oorlog's misdaden

‘Aasgier en Rascist-Blok’ komt makkelijk weg in ‘Doofpot-debat’ over steun aan ‘Syrische-Islam terroristen.’

(van onze Wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Racist & Aasgier Blok’:Toezicht op onze moordende en verkrachtende ‘Islam’-Baardmannen in Syrië kon beter, maar niet heus lange Neus(Video).
Al meer dan een kwart eeuw houdt de ‘Westerse-Killer-Elite’ verwoestend huis in het Midden-Oosten, China, Zuid Amerika, Afrika en  Z.O. Azië( Viet-nam)voor het stelen van de Grondstoffen. Dat noemen ze ‘GEO- Politiek ‘en dan mag je beste vuile handen maken volgens de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn  corrupte en laffe volgelingen de Judas-partijtjes CDA,D66,CU, GroenLinks, SGP en de PvdA bleek gister maar weer eens tijdens het ‘Doofpot- debat’. Recentelijk heeft deze Geo-politiek Iran, Libië en Syrië totaal in een Massa moordende en Verkrachtende chaos gestort. Vooral de VVD,D66 en GroenLinksRechts lusten er wel pap van en lieten gisteren weten vooral door te willen gaan op dat Moordende en rovende GEO-pad: “Geen gebonden handen op de’ Geo-politiek-rug’.

Nep en Fop -Tweede Kamer’ met ‘Shell-loopjongen Rutte’ lachen Baudet en het Volk uit(Video). Trump bereidt tot Derde Wereld Oorlog om al-Qaeda &IS & White Helmets(Video) te beschermen tegen Assad & Russen.

Aasgier &Racist Blok’ ontmaskert met miljoenen steun aan ‘Moordende & Verkrachtende Jihadisten & Misdaadgroep-Shell’(Video).
Terwijl Kamerleden elkaar de maat namen kon de VVD ‘Aasgier & Racist Stef Blok’ rustig voor zich uitkijken met een gezicht van wie doet me wat. Er was van te voren al afgesproken dat de ‘Judas Partijtje- CDA,CU,PvdA, Groenlinks,SGP en D66’ het hem niet echt moeilijk zouden gaan maken.Tijdens de eerste uren van het ‘Nep en Fop-debat’ maakte hij maar zelden aantekeningen van vragen die hij later moest beantwoorden, zoals Ministers in politieke problemen plegen te doen. Het was weer eens het zoveel ‘Doofpot-debat’ en een verkrachting van de Democratie. De VVD-Minister Elite-Gangster van Buitenlandse Corrupte zaken (Video) kon volhouden dat het steunen van Syrische ‘Islam-Baardman Terroristen’ over het algemeen een verstandig besluit wasvan ‘Taxfree-Shell-Rutte2’ met de ‘PvdA- Euneuch-Koenders’ en nadien Rutte3. “De controle op het ‘CIA-Moord&Verkracht-programma’ had beter gekund, maar de suggestie dat de gesteunde groepen op grote schaal met terrorisme & Moorden en verkrachten bezig waren is onjuist. Ze probeerden juist weerstand te bieden aan Islamitische Staat”, loog hij bikkelhard. GroenlinksRechts bij monde van één van de grootste Judassen in de Tweede Kamer Van Ojik was het keer op keer heftig eens met Blok. ‘Judas- Van Ojik'(GroenLinks Rechts):”
Ik heb mevrouw Karabulut net horen zeggen dat het programma — dan spreekt zij over het programma in haar totaliteit — de positie van Assad zou hebben versterkt en extremistische groepen in de kaart zou hebben gespeeld. Maar ik deel die conclusie niet. Gelet op alles wat ik nu gehoord heb, ben ik absoluut niet tot de conclusie gekomen dat het (Doofpot)-programma in haar totaliteit dit effect heeft gehad. Er zijn zaken fout (Moorden en Verkrachten gesteund) gegaan met dit (CIA)-programma. Dat is volstrekt duidelijk. Er zijn (misdaad)-groepen die steun hebben gekregen, terwijl ze die steun wellicht niet hadden verdiend (kuch). Misschien hadden ze die steun überhaupt niet verdiend, of zijn ze later geradicaliseerd, of zijn ze met die spullen zaken gaan doen waarvan we op dat moment dachten dat ze die niet zouden doen, bijvoorbeeld spullen voor militaire doeleinden gebruiken. Maar een algemene conclusie over het falen van dit programma zoals mevrouw Karabulut die formuleert, deel ik niet. Die deel ik niet”. Wat een GEO-politeke Creep is die oude corrupte GroenLinksRechts mannetje! 

Denk gaat steeds meer nadeken en Kuzu (Video)overweegt vervolgen van de Medeplichtigheid aan Massamoorden en Verkrachtingen van Rutte, Koenders en Stef Blok.  Wij steunen Denk daar in volledig.

Congresswoman & Hero & Surfer Gabbard slammed Trump and his ‘Puppet-Shell- Rutte’ or Protecting &Helping Al-Qaeda in Syria(Video).
Voor  het kritische gedeelte SP, Forum voor Democratie  en Denk van de Kamer was het onmogelijk om hier de Minister diepgaand op te bevragen. De precieze namen van de gesteunde ‘Islam’-IS-Misdaad-groeperingen waren en blijven geheim, waardoor deze  “Deep-State”-CIA-lijst niet naast rapporten van mensenrechtenorganisaties gelegd kan worden. Ook konden die Kamerleden niet beoordelen of de ‘Islam’-Misdaad-CIA-groepen’ daadwerkelijk tegen IS vochten toen zij steun ontvingen, of dat zij vooral tegen president Assad streden voor ‘“Deep State”- CIA’. Eerder meldde het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte’3’ al dat de gesteunde ‘Islam’-CIA-misdaadgroepen gevaar lopen als bekend wordt dat zij ‘Westerse-Killer-Elite’ steun ontvingen. Blok voegde daar nu aan toe ‘dat Nederland de steun samen met  bondgenoten zijn echte Bazen de‘ War-Mongul –Obama’ &’ Child Killer-Mad Dog Trump’(Video) en hun loopjongens ‘Boy-Macron’& ‘Liar-May‘ heeft gegeven en dat ook aan hen geheimhouding is beloofd en wij houden altijd ons woord, behalve tegen het Volk, want daar liegen wij altijd tegen‘.

