Kabinet Rutte3

Rutte te kakken gezet met afschaffen Dividendbelasting door Unilever.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt(Video).
Nu had Rutte de afgelopen dagen nog wel zo een mooieInternationale-Bliksemafleider- actie’ gerecreëerd ten koste van de Russen(Video) om o.a. de aandacht af te leiden van zijn ‘Dividenden-cadeau’van 3 miljard per jaar aan zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’. En die ‘dr. Goebbels-Dood aan de Russen-hysterie’ blijkt nu voor niets.Het ‘Pluk de Armen kaal- Kabinet’ heroverweegt het Misdaadplan om de Dividendbelasting af te schaffen. Dat heeft premier ‘VVD Godfather- Rutte’ bekend gemaakt tijdens zijn wekelijkse ‘dr. Goebbels-persconferentie’ met de ‘Parlementaire-Ja-Knikkers-Pers’ .

‘Leugenaar Rutte’ :”Memo’s dividendbelasting kunnen Grondwettelijk nooit openbaar gemaakt worden”, haalt nu bakzeil(Video).
Rutte bralt dat hij het hele ‘misdaad-pakket’ aan kabinetsmaatregelen voor het bedrijfsleven, inclusief de afschaffing van de dividendbelasting, opnieuw gaat wegen nu hij te kakken is gezet door Unilever. Aanleiding voor de koerswijziging is het besluit van levensmiddelenconcern Unilever om het hoofdkantoor toch niet naar Rotterdam te verplaatsen. De afschaffing van de dividendbelasting had het voor de levensmiddelengigant aantrekkelijker moeten maken om zich volledig te vestigen in Nederland en nu gaan zij zelfs uit Rotterdam vertrekken.

Rutte: “Teleurstellend dat ik weer eens als leugenaar ben ontmaskert en te kakken gezet door Unilever ”.

De altijd liegende Rutte noemt het besluit van Unilever „teleurstellend”. Premier Rutte bralt desondanks dat de afschaffing van de Dividendtaks niet voor één bedrijf is genomen, maar ook voor mijn ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem ‘en zijn ‘Parasieten- familie’(Video), maar het nieuws van vandaag is volgens hem wel relevant om mee te wegen. De minister-president ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte ‘wil niet reageren op de uitspraak van de ‘Elite-Gangster -Unilever-topman- Paul Polman’. Die stelt dat de verhuizing van het hoofdkantoor van Londen naar Rotterdam van de baan is vanwege de doorzichtige leugens van Rutte en zijn ‘CDA,CU,D66-Judas partijtjes’ over de dividendbelasting in Nederland. „Dat laat ik aan hem”, bralde Rutte huilend gevraagd naar een reactie op zijn uitspraak.

Rutte:”Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting”(Video).
In de Tweede Kamer en bij het hele Nederlandse Volk op de ‘VVD&CDA,D66.CU- Ratten in pak’ (Video)na is er al langer veel kritiek op de Misdaad-maatregel, omdat het kabinet circa 3 miljard euro aan inkomsten misloopt door het schrappen van de ‘Royal-Ultra-Rijke-Taxfree-Shell-Taks’. Rutte geeft toe dat hij de maatregel zelf beter had kunnen verdedigen door nog meer te liegen. „Het was niet een geheel geslaagde uitleg Leugen.

 

 

 

10 antwoorden »

 1. LS…

  Unilever begrijpt dat wat voor rotzooi je ook in de Rookworst stopt en de Mayonaise de Nederlanders zich zullen blijven verzetten tegen het Roof Kapitalisme van de Zio Nazi Oranje/ Rutte Clique en Consorten. Dan maar liever verzuipen samen met Albion want het eiland van Dracula zal binnenkort in de golven verdwijnen… Let op mijn woorden !

  Like

  • Ik geloof niet zo in de zuivere motieven van Unilever maar het is natuurlijk prachtig als Mark Rutte keihard over zo’n bananenschil uitglijdt.

   Like

 2. Dit nummer is te goed om te bevuilen met die fag van een rutte. Die lamlul, leugenaar en middelmatige schandknaap van de schaduwmacht.

  jongske toch, heb je het Mabel al gevraagd? Zij kan het je vertellen;

  When the red Vampire died, so did his might.

  En er is er niemand die ontsnapt, niet nu het heden, de toekomst of het verleden.

  Niemand. De oorlogsstrategie is die van gerechtigheid, de meedogenloze soort.

  Voor alle slachtoffers van de oorlogen uitgelokt door steeds dezelfde zwakzinnige bankiers.
  Voor alle door de Adel/ Alde (geestelijk) verminkte kinderen.
  Voor al het door de eeuwen nutteloos verspilde geluk van fatsoenlijke mensen.

  Voor alle patriotten. Als ik kon toveren…

  Als hij kon toveren
  kwam alles voor elkaar.
  Als hij kon toveren
  Was niemand de sigaar.
  Als hij kon toveren, kon toveren, kon toveren kon toveren
  dan hielden alle mensen van elkaar.

  Ieder huis had honderd kamers
  in elke kamer stond TV
  en z’n ouders bleven eeuwig leven
  en hij leefde met ze mee
  De rivier was niet van water
  maar van sinaasappelsap

  en hij zou niet hoeven leren
  wat hij eigenlijk niet snapt

  Als hij kon toveren
  kwam alles voor elkaar.
  Als hij kon toveren
  Dan werd geen mens te zwaar.
  Als hij kon toveren, kon toveren, kon toveren, kon toveren
  dan hielden alle mensen van elkaar.

