Maffia-media

Gijs van Dam: Mijn leven is Verkracht door ‘VPRO-Subsidievreter-Corstius’.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Old News voor Volksnieuws: Jelle Brandt Corstius is een ziekelijke Media-Geile-Paay-Fantast(video).
Een jaar geleden, op het hoogtepunt van de #MeToo-discussie, stortte de ‘Riool-Show-Bizz- wereld van Gijs van Dam volledig in. De ‘zelfstandig’ tv-producent die natuurlijk net als iedereen in Medialand altijd doet watBagger Psychopaat John de Mol’(Video) eist  werd door de ‘Staatsomroep &anti- Rusland- presentator Jelle- Brandt Corstius’ beschuldigd van ‘Anus-verkrachting’ en ging door een hel. Brandt was al tijden aan lager wal geraakt en zoals zovele Presentatoren verslaafd aan de cocaïne en ‘Onno Hoes–Schandknapen’, die hij niet meer kon betalen. Na maanden te zijn ondergedoken en talloze paniekaanvallen later, doet de ‘Media-Pulp-ondernemer’ Van Dam uitgebreid zijn ‘Anus-verhaal’.Vorig jaar oktober was het kantoor van Hersendode televisie- en demente bejaarden evenementenproducent Gijs van Dam nog gevuld met gedreven, creatieve mensen ( te jonge)Schandknapen, druk in de weer met grote en ambitieuze’ Riool-Showbizz- projecten’. Hoe groot is het contrast, een jaar later. De werkruimte van de ‘Pulp-media-ondernemer’ is inmiddels leeg en verlaten en de ‘Fake News- en Riool-Showbizz-opdrachten’ blijven uit. Aan HP/De Tijd, dat vandaag verschijnt,bralt Van Dam huilend hoe dat ene telefoontje, op 21 oktober 2017, zijn  ‘Riool-Showbizz-leven’ vol met BN-hoeren& Schandknapen &Cocaïne in één klap voorgoed veranderde.

Het begon met een telefoontje: een stem uit de ‘Trouw-hel…”

„Ik zat thuis op de bank met wat te jonge Schandknapen die mij waren aanbevolen door mijn partijgenoot de liederlijke ‘VVD-Burgemeester Onno Hoes’ (Video)en wat cocaïne van de SBS Presentator (Video)Frank Masmeijer.Soms koop ik ook cocaïne van ‘Junkie Peter R ‘de Vries’ zijn scooterdealertje(Video), maar niet vaak alleen bij hoge nood, want die heeft slechte kwaliteit,bralt Van Dam, „één minuut over zes op zaterdagavond. En toen hield de beschaving op te bestaan. Dat moment zal ik nooit vergeten. Ik kreeg een telefoontje met een geblokkeerd nummer. Normaal neem ik die nooit op, want dat zijn meestal ‘Jongens Pooiers’ en/of ‘Cocaïnedealers(Video) ‘die mij willen afpersen: maar nu dacht ik er is iets geks, want anders belt iemand niet op dit tijdstip. Dus ik nam toch maar op. Ik hoorde een stem uit de hel. Het bleek niemand minder dan de corrupte adjunct-hoofdredacteur van Trouw aan King Willem. Hij zei: ’Kunt u rustig spreken?’ En ook: ’U wordt ook beschuldigd van verkrachting in het kader van #MeToo-Johhny de Mol Jr.’ (…) Nadat hij had opgehangen, dacht ik alleen maar: what the fuck. Het voelde opeens alsof ik van binnen dood was en had geen zin meer in de Schandknapen en heb mij de rest van de avond kapot gesnoven. Alsof alle lucht uit mijn Anus weggezogen was. Alsof er niks ooit nog leuk zou worden.”

De ‘altijd Trouw aan Taxfree-Shell-Graai -King Willem- journalist’(Video) wilde in eerste instantie niet vertellen om wie het ging, maar belde enkele minuten later terug om te zeggen dat  het  de ‘VPRO-debieleJelle Brandt Corstius’  – die, net als Van Dam, werkzaam was bij die twee slaven Barend & Van Dorp van ‘Maffiabos John de Mol’– diegene was die Van Dam van verkrachting had beschuldigd. „Toen was ik heel even opgelucht, want ik dacht: dat was helemaal geen verkrachting. Ik antwoordde: ’Maar dat was vrijwillig. Dat was gewoon een onenightstand met een stumpert,die smeekte om in zijn Anus te worden gestampt door mij.’ Ik heb toen ook meteen gezegd dat we ongeveer even oud waren, dat er geen machtsverhouding was. Dat we dronken waren en cocaïne hadden gesnoven en daarna seks hadden, nuchter was ik nooit op die lelijkerd gedoken.”

 

‘Schade aan mijn Anus en portemonnee’ :Gijs van Dam vs. VARA ‘Pedo- #metoo Matthijs van Nieuwkerk’.(Video)

Twee dagen na het gepubliceerde Leugen- artikel verschijnt Brandt Corstius bij De Wereld Draait Naait Door, waar hij bij zijn gabber in crime de ‘Staatssubsidie-Miljonair- #Metoo-Matthijs van Nieuwkerk’ zijn  leugenverhaal doet. „Ik heb mijn goede vriendin gebeld en gezegd dat ik besloten had om te vechten. Ze zei: ’Dat moet ook, want nu heeft ook de BNNVARA met hun ‘Subsidie- Miljonair -#Metoo-Van Nieuwkerk’  de kant van  Brandt Corstius gekozen.’” Wanneer eind oktober Van Dam aangifte doet tegen Brandt Corstius wegens smaad en laster, stapt de  de ‘Grafschenners-VPRO’ presentator(Video) een week later zelf naar de politie om de producer te beschuldigen van ‘Pechthold-Anus-verkrachting’(Video). Op 19 juli van dit jaar seponeert het OM beide aangiftes de Doofpot in, omdat er geen bewijs is voor de aanklachten voor verkrachting en er juridisch geen sprake is van smaad (kuch). Van Dam laat het er echter niet bij zitten en dient een nieuwe aanklacht in wegens smaad en laster, omdat Brandt Corstius na het besluit van het OM Van Dam vergelijkt met de gevallen ‘Hollywood-producent- Pooiers’ Harvey Weinstein &Poltloodventers Johhny de Mol Jr.(Video) & VARA-Joop.nl- Francisco  van Jole(Video) en de onlangs veroordeelde serie Rapits- komiek Bill Cosby.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 antwoorden »

  1. Wie succesvol is, dat bepalen de Amerikanen wel voor ons. Volgens figuren als Mark Zuckerberg, Bill Gates , George Bush of de Rothschilds en de Rockefellers van deze wereld is alleen de winstmakerij een specifiek talent waarvoor je een specifiek christelijk orgaan in je lichaam moet bezitten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.