D66

‘Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’.

( van onze Rent a D66 redactie)

AMSTEDRAM-NOIR- Nog geen twee weken geleden loog de Partijvoorzitter  ‘Schaamluis Demmers ‘(Video)dat alle misdadige en wan gedragingen van Pechtold zijn positie niet in gevaar bracht en Exit Pechtold.
Pechtold was zo langzamerhand uitgegroeid tot de Schandvlek van de ‘Nep & Fop- Democratie’   van de ‘Taxfree-Royal- Heersende Klasse’ en was niet meer te handhaven. De corrupte Partijleider ‘Penthouse & Loverboy Pechtold’ van D66 DDR66 verraste zijn domme gedeelte van het ‘DDR66-congres’ in Den Bosch met de mededeling om na 12,5 jaar de ‘Graai en Naai-politiek’ te verlaten. In een gespeelde emotionele toespraak(is tegenwoordig standaard in de Haagse corrupte kringen als de ‘Zijlstra- Ratten in pak'(Video) gedwongen moeten vertrekken) bralde hij dat hij al vorig najaar met zijn familie had besproken dat hij het ‘Misdadige Binnenhof’(Video) zou verlaten als een Dief in de nacht.
‘Penthouse & Loverboy Pechthold’ dwong zijn slachtoffer Anne Lok tot ‘D66-abortus’ en neemt Wilders de maat(Video).

Tweedeling van ‘Taxfree-Shell-Rutte2 en 3′ slaat nu ook misdadig toe in Onderwijs &Gezondheid zorg.’Rutte &Co’:”Pas op voor de Russen(Video)”.
Welke familie hij bedoelde werd niet duidelijk. Zijn ‘Rent een ‘DDR66- Boerin-Hoertje -Anne Lok’ haar familie? De familie van zijn oude ‘Pedo-Suikeroompje’de ex Ambassadeur van Canada Marcoux die hem na jaren lagen trouwe ‘Demmink-chauffeur’Konten-diensten’ een Penthouse in Scheveningen van een tonnetje of drie cadeau deed, wat hij even ‘vergeten’ was op te geven in de Tweede Kamer(kuch). Hij loog veel vertrouwen te hebben in de nieuwe generatie D66’ DDR66-ers en beloofde geen roepende vanaf de zijlijn te worden. „Ik word geen orakel van Wageningen zoals die oude VVD-ers als ‘Fraudeur –Wiegels’ of ‘Pedo-Rose Ed Nijpels’(Video) .” Wat hij nu voor ‘Elite-misdaden’ gaat doen weet hij nog niet. „Ik heb nog geen ‘misdaad-plan’.” Op geruchten dat hij zich gaat terug trekken in zijn Scheveningense ‘Pedo-Neuk-Nok’ met de ex Hoofd-officier van Justitie-‘Pedo-Vincent Leenders’ (Video) gaat Pechtold niet in. ,,Er zijn veel interessante ‘Graai en Naai-Hennis & -Zijlstra & Ten Broeke & Teeven-functies’, maar ik ga eerst goed nadenken, want ik heb de rest van mijn leven hoe dan ook toch het Luxe Wachtgeld,hihihihihihihi. En ‘Rutte & Co’ heeft zelfs voor die ‘Witwasser -Griezel Teeven’ en ‘3 x dood door schuld Hennis’ een ‘Graai en Naai-baantjes’ geritseld, dus dat zit wel goed’’.

Pechtold bralde met klem dat zijn vertrek niet met de jarenlange negatieve, maar op waarheid berustende publiciteit te maken heeft. De D66– ‘DDR66- leider raakte de laatste weken constant in opspraak nadat één van zijn ‘DDR66 -Hoertjes-Anne Lok’ de publiciteit zocht over een verbroken ‘Loverboy-relatie’ met hem. ,,Ik heb al voor die ‘’Loverboy-kwestie’ besloten met mijn (duistere)- familie’s dat het tijd was voor een nieuwe generatie ‘Rent a D66-er’.’’ Ook slechte peilingen hebben geen rol gespeeld, loog de inmiddels voor de Show huilende Pechtold, die wel opvallend steeds in zijn kruis en in zijn kont zat te krabben.„Adieu ‘Penthouse & Loverboy—Alexander’.” Met die summiere tekst neemt PVV-leider Geert Wilders via Twitter afscheid van ‘Schandvlek-Pechtold’. De ‘DDR66-leider’ en Wilders staan in het politieke spectrum tegenover elkaar en kruisten geregeld op felle toon de degens in de Tweede Kamer. De laatste tijd delfde Pechtold steeds het onderspit sinds hij algemeen bekendberucht staat als een ‘Elite-Pedo-Schandknaap’, die een ‘Neuk-Hok’ cadeau heeft gekregen voor zijn’ Kontenwerk’ als ‘Nep en Fop-Kunststudent’ (11 jaar lang). Andere laffe en corrupte collega’s ‘gabbers in crime’ hebben warmere woorden voor Pechtold. Premier  De ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood Rutte’ noemt zijn vertrek „een groot verlies voor zijn’ VVD-misdaadpartij’ en voor de ‘Nederlandse Pluk de armen kaal politiek’. Maar ik zal hem ook persoonlijk erg gaan missen en dan heb ik het echt niet over het ‘Kontenwerk’, want daar heb ik mijn ‘Junkie -Gordon voor, hihihihihihhi.” Rutte noemt Pechtold „een uitstekend debater ruziezoeker met Wilders,Baudet,de SP en de Partij voor de Dieren en een extreem, hysterische Rusland Basher(Video) ,die houdt van het  corrupte ‘politieke hand-(ruk)-werk’ ”, „een hartstochtelijk verdediger van de ‘Ping Pong democratie’ en de bloeddorstige-Taxfree-Royal-Heersende Klasse” en „iemand met wie je altijd duistere zaken kunt doen.”

Ex Partijleder van de Stem van de Straat partij ing Steve Brown legt hierna o.a. het Fenomeen’ Ping Pong Democratie’ uit:

‘VVD Godfather Rutte’: scherp in debat ruzie zoeken én ( valse) humor (Video).
Met Alexander Pechtold kun je op één dag een scherp ‘leugen- debat’ voeren,  duistere  misdaad zaken doen én ongelooflijk lachen om het Klootjesvolk dat wij jarenlang gezamenlijk leegroven en laten sterven aan de Kanker en armoede, hhiihiihihhi . Dat is een zeldzame combinatie in de corrupte  politiek. Wat ik in hem bewonder, is dat hij altijd weer zoekt naar oplossingen die goed zijn voor onze ‘Royal-Elite-Maffia-bazen’ de ‘Westerse-Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Mad Dog-Child-killer-Trump’ (Video). Dat deed hij als grondlegger en ‘Judas-steunpilaar’ van dit ‘Taxfree-Shell-Kabinet’, maar ook eerder als lid van de Nep en Fop-oppositie”, aldus Rutte. Hij wenst de vertrekkende D66-voorman „alle goeds voor de toekomst en zal ook voor hem net als voor Hennis, Ed Nijpels, ‘arbeiders verrader Samsom’, Teeven, Zijlstra en “metoo-Ten Broeke een vetbetaalde  ‘Graai en Naai Baantje’ ritselen desnoods weer bij de VN(Video) of ‘Wereld-Misdaad-Bank(Video).””

‘Schizofrene Asscher’ van de PvdA-Hoertjes :’Mooie corrupte samenwerking’. En de PvdA-baantjescarrousel draait doorrrrrrrr zonder Schaamte met corrupte Van Dijk,Samsom en Marcouch(Video)!
De Laffe en corrupte PvdA- arbeiders verrader leider Asscher: „Pechtold stopt. Ik ga het missen, de scherpe Haatzaai dialogen tegen de Russen, Wilders en Baudet met deze waardige tegen medestander, maar vooral ook de mooie misdadige samenwerking met een zeer gewaardeerde (extreem corrupte) collega tijdens Rutte2. Altijd ten diensten van de democratie  Heersende Klasse net als ik(Video). Ik wens hem alle goeds voor de toekoms , maar hij hoeft zich sowieso geen zorgen te maken, zoals 3 miljoen Nederlanders die mede dankzij Pechtold en mij en  onze ‘Imam-Samson’ en onze grote Leider Rutte op armoedegrens moet overleven , want hij zit wel snor in het Luxe Wachtgeld en kan iedere Kanker behandeling makkelijk betalen, iets wat Jan met de Pet dankzij ons niet meer kan,hahahahahahahaha  !”’

Godsdienstwaanzinnige Van der Staaij’: ’Zal z’n interrupties natte scheten missen, want die vond ik stiekem zo lekker ruiken’.
Verwarde ‘Godsdienstwaanzinnige SGP-leider Kees van der Staaij: „Corrupte ruzie zoekende Rasparlementariër uit de Hel Pechtold vertrekt het Luxe Wachtgeld in, wat gelijk staat aan Hemel op aarde. We waren ideologische tegenpolen(kuch), maar wisten elkaar te vinden als het nodig was zoals het altijd Rusland bashen en de arme uitknijpen. Ik zal z’n ruzie en Lieg-interrupties natte scheten missen!”

Two Face”-Dijkhoff: ’Bijzonder-(geestelijk gestoord)-mens dat altijd klaar stond voor onze misdaadpartij’.
Zijn Penthouse-Loverboy afscheid als een ‘Dief in de nacht’ is zo verrassend als hij tijdens een ‘Lieg en Bedrieg-debat’ uit de hoek kon komen. Een bijzonder (on)-mens en goed corrupt politicus die net als ik de ‘Royal-Ultra-Rijken’ dient verlaat nu de Kamer. Hij voerde constructieve (corrupte) politiek, zowel in de ‘Nep en fop-Pppositie’ als in de ‘Pluk de armen kaal coalitie’. En natuurlijk een scherp, inhoudelijk debater Leugenaar net als ik. Ik wens hem alle goeds en dood aan de armen, vooral die met Kanker(Video)hahahahahaha.”