  Z’n vriendje zou ineens begrijpen
  waarom ie ruzie met ‘m kreeg

  en iedereen zou voor ‘m buigen
  als hij de troon besteeg
  en ’s winters lag er altijd sneeuw
  en was het lekker warm
  en niemand werd er rijk geboren
  en niemand werd er arm.

  Als hij kon toveren
  kwam alles voor elkaar.
  Als hij kon toveren
  Was niemand de sigaar.
  Als hij kon toveren, kon toveren, kon toveren, kon toveren

  dan hielden alle mensen van elkaar.

  Maar voor een toverspreuk van kwaliteit
  ben je zo maar 1000 gulden kwijt
  en naar een beetje toverboek
  ben je toch wel 50 jaar op zoek
  en de hele cursus tovenaar
  duurt 125 jaar.
  Dat brengt ie allemaal niet op
  ik denk dat hij voor ’t begin al stopt
  want zelfs de oma van z’n oma
  had nooit een tovenaarsdiploma.

  Als ik kon toveren
  kwam alles voor elkaar.
  Als ik kon toveren
  Dan werd geen mens te zwaar.
  Als hij kon toveren, kon toveren
  dan hielden alle mensen van elkaar.

  Lyrics licensed by LyricFind

  Like

 3. Wat ik al zei; een belofte van de Alde/ adel/ illuminatie/ satanisten is niks meer waard. Die vechten zelf voor hun leven.

  In het kader van Baudet die geheimgehouden documenten omtrent de ware aard vd EUssr naar buiten brengt. En alle cucks die over de vorm ipv de inhoud van het document gillen. Kan je wel stellen dat we z.s.m. een Nexit moeten krijgen.

  Die globalisten hebben alles al gemeld en beschreven, mensen willen gewoon niet de realiteit inzien. Ook al laat je ze de getekende contracten, de teksten en bewijzen zien. Of de babylijkjes en de slachtoffers zien. Mensen kijken weg omdat ze cucked zijn.

  Hoe dat zo komt wordt in onderstaande filmpje uitgelegd. We zijn gedegenereerd. En hard.

  tony’sMelody TM

  4 stages of degeneracy.

  1:52 demoralisatie stage 1. (gender-fluid b.s./pop-culture, homofilie propaganda, pedofilie verzwijgen of accepteren, feminisme, gezinnen kapot maken want onbetaalbaar op 1 salaris, met 6 mnd al naar de creche).

  6:02 even if you start right now to reality-check young schoolgoing generation, it will take 15 to 20 years to get their heads out of their asses.


  Leraren Nederland jullie hebben zwaar, maar dan ook heel zwaar gefaald. Generaties aan kinderhersenen verweekt met je sjw/ pc communistic bullshit.

  Hereiking taal en begrippen.

  Leer gvd eens wat communisme is. Communisme is het eindstation (het doel) van kapitalisme. Het einddoel van een industrieel/ kapitalist is een monoplie. een monopoly is winstmaximalisatie! De droom van elke kapitalist.

  Bij het communisme is alles in monopoly van de Staat. De arbeid, het kapitaal, de grond de akkers, geldcreatie, de wet, de grondstoffen, de cultuur en zelfs de ziel. (zelfs tot na je dood neemt ’66/ vvd je lijf af en vervalt het aan de staat, Pia).

  Alles is in bezit en staat tot de beschikking van een klein select groepje (raad van 26, EUssr) die het land runnen. Dat politburo zegt uit naam van en voor het volk te handelen, maar waarom is iedereen er dan altijd straatarm. En leeft de politieke leiding en hun kinderen als god in Frankrijk. Toen, netals nu.

  Communisme is het einddoel van kapitalisme en de droom van industrieelen (die de leer propageerden wereldwijd), is dat nu gvd zo moeilijk in te zien.

  6:20 destabilisatie stage 2
  3 essentials

  7:10 crises stage 3.
  (islam-terreur en moslims ongestoord ah stelen, moorden, uit de gevangenis bevrijden en verkrachten en intimideren autochtonen, schoolshootings etc.).

  7:27 period of normalisatie stage 4.
  After the Chaos comes the Tyranny, always. Big-brother surveillance state en alle usefull idiots tegen de muur. Als eerste en altijd.

  (use-full idiots; communisten/ socialisten met een goed hart en dhimmies, race-baiters zoals denkula en Sylvana, feministen)

  Like

 4. G.E.Teisem.
  Beste Steve, help! Help! Help , Afgelopen vrijdag heb ik RTL 4 gezien en wat schets mijn verbazing “ geen Peter R. De vries op de televisie! Hoe kom ik in godsnaam mijn mijn weekend door ! Help me, hebben jullie in ergens correlatiepersoon die mij kan helpen ?

  Like

 5. Dus Unilever wil hier niet komen omdat het te weinig voordeel oplevert? Nou dan moet kabinet Rutte 3 van keuning Wimpie ook maar die verhoging naar 9% weer terug brengen naar 6% of schaf gewoon af naar 0% zodat 700.000 huishoudens in NL ook eens een normaal bord unilver (AH) vreten kunnen betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.