Elitaire Misdaad

‘Taxfree-Shell-Rutte3’: Arme Labbenkakken met Kanker kunnen ook dood neervallen.

( van onze Wordt Wakker redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-Shell- Rutte’&’CDA,D66, CU-Judas-partijtjes’:Kanker-MammaPrint niet in basisverzekering(Video).
Drie- tot vijfhonderd patiënten met een uitgezaaid melanoom, een levensbedreigende vorm van huidkanker, dreigen verstoken te raken van hun behandeling met immuuntherapie. Kan’ Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘CDA,CU en D66 Judas-partijtjes ‘wat schelen. Immers de armen sterven nu la 9 jaar eerder dan de Rijken in het Elite-Schurken-land van de’ Omgekeerde-VVD-Robin Hood Rutte’& ‘CDA,CU, D66-Judas-bende’.

Het middel nivolumab, waarop zij al hun hoop hebben gevestigd, is door ‘Elite-Maffia- zorgverzekeraars’ doorgestreept als mogelijk te vergoeden zorg. Patiënten en hun naasten zijn in paniek, melanoom-behandelaars verbijsterd. Het besluit volgt na een negatief advies van een  corrupte onmenselijke commissie van de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO). Die vindt dat er onvoldoende ervaring is met dit medicament: twee in plaats van vijf jaar. Nivolumab zou bij melanoom worden ingezet na operatieve verwijdering van de tumor. Het medicijn zorgt er voordat de terugkeer van de ziekte met circa 20 procent verkleint.

Moord op niet vermogende Kanker patiënten. Rutte en zijn corrupte  ‘NPO- Pr-Vad Jort Kelder’: “Laat de Labbenkakken  met of zonder Kanker(Video) werken tot ze er dood bij neervallen.

De niet kapitaalkrachtige patiënten zijn diep bedroefd en staan doodsangsten uit . „Ik weet niet of ik er over een paar jaar nog wel ben. De kansen die ik kreeg om het melanoom op mijn linkerschouder te overleven, zijn mij plotseling uit handen geslagen door die smerige Rutte  en zijn corrupte en laffe steunpartijtjes in crime CDA,CU en D66”, zegt de 29-jarige Madelief.

Artsen en Volksnieuws  van Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV (Video)verbijsterd.
Chirurg-oncoloog dr. Walter van Akkooi van het kankercentrum Antoni van Leeuwenhoek (AVL) in Amsterdam noemt nivolumab ’heel effectief’. Hij moest  stervende  25 patiënten plots ’nee’ vertellen. „Eigenlijk een vreselijke misdadige en onmenselijke  boodschap, die niet alleen ik aan mijn patiënten heb moeten geven, maar al mijn collega’s in het hele land. Ze zijn hier, net als ik, verbijsterd en woest over , helemaa nu wij deze week hebben moet aanhoren dat Islam Torroristen in Syrië wel miljoenen hebben gekregen(Video) van Rutte2,3,. De afwijzende ‘Dood aan de arme -NVMO-commissie’ vindt dat artsen in hun spreekkamer ’wellicht tegenover hun patiënten enthousiasme hebben getoond dat zij niet hebben kunnen waarmaken,hahahahaha’. Maar er is ook nog hoop en goednieuws voor de door Rutte & Co ter dood veroordeelde arme kankerpatiënten:De ‘CU-Incest-Bijbelbelt-Boss-Segers’ heeft luidkeels in zijn Staat-NOS aangekondigd vanaf nu tenminste 1 x in de week voor de armlastige kankerpatiënten zonder de noodzakelijke medicijnen te bidden dat zij snel naar de Hemel gaan en zijn gabber in crime de ‘Nep en Fop Christenen’ de ‘CDA-Censuur-Lord Buma’ waarschuwt eveneens in zijn Staats-NOS de kankerpatiënten zonder geld voor de Russen.

7 antwoorden »

 1. Mij is inmiddels ook te verstaan gegeven door de behandelend geneesheer dat ik beter direkt mijn graf in kan gaan om ruimte vrij te maken voor een stel ongedokumenteerde figuren uit het Midden-Oosten en uit Afrika die ook een smartphone bij zich dragen.

  Like

  • Eenmaal in de zorg, en je bent levenslang gegijzeld. Zo gaat dat in banana-Nederland.

   Eerst uitgekleed, daarna kaal-geplukt tot je banksaldo 0 is, daarna beroofd van al je organen en daarna het crematorium van Henry Keizer in tot je tot kunstmest wordt verwerkt t.b.v. de export.

   De opbrengst gaat naar TAX-free Rutte-3.

   Labbekakken-kunstmest is ons snelst groeiende exportartikel.

   Like

 2. Wanneer komen jullie uit ,jullie kudehok van sprookje oranje mabel beatrix ,mabel werk nu nog harder voor de foundation van soros om uw belasting geld rond te delen zoals gewoonlijk en je krijg de naam niet als je niet goed kan liegen ,als je goed kan liegen zoals alle mediamagnaat van de vpro avro tros npo dan ga je tellen over belastinggeld van je medemens !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.