‘Incest-Bijbelbelt Boss- Gert-Jan Segers’: ’Knappe prestatie om zo lang niet te worden gepakt’.
Met Pechtold vertrekt een markante extreem corrupte en liederlijke (pedo)-politicus uit de Hel en komt een einde aan een misdadige-periode waarin hij zeer bepalend is geweest voor ‘Rent een D66’ en de Nederlandse ‘Graai en Naai- politiek”, reageert de huichelde Jan Segers van de ‘Incest-Bijbelbel-ChristenUnie’. „Pechtold heeft de wederopbouw van zijn misdadige partijtje sinds 2006 ter Duivelse hand genomen en D66 geleid naar de plek waar zij nu staat. Dat is een buitengewoon knappe prestatie. De politieke verschillen tussen onze misdaad- partijtjes zijn op onderdelen groot voor de show en toch is er, met respect voor die verschillen, al jaren sprake van een goede duistere Duivelse samenwerking. Ik wens hem voor de komende periode alle goeds toe in ons fijne Luxe Wachtgeld en ben er zeker van dat wij ook voor hem heus wel een Graai en Naai Baantje zullen ritselen ”

Nep& Fop Christen’-‘CDA-Censuur-Lord Buma’: ’Groot politiek ‘Duivels-vakmanschap’ net als ik ’.
D66 is Pechtold veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij het misdaadpartijtje de afgelopen twaalf jaar heeft geleid en laten groeien.”Buma bralt in de loop der jaren veel waardering te hebben opgebouwd voor Pechtold wegens zijn „grote politieke vakmanschap en zijn collegialiteit in dienst van de Duivel( = Het’ Massa- Moordende- Groot Kampitaal’).”

Baudet: ’Welk kartelbaantje, Rent een D66-er’!
Thierry Baudet, leider Forum voor (geen) Democratie is net als wij niet rouwig om het vertrek en wordt daarvoor uitgelachen door de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,PvdA, CU, GroenLinks,D66,VVD en SGP(Video).Baudet: „Poll! Welk Kartelbaantje heeft de ‘anti-Democraat- Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren’ voor ‘Penthouse-Pechtold’ bedisseld nu blijkt dat hij al in juni besloot te vertrekken? Burgemeester Meppel, voorzitter Kampeerraad, iets in Brussel (€€€€), presentator Kitsch & Kunst & Pedo’s. De ‘Ras- Elite-Boef-Penthouse Pechthold’  was mede verantwoordelijk voor het afschaffen van  o.a. het Raadgevend Referendum( de Wil van het Volk), voorstander het ‘Oekraïne-Maffia-Verdrag ‘en het Dividendbelasting cadeautje van 3 miljard per jaar aan de ‘Royal-Taxfree-Shell-Multinationals’ , het steunen van verwarde Moordende&Verkrachtende-‘Islam Baardmannen-Terroristen‘ in Syrië(Video), het eeuwig ‘Zijstra-Discrimineren& Haat- zaaien’ tegen de Russen, enz, enz.. De corrupte man hoort al jaren thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting en niet in het Luxe Wachtgeld.Uiteraard  werd de Schandvlek van de Democratie ( wat er nog van over is) Pechtold  bij de Fake News-Staats-NPO en in het bijzonder bij Nieuwswuur met Hysterische Nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’(Video) de Hemel in geprezen voor zijn misdaden tegen de Democratie en Volk. En dat is logisch want Pechtold had onlangs nog zwaar gepleit dat de ‘dr. Goebbels-NPO’ nog meer ‘Staats-subsidie’ dan de reeds 1 miljard per jaar moet gaan vangen.

Opmerking van Algemene importantie: A.s. maandagavond om 23.00 geeft de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV “uitgebreid aandacht aan de leegloop in de Tweede Kamer van de VVD Boeven Hennis,Ten Broeke en hun ‘Gabber in crime” D66 Boef Pechtold’. Maar ook de totale ontmaskering van de’ Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & extreem gefrustreerde en geestelijk gestoorde Homo in de kast Bouzamour'(Video)‘ En schokkende beelden dat ‘ “Metoo-Potloodventer-Johnny  Mol Jr.’ domme’ Koe- Esthel Cruyff’ aanrand en door ons echt geroast  Video) wordt. En nog veel meer ‘Straat- news’ waar de Ratten in pak doodsbang voor zijn.

4 antwoorden »

  1. Hi Steve, het mij niet duidelijk of vriend Pechtold het penthouse zelf heeft gekregen, of alleen het vruchtgebruik (hier dus eigenlijk kontgebruik).

    Fiscaal zou een gewone burger in dat geval ook streng gecontroleerd en belast worden….

    Maar ja, het verhaal blijft hetzelfde. Ik zie de goede man eerst even dikbetaalde job krijgen in de zorgsector, een vage commissie of in ontwikkelingshulp.

    Als alles een beetje vergeten is wordt hij commisaris van de koningin, gouverneur van de Antillen of burgemeester van middelgrote stad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.