Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

De Stem van de Straat afl. 2:”Rutte Rooft van de Armen en geeft het aan de Rijken & ‘UWV Maffia’.

(Door de Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat afl 2, 2018:”Rutte Rooft van de Armen en geeft het aan de Rijken & ‘UWV-Maffia’ : Levensbedreigend:Onze extreem moedige Allesdeskundige-Joke ‘is geïnfiltreerd in de psychopathische, perverse ‘Royal-Pedo-Elite-Studentenvereniging LSV Minerva(Video) vermomd als een ‘Royal-dispuut-bendelid’ en zal haar schokkende ontdekking over twee weken bekend maken in een groot ‘Uur-Special’(Video): Schokkend: UWV-Maffia trekt alle tanden van client en bezorgt hem migraine en zet hem 8 maanden brodeloos zodat hij zijn huis verliest en nog veel meer onbeschrijfelijk ellende die ieder ‘gezond’ mens tot zelfmoord zou drijven. En Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan ‘CU-Incesnt -Bijbelbelt- Minister Slob’ en vallen in handen van Loverboy’s(Video) in het verschroeide land van de ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte’ en zijn ‘Judas- CDA,D66 en CU-bende’ .

7 antwoorden »

  1. ja en zo is het systeem, klootjesvolk moet en zal er zijn. Heb je even een pechje in je leven dan ben je voer voor de psychopaten die niet kunnen leven zonder de onderlaag (parasieten) die ze in de stront moeten trappen om hun eigen welstand te kunnen handhaven. Er is kennelijk een groot percentage nodig van ellende om het systeem overeind te houden. Wat een land zeg!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.