Amsterdam

Zwaar aanbevolen: Nieuw programma bij Salto Ongehoord.tv.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Deze week is er een nieuw verfrissende jonge generatie ‘Wordt Wakker& Denkna- Media-maker’s  opgestaan met een inzichtgevend TV-programma,die u niet bij de ‘Commerciële-Pulp-Plastic-Fantastic SBS&RTