Fake-News

‘Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas !

( van onze niet gesubsidieerde  (Video)dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Niet Rusland of China beïnvloede US Verkiezingen maar de ‘Mega-financierder’ van Trump ‘Zionist- Overlord& Fakenews- Emperor Adelson’(Video).
Pas op voor de Russen en sterf arme sloebers is de ‘dr. Goebbels-boodschap’ van ‘Taxfree-Shell-regiem Rutte’ en zijn Staats-Outlet de NOS. Gisteren was het ‘Dividend-Cadeau’ van 3 miljard per jaar van Rutte aan zijn ‘Elite-Maffiabazen’ de ‘Taxfree-Shell-Multinationals-debat’. Aan dat jaarlijkse miljarden cadeautje van Rutte ten koste van de Massa komt geen Rus te pas. De Staats-NOS gaf er geen aandacht aan. De dag ervoor was het 25 miljoen euro steun aan de ‘Moordende & Verkrachtende-Islam-Terroristen’ in Syrië ‘Doofpot-debat(Video) ‘met de ‘VVD-Aasgier& Racist Blok’. Ook daar kwam geen Rus aan te pas. Daarnaast vangen de  ‘al-Nusra-& CIA & MI6 & AIVD- Nep en Fop White Helmets’  tot vandaag de dag nog 10 miljoen euro steun van Rutte & Co. Ook daar horen wij de ‘Staats-NOS’ niet over. Dan werd deze week bekend dat de armen met een bepaalde kanker(Video)hun behandeling niet meer wordt vergoed. Ook daar kwam geen Rus aan te pas en ook dat was geen nieuws voor de ‘Staats-NOS’ (zie:de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ Salto Tv(Video)volgende week).Dan gaan de armen 9 jaar eerder dood dan de rijken en daar komt ook geen Rus aan te pas en ook dat schokkende feit is voor Rutte& GroenLinksRechts Ojik en hun Oulet de ‘Staats-NOS’ helemaal geen nieuws.

Gecoördineerde  ‘anti-Rusland-dr. Goebbels-propaganda-actie’ van de Staats BBC&NOS in opdracht van de Heersende Klasse als bliksemafleider van hun  dagelijkse misdaden tegen het Volk.

Wilders wil Vrede met Rusland en wordt gekielhaald door het NSB gedeelte van de Tweede Kamer(Video) en de Staats-NOS.

Russische “Victory day” Tweede Wereld Oorlog wordt dood gezwegen door de ‘Staats-NOS’(Video).
Wat wel Mega-nieuws is voor de Staats-NOS& BBC is dat de Russen ons aanvallen met cyber attacks, Gas & Gif-aanvallen in Syrië(Video) en Engeland en met spionnen en Moordenaars volgens de Heersende Klasse of te wel de Westerse-Killer-Elite van ‘Mad Dog -Child Killer-Trump’(Video). Ook de ‘Staatsomroep-VARABNN ‘was van de hysterische propaganda-partij met de ‘Subsidie-Miljonair-Ja-Knikker-Ratje-Pauw.(Video). Die had de beroeps ‘NOS-Rusland Basher’ de ‘Royal-CIA-Trol Hekster'(video) ingezet en de ‘VVD Boef-&Witwasser-Piet Ploeg’, ‘Doofpot-bestuurslid’ van de corrupte Stichting Vliegramp MH-17.

‘NRC-Fake News’ :Russische spionnen gepakt in Den Haag door ‘James Bond Rutte’(Video).

 

Het leek wel of de Russen op het punt stonden om Nederland en de EU binnen te vallen. Dat was ook wat de ex VVD-Minister de Oorlog’s Hitser & Rusland Hater- Zijlstra jaren lang had gelogen. Gisteren werd oud news dat volgens de MIVD en hun ‘dr. Goebbels-Outlet’ de NOS 4 Russische spionnen het land waren uitgezet weer op nieuw meer dan hysterisch uitgezonden. De hele dag stond de Staats NOS & BBC stijf van de Hysterische ‘dr. Goebbels–anti Rusland-propaganda ’, grotendeels Fake News. Alles werd uit de kast gehaald. De schaamteloze Lex Runderkamp, de zogenaamde Rusland deskundige hater en zijn ‘dr. Goebbels-gabber in crime”Moskou-NOS-correspondent- David Godfroid’ (beide werken o.a. zwart bij de AIVD(Video))mochten de ‘anti-Rusland-hysterie –dag’ uitleggen en aan elkaar brallen.Ze gaven bijna licht zo bezeten waren de twee ‘dr.Goebbels-Staats-NOS journalisten’ hysterisch aan het liegen.  De CDA Minister van Defensie Bijleveld en slaaf van Trump had haar eigen ‘Side-Freak-dr. Goebbels-News-show’ bij de ‘Staats-NOS’ samen met een MIVD woordvoerder beroepsleugenaar die stelde ‘ik ben er van overtuigt dat de Russen ons hebben aangevallen met de 4 spionnen’. Let op hij zei ik ben er van overtuigd en kwam niet met harde bewijzen voor zijn beschuldigingen aan het adres van de Russen, die hij namens de ‘Nep en fop Christen’-CDA Minister van Defensie Bijleveld bralde. De ‘Staats-NOS’ stelde de corrupte MIVD –leugenaar geen enkele kritische vraag en slikte zijn ‘mening’ voor zoete koek.

‘Fakenews & Staatspropaganda NPO’ beloont met 40 miljoen extra van Rutte &Co(Video).

Toeval? Wat denkt u zelf.
Bizar ,want het voorgaande was oud News dat eerder bekend was gemaakt door de Staats-NOS en nu opeens samen met de ‘anti-Rusland -BBC dag’ van ‘Liar May’ opnieuw hysterisch de hele dag het hoofdonderwerp was bij de Staats NOS&BBC. Ondertussen gaat het leeg roven van de Massa door de Leugenaars Rutte&Co en May&Co gewoon door en daar komt geen Rus aan te pas en daar zult u de ‘dr. Goebbels-Staats-NOS’&VARABNN nooit over horen. In Engeland van’ Liar May’ lijden 1 op de 6 kinderen honger en leven 3.7 miljoen mensen in armoede en ook daar komt geen Rus aan te pas en daar zult u de BBC nooit over horen!

6 antwoorden »

 1. Ok, nu even serieus.

  We komen Europees gezien heel erg zwaar op achterstand met de rest van de EU landen. Dit kabinet zit nog met software van 2008 in de kop. Dit moet, in landsbelang, gewisseld worden.

  Doorgaan op deze anti-rusland-weg is waanzin. Letterlijk waanzin. Wat is de bedoeling van dit liberale vvd-kabinet, Nederland aan de bedelstaf te krijgen.

  Belgie, Duitsland en de rest, iedereen koopt gas van Rusland.

  Sebastian Kurz is my nigger.

  Nigger is hard as fuck mate, neemt een gedeelte van Duitsland over (onderhandse immigratie-deal). Sluit mosketen, schopt zwakzinnige imams (en families) het land uit. En gaat nu ook nog even met de grootste speler van Europa aan tafel zitten, Rusland. Die gast scoort als een malle voor Oostenrijk en haar bevolking.

  Dit is wat wij, Nederland, nodig hebben. Deze regering (Trut III) zit er om Nederland te laten verliezen. Zij spelen nog het oude spel in de oude machtstructuur. Compleet retarded.

  Wie grijpt er in, dit kan je niet voor onze toekomst maken. Islam-pijpen (Kaag), neo-liberalisme/ globalisme/ satanisme aanhangen terwijl het al dood is (Kaag), en ons land voor een appel en ei verpatsen (Trut).

  Relatief gezien gaan we er nu aan. Wat mankeert die mensen in de tweede kamer. je bent toch ook Nederlander ipv parlementslid. je bent toch ook Nederlander ipv accountmanger telecom, je bent toch ook Nederlander ipv politie/ leger-commandant.

  Je ziet toch wel dat alle landen voorsorteren op samenwerking in de regio en globaal en niet met de EU/ Duitsland.

  Kom op man, de Europese Kampioenschappen zijn losgebroken. Waar blijft de de Leeuw, waar blijft de Wilderste Leeuw, dan nemen we de boel over.

  Fuck die bejaarden in de regering.

  NL Europees Kampioen 2019!

  Like

  • October 5, 2018
   Kavanaugh Charade Gives Cover For Assassination Of Russian Official Linked To Hillary Clinton Money Laundering And Trump Coup Plot
   By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
   “An intriguing new Foreign Intelligence Service (SVR) report circulating in the Kremlin today states that the unauthorized helicopter flight death of Deputy Attorney General Saak Albertovich Karapetyan on Wednesday has been placed into the category of “likely assassination” by the Federal Security Service (FSB) as, just prior to his being killed, he had failed to attend a scheduled meeting with US Department of Justice prosecutors investigating the staggering $1 trillion money laundering scheme currently embroiling Estonia—and whose testimony before these US officials was deemed relevant due to his direct knowledge of the $84 million money laundering scheme Hillary Clinton perpetrated against her own Democratic National Committee during the 2016 US presidential election—but when it appeared likely that Donald Trump would win this election and uncover this crime, then saw Karapetyan directing Russian attorney Natalia Veselnitskaya to meet with Trump officials in order to ensnare them in a make believe Russian collusion coup plot—that was being orchestrated by the American political opposition firm Fusion GPS whose owner, Glenn Simpson, met with Veselnitskaya both before and after her Trump Tower meeting—and whose payment for this operation saw Fusion GPS being paid millions-of-dollars by Clinton’s law firm Perkins Coie—whose top attorneys have now shockingly been revealed to have colluded with the FBI prior to the election to bring down Trump—all of which the American people are not understanding is the entire basis for the chaos they see in their nation today, and whose latest example of is the Kavanaugh Charade.[ … ]”

   Like

 2. Het Russische spionnen verhaal wordt nu gebruikt om ons af te leiden dat Unilever in Engeland blijft.

  De belastingverlaging (want dat is noodzakelijk lol) voor dit soort clubs kost ons immers miljarden, en wordt opgehoest door mkb en verder afknijpen bejaarden.

  Like

  • Tja, het is voor iedere redelijk opgeleide Nederlander toch zonneklaar dat dat verhaal van die spionagetoestanden met Rusland gewoon complete indianenverhalen zijn !

   Wat is er dan gebeurd ? wie of wat is bespioneerd ? chemische wapens ?

   Nooit geweten dat wij als Nederland ons inlaten met chemische wapens.

   Maar ja, Unilever is een chemisch-voedingsbedrijf; misschien dat dat het is.

   Russische spionnen hebben het recept van Cup-A-Soup van Unilever gestolen !

   idd Rutte, je bent een eikel ! Neem een Cup a soup !

   Like

  • Het volk moet met terugwerkende kracht terugeisen, de greep jaren 90 in pensioenkas door lubbers, wat door de gulzige multinationals in een ommezien weggekaapt was?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.