Kabinet Rutte3

Tweedeling van ‘Taxfree-Shell-Rutte2 en 3′ slaat nu ook misdadig toe in Onderwijs &Gezondheid zorg.’Rutte &Co’:”Pas op voor de Russen”.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rise of the Zombies-Banks& Bedrijven & Media & Bevolking. Trump & loopjongen Rutte:”Goede zaak”(video).
Nu gaan de armen al 9 jaar eerder dood dan de Rijken en als Rutte nog langer aan de macht blijft zullen de armen nog eerder sterven van ellende, uitbuiting en gebrek aan onderwijs en gezondheidszorg en daar komt geen Rus aan te pas, maar de  ‘Dividendbelasting-Shell-Leugenaar – Rutte 3′ (Video)! Het is gisteren de Dag van de (onderbetaalde  en overwerkte) Leraar met dank aan Rutte2 en 3  en zijn huidige Minister van Onderwijs de ‘CU-Incest-Bijbelbel Ari eSlob’. De dag waarop – misschien niet toevallig – bekend werd dat steeds meer kapitaalkrachtige ouders kiezen voor een dure privé-school en de week dat  de ‘Labbenkaken-kankerpatiënten’  niet meer hun behandeling vergoed krijgen(video) . Het was ook de week van het ‘VVD -Aasgier&Racist Blok-Doofpot-debat’ dat Rutte2,3 al jaren stiekem de Moordende& Verkrachtende-‘Islam’-Baardman-CIA-Terroristen(Video)met miljoen steunde, terwijl de Nederlandse militairen ‘naakt’ op missie in Noorwegen moeten.  En voor de afleiding van de voorgaande misdaden van Rutte3 de Dagen van ‘Anti -Rusland –Hysterie’(Video).Ze hebben tabak van de uitpuilende ‘Plof-BIO-Kippen -CU Minster-Schouten -klassen'(Video), oververmoeide en onderbetaalde leraren en trekken de knip om hun kind op een dure, particuliere ‘Witte’-school te plaatsen. Het ‘Pluk de armen kaal land’ van Rutte 2 en 3 telt inmiddels 64 privé-basisscholen en talloze privé-middelbare scholen. Dat is geen wenselijke US- Mad Dog- Child Killer Trump (Video) en Engelse ‘Liar May’ ontwikkeling wat ons betreft’.

Rutte Rooft van de Armen en geeft het aan de Rijken & ‘UWV Maffia’(Video).

Witte meisjes’ blijven steken op MBO met dank aan CU Minister Slob en vallen in Handen van Loverboy’s(Video). De ‘VVD & NPO-Stelling’ van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

 

PVDA heeft een van de grootste ‘Onderwijs -BOBO-Zakkenvuller- Boef Postema’ in de Eerste  Kamer Zitten.
Bijna niemand van het Volk is een voorstander van deze ongelijkheid ‘s ‘Rutte & Co-tendens’. Zo vinden de ‘PvdA-hoertjes’ dat deze  peperdure scholen een tweedeling in het onderwijs in de hand werken. De corrupte’ PvdA-partijleider-Schizofrene-Asscher’ bralt: “Dit zijn Amerikaanse en Engelse  toestanden. Krankzinnig en pas vooral op voor de Russen!! We willen een onderzoek waarom dit soort scholen zo hard groeit en de Russen ons steeds aanvallen(Video).” Nou, je moet maar durven als de PvdA en ‘Schizofrene Asscher’ die er zelf aan toe hebben bijgedragen als ‘Gabbers in crime’ van Rutte2 :echte ras Hoertjes die PvdA-ers, die een corrupte Meester zijn in de ‘Ping Pong- Democratie’(Video). Eerst meehelpen het onderwijs en de gezondheidszorg voor ‘Jan met de Pet’ te vernietigen in het regime Rutte2 en dan in de ‘Nep en Fop oppositie’ tegen Rutte3, je eigen misdadige en wanbeleid zijn.

Ex Partijleder van de Stem van de Straat partij ing Steve Brown legt hierna o.a. het Fenomeen’ Ping Pong Democratie’ uit:

Het kost tussen de 16.000 en 20.000 euro om je kind een jaartje naar een particuliere ‘Elite-school’ te laten gaan. Dat is natuurlijk heel veel geld en alleen de kapitaalkrachtig ouders kunnen dat betalen. De ouders die wel in staat zijn dergelijke bedragen neer te tellen zijn veelal enthousiast. Ook de “Deep State”- GroenLinks Rechts Burgemeester Halsema van Amsterdam haalde ooit als een Raket haar kinderen van een Volksbuurtschool af(Video). De Kinderen die op de kansloze ‘(BIO)-Plof-(kippen)-openbare scholen’ zitten kunnen zich nog  altijd al dan niet gedwongen Hoereren bij OM&VVD- types als Pedo-Officier van Justitie- Leenders'(Video)& Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’, ‘Rapist-Pedo-Demmink’ en ‘Rose Pedo Ed Nijpesl’(Video) .

