde zielkunde van doneren voor alle oorlogen en catastrofe die jullie zelf hebben veroorzaak onder de mom van joden zijn ? wanneer je leven zwaar wordt gemaakt door de zelf gekozen mensen, al zal je ze zo noemen is het de wet van de occult dus fallen angels ze hebben vereniging op vereniging op stapels hier is de boulé

  Like

 5. Patriots Rise against cuckoldry and totalitarian faggotry.

  @Steve, gaat Volksnieuws nog naar de demonstratie van dinsdag 2 oktober? Ik ben verhinderd maar had graag een registratie gemaakt.

  Maar wie gaat er nu ook op een dinsdag protesteren, doe dan een zaterdag of zondag, dan kan je de kids gewoon bij schoonfamilie droppen en heb je gelijk een goed excuus om een paar uurtjes je snor daar te drukken en je eigen ding te doen.

  Like

 6. https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

  De verraderslijst/ plattekarlijst van mensen?/ varkens die omgekocht zijn door George Sorso, (pag 77,NL) een zelfverklaarde nazi en vijand van arme Joden. Die hij aan de Duitsers verraadde in zijn jeugdjaren. Terwijl hij zichzelf wel een Jood noemt, netals de Asschers.

  Het zijn Ashkenazi’s een internationaal misdaadkartel dat al eeuwen de aarde en mensenlevens verkracht. Satanische offers brengt en het geldcreatie/ banken bezit.

  En zich verstopt achter en in het lijden van de echte Joden.

  Denk hierbij ook aan het DeBeers kartel Zuid-Afrika wat de diamanthandel monopoliseert. Asschers zijn aandeel-/ zichthouders. En dat voor een socialisctische moslimpartij-voorzitter. Je moet het maar durven.

  Lekker dappere kamervragen stellen, laat ze vragen stellen over het financieren van moslim-massamoordenaars in het midden-oosten.

  Laten ze Sharon Dijksma en Postcode-loterij maar vragen stellen over het geld dat naar de criminele organisatie the Clinton Foundation hebben overgemaakt. Iedereen die geld gedoneerd heeft aan de CF is een crimineel bij wet. Due dilligence, de CF is nooit een liefdadigheidsinstelling geweest, altijd al een slushfund. (Netals LoopCapital hussein Obama). Als je het bij de belasting hebt opgevoerd ben je dubbel de Sjaak, maar sowieso kan Justitie USA je al komen halen.

  Rutte II heeft Sharon, en Nederland een criminele misdaad laten plegen. Rutte III sponsort Jihadi’s, en kan niet wachten die moordenaars terug naar NL te halen. Grenzen open voor elke misselijke moslim, terwijl onze kinderen in armoe, chaos en onveiligheid moeten opgroeien.

  Familie Rutte, shame on you.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.