Binnen de grenzen van de VVD-Misdaadgroep en de corrupte Gevestigde  Orde partijtjes CDA,CU, D66, GroenLinks, PvdA en SGP.
De corrupte en altijd liegende VVD-Minister betwistte aantijgingen van oorlogsmisdaden aan het adres van door Rutte2 en 3 gesteunde ‘Verwarde-‘Islam’-Baardmannen-misdaadgroepen’. Volgens Blok is het lang niet duidelijk dat de ‘Sultan Murad-Moord & Verkracht- brigade’ oorlogsmisdaden pleegde. Deze misdaadgroep zegt zelf steun te
hebben ontvangen van Rutte2 en 3, en verspreidde een filmpje waarin het een ‘US- raket'(Video)richting een woonwijk vol met kinderen afschiet. Blok bralt als ras ‘VVD-Zijlstra-Leugenaar’ dat hij op basis van de beelden niet kan beoordelen of de ‘US-raket’ een burgerdoel heeft geraakt’. Onder het oorlogsrecht maakt dat weinig uit, omdat ongericht een wapen afschieten per definitie al een misdaad is.

OM meet weer met twee maten: Syriëgangers vervolgt en hun Bontgenoot ‘Rutte 2 en 3’ niet(video)
Blok waarschuwt de voor het merendeel laffe en corrupte Kamer ook voor een te strikte procedure en daar was voor GroenLinks Rechts. Hij wil niet dat Nederland alleen nog groepen mag steunen die het zelf in de gaten houdt. In Syrië werd een deel van de controle uitbesteed aan de MI6 van ‘Liar May’. Als wij als Ratten in pak(Video)niet kunnen vertrouwen op onze ‘Corrupte&Moordende-CIA&MI6- bondgenoten’, zou het lastig kunnen worden (misdaad)-groepen in verre oorlogsgebieden te helpen. En zo werd er vooral vooruitgekeken, en weinig achterom. Het VVD bendelid -Kamerlid Sven Koopmans: “Het was niet fout om mensen proberen te redden de CIA te helpen om de ‘Gas&Olie-(Shell)-belangen voor de ‘Westerse -Killer-Elite ‘veilig te stellen. Maar VVD-helende handen  zijn vaak altijd vuile ‘Shell-handen’ ( en naar hopen dat het Volk dom blijft). Hoe kunnen we ze schoner houden zonder ze op de rug te binden, dat is de vraag.”Zijn D66 DDR66-collega  ‘gabber in crime’ de laffe en extreem corrupte onbenul Sjoerd Sjoerdsma verdedigt het besluit van zijn Minister ‘Aasgier&Racist Blok’ om een deel van de betrokken stukken geheim te maken – zoals de complete lijst van  Moorden en Verkrachtende-‘Islam’-Baardman-misdaadgroepen die  miljoenen steun ontvingen van Rutte2 en 3. En ondertussen moeten Nederlandse soldaten ‘naakt’(Video) op missie en zitten de ‘Baardman-Terroristen’ die af en toe ook een aanslagje plegen in de EU en Nederland van de CIA er warmpjes bij!

 

11 antwoorden »

 1. Iran, Libië en Syrië maar ook Yemen heeft nog geen centraal bankie van de firma Rothschild/Oranje en dat is best ruk voor ze. Rusland heeft het koningshuis met hun boekhouder er al uitgetrapt en de lijst groeit per dag die geen zin meer hebben in dit parasiet geld/goud zuig circus.

  Like

  • Het vervelende alleen is dat de bankiers enorm veel macht kunnen uitoefenen en dit ook doen. Als je goed oplet zie je al deze dingen om je heen. Zo betalen wij bijvoorbeeld rente als wij te laat zijn met het betalen van een boete of bij financiele schulden. Er zijn veel Nederlanders die diep in de schulden zitten bijvoorbeeld. Nederlandse politieagenten beschikken over hun eigen stroomstootwapens. Systemen worden gekoppeld om de burger beter in de gaten te kunnen houden. Er zijn verschillende aanslagen gepleegd op leiders in het Midden-Oosten. Complete ekonomieen worden naar de bliksem geholpen. Potsierlijke wetten worden gemaakt vanuit Brussel. De Europese Unie wil bijvoorbeeld een idiote wet voorbereiden met als doel dat vrouwen in het openbaar niet mogen lachen. We leven in een bananenmonarchie.

   Like

 2. Hi Steve, bedankt weer voor dit artikel.

  Ik hoorde gisteren op de NPO radio al hoe de steun aan terroristen zou worden wit gewassen.

  Er waren natuurlijk fouten gemaakt en het ging toch alleen om hulpgoederen, zoals Toyota pickups…..
  Dit vervoermiddel wordt echter vooral gebruikt voor vervoer van luchtafweergeschut.

  Helaas het oude verhaal. Ze hieven het glas, ze deden een plas en op het Binnenhof bleef alles zoals het was.

  Like

  • Ook aparte reactie van Denk, aangezien heel Turkije jarenlang heeft gereden op de olie voordelig gekocht van ISIS. Was dit geen directe steun aan terroristen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.