Moeder Wendy Meijer: “Kinderen werken hier in kleine groepen.”  Zo heeft groep 8 elf kinderen en twee leraren.“Ze hebben daardoor veel meer persoonlijke aandacht.” Ook wordt er volgens de moeder veel meer gekeken naar de talenten van het kind. “Mijn dochter zit hier nog maar een maand op school, maar ik zie nu al zoveel vooruitgang. De school geeft haar veel meer zelfvertrouwen.

Moeder Angela: “Als je kind meekomt in het reguliere onderwijs, is er natuurlijk geen enkel probleem. Maar ook ik heb een kind dat niet in het reguliere schoolsysteem tot bloei kwam. Hij ging ‘zwemmen’ in de bomvolle en onrustige klas en raakte steeds meer achter met de lesstof.Na verloop van tijd zagen wij ons kind tussen de wal en het schip belanden en moest hij op de middelbare school al snel afstromen naar een (veel) lager niveau.”“Helaas is het Arie Slob schoolsysteem keihard. Vooral op de middelbare school: kom je als kind niet mee, dan moet je al snel ‘weg’. School krijgt voor elk kind dat het examen haalt geld, en als ze zien dat jouw kind het niet gaat halen, dan zijn ze je kind liever kwijt dat rijk.”

Neerwaartse Rutte & Slob & Asscher- Spiraal
“Voor je het weet zit je kind in een neerwaartse spiraal van afstromen en dan zijn de dure particuliere scholen soms nog de enige oplossing wil je kind nog (terug) kunnen komen op (het oude) niveau. Daar wordt het kind opnieuw getest om te zien wat het feitelijke niveau is, er zijn veel kleinere klassen en veel meer één op één aandacht. Voor kinderen die het niet redden in het reguliere onderwijs – om wat voor een reden dan ook – soms nog de enige oplossing om een goede cito te halen of een diploma te halen.”Angela vervolgt: “Iedereen wil natuurlijk het beste onderwijs van zijn of haar kind. Niemand ziet graag dat zijn of haar kind vastloopt in de klas. Vooral niet als je kind een diagnose heeft als dyslexie, adhd of dyscalculie, dan is er in het reguliere onderwijs niet veel tijd en kennis om dit soort kinderen te begeleiden, is helaas mijn ervaring.“Moeder Anouk Brokking : “Er is zoveel extra aandacht en begeleiding en er wordt ook gekeken naar de sociale ontwikkeling en creativiteit van de kinderen. De sfeer is hier ook heel goed.Je gunt ieder kind om onderwijs op maat te krijgen. Ik ben dankbaar dat ik dat kan betalen. Op een normale school zat mijn kind niet lekker in haar vel. Ze vraagt namelijk niet zelf om hulp.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 antwoorden »

 1. 18 september 2018
  ING dat haar balans over 2014 en 2015 aanpaste met meer dan 180 miljard euro
  Gericht aan: W.B. Hoekstra, minister van Financiën
  “Tweede Kamer der Staten-Generaal 2
  Vergaderjaar 2018–2019 Vragen gesteld door de leden der Kamer
  2018Z16229
  Vragen van de leden Omtzigt en Ronnes (beiden CDA) aan de Minister van
  Financiën over ING dat haar balans over 2014 en 2015 aanpaste met meer dan
  180 miljard euro (ingezonden 18 september 2018)
  Vraag 1
  Heeft u kennisgenomen van het jaarverslag van ING over 2016, waarin de
  post «loans and advances to customers» over de jaren 2014 en 2015 met
  maar liefst 185 en 163 miljard euro door ING naar boven wordt bijgesteld?
  (pagina 111 van het jaarverslag) [ … ]”
  https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden/omtzigt-ph-cda

  Like

  • Wow, thanks for info! Dan had Pieter Lakeman toch gelijk, want hij waarschuwde hier toen voor.

   Misschien maar goed dat het zo gelopen is (boekhouding opleuken en zo de boel redden) want ING had geen buitenlandse vestigingen opgericht. Alle buitenlandse spaarders vielen onder het Nederlandse depositogarantie stelsel.

   Bij omvallen ING, was Nederland failliet geweest……

   Like

 2. willem I had helemaal geen geld op zak simpel hoogendoorn en hij was niet eens de stadhouder
  maar hebben alle familie’s van herwijnen gestolen en dan kom wilhelmina ranzit aan papen deserteur 1939 en 1945 weer tevoorschijn uit een hoedje van boeven eens moet je betalen voor alles dat jullie mensen hebben aangedaan !

  en kijk hoe men de nederlaners beschrijf dum dum dum dum betalen voor een sprookje dat niet bestaat met andermans geld dus uw belasting geld en kijk Unielever nu vandaag de dag ?

  Like

 3. en hun € 700.000.000.000,00 die ze voor zich zelf op zij hebben gezet met artikel 8 je kan ze niet voor de rechter slepen en artikel 9 zij kunnen iedereen voor de recht slepen dat zijn de wetten van de europse Unie he he he he waar gaan wij ?

  Wie maakt de wet en zet de handtekening ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.