Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de straat Saltotv eert gesneuvelde soldaten en Killing Fields Amsterdam. Ex Marechaussee geeft Brown klap in zijn nek.

( van de Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In deze  aflevering  van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ SaltoTV(Video) met Leo Reawaru en Generaal Majoor (buiten dienst )Leen Noordzij bij Duits Erebegraafplaats Ysselsteyn en NIM (Nationaal Indië-monument) Roermond en “Killig Fields of Amsterdam”. En ex Marechaussee geeft Brown klap in zijn nek.

Zie onderstaand voor live De Stem van de Straat vanaf 23.00 uur

 

3 antwoorden »

 1. Document # 1 : Executive Order 13818, getekend 20 december 2017 . “Het blokkeren van het eigendom van personen die betrokken zijn bij ernstige mensenrechtenschendingen of corruptie”

  Dit document beschrijft specifiek de misdaden van Hillary Clinton, Barack Obama, James Comey en Robert Mueller onder de sectie “corruptie”, verwijzend naar het schandaal van Uranium One en Obama’s witwasoperatie van miljarden dollars die nucleaire wapens aan Iran overdroeg. Er staat in dat het uitvoeringsbesluit als volgt luidt: “elke buitenlandse persoon die wordt bepaald door de minister van Financiën, in overleg met de minister van Buitenlandse Zaken en de procureur-generaal … om een ​​huidige of voormalige overheidsfunctionaris te zijn, of een persoon die handelt voor of namens een dergelijke ambtenaar, die verantwoordelijk is voor of medeplichtig is aan, of direct of indirect betrokken is bij, corruptie, inclusief het verduisteren van staatsmiddelen, het onteigenen van privévermogen voor persoonlijk gewin, corruptie in verband met overheidscontracten of de winning van natuurlijke hulpbronnen, of omkoping … ”

  Dit beschrijft precies wat Clinton, Comey, Mueller, Obama, Brennan, McCabe en anderen onder het regime van Obama hebben uitgevoerd. Dit zijn meer dan alleen misdrijven van federale misdaden; het zijn daden van verraad tegen de Verenigde Staten van Amerika, uitgevoerd in een tijd van oorlogsverklaring.

  Uit dat document is de nationale noodtoestand van president Trump bekend:

  Ik stel daarom vast dat ernstig misbruik van mensenrechten en corruptie overal ter wereld een ongewone en buitengewone bedreiging vormen voor de nationale veiligheid, het buitenlands beleid en de economie van de Verenigde Staten, en ik verklaar hierbij een nationale noodsituatie om die dreiging het hoofd te bieden.

  Document # 2 : Executive Order 13618, ondertekend op 6 juli 2012 door president Obama. “Toewijzing van communicatievoorzieningen voor nationale veiligheid en noodsituaties”

  Dit uitvoerend bevel geeft de president absolute controle over alle Amerikaanse media, inclusief internettechnologische reuzen (sociale media), nieuwsnetwerken en nieuwswebsites. Het noemt specifiek:

  Like

 2. Zo trixi je voel je geweldig met de macht van alle duivels die je kon op wekken maar je beurt komt nog en je klein zal nooit koningin worden nooit !

  scheppers wegen zijn ondoorgrondelijk

  en ik ben pro putin ! ja hoor

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.