Media-Maffia

Youp van ’t Hek bekent ook een ‘#Metoo- Kavanaugh & Johnny de Mol jr.’ mannetje te zijn.

(van onze Wie neukt  wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Youp van ’t Hek op zwart zaad en gedwongen om zijn reet te verkopen aan ‘Junkie-Nagellak-Wendy’(Video).
De kritiek op ‘Grachtegordel-column’ van de bejaarde en lichtelijk dementerende cabaretier ‘Kruisengrijper-Youp van ’t Hek’ in zijn ‘NATO-NRC’ van afgelopen weekend groeit. De zwaar gesubsidieerde achterhaalde ‘Grachtengordel-Maffia- Komiek’ gaf zijn smeerpoetsen mening over de beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van #Metoo-Brett Kavanaugh de reactionair KKK-rechter(Video) die ‘Kruisengrijper-President- “#Metoo-Trump’ heeft voorgedragen voor het Hooggerechtshof. De FBI doet momenteel zeer beperkt ‘Nep en Fop-onderzoek’ naar de aantijgingen van drie van zijn slachtoffers. #Metoo-Van ’t Hek noemt de zaak ’amusement’ waarbij hij zich ’kostelijk vermaakt’. „Maar in veel #metoo-Johnny de Mol Jr.(Video) gevallen gaat het toch ook gewoon om de gezonde combinatie van jeugd en drank ( en drugs) en hormonen en onervarenheid en horkerigheid.” De demente cabaretier stelt ’als zeventienjarige (tot heden) zo vaak te hebben staan schutteren tegenover een ( te jonge) meisje(als lelijk ventje). En in mijn paniek begon ik dan maar te zoenen (aan te randen). En dan? Dan kreeg ik een knietje in mijn Kruisje, wat ik ook ik lekker vond en ging mij daarna aftrekken en dat doe ik nog steeds,hihihihihihhihhh’. De tekst “#Metoo-bekentenis van Youp  leidde de afgelopen dagen tot veel kritiek op sociale media en het wordt hoogtijd dat Justitie ook een onderzoek gaat doen naar het “#Metoo-verleden van Van ‘t Hek.  „Onvoorstelbaar”, noemde Halina Reijn de column en dat Justitie hem niet vervolgd en de NRC hem de niet de laan uit gooit. Ook schrijfster Aafke Romeijn vindt dat Youp met zijn uitlatingen ’definitief over zijn houdbaarheidsdatum heen is en dat de NRC zich moet dood schamen ’. De ‘Staats-NOS-coryfee Eelco Bosch van Rosenthal’ verzucht dat het een ’column uit de jaren dertig is van een vieze oude man met  ‘Grachtegordel-macht en die herken ik gelijk, want mijn NOS zit daar ook bomvol mee’ ’.

‘Onempathische -“Metoo-misogynist’.
Ook lezers roeren zich.  De ‘NATO-NRC’ plaatste dinsdagavond een ingezonden brief op de website waarin lezer Madeleijn van den Nieuwenhuizen de  bejaarde Grachtengordel-‘komiek #Metoo-mannetje’ berispt voor de manier waarop hij de klachten over seksueel misdadig bagatelliseert. „We zouden bijna denken dat hij een conservatieve onempathische misogynist is die wellicht te oud en te dement  is om te wennen aan de nieuwe realiteit waarin we aantijgingen van seksueel geweld en misbruik van vrouwen serieus nemen”,aldus Van den Nieuwenhuizen en daar heeft zij gelijk in.“#Metoo-Van ’t Hek lag eerder dit jaar onder vuur voor het gebruik van het woord ’pisnicht’ in een column. De komiek vond het normaal taalgebruik; veel mensen, waaronder LHBT-belangenorganisatie COC enPaul de Leeuw, waren woest omdat Van ’t Hek hiermee moedwillig stigmatisering en stereotypering van LHBT in stand zou houden. Youp van ’t Hek ontkent verslaafd te zijn aan de cocaïne,drank en ‘Heroine-Junkie- Hoertjes en/of Schandknapen(Video).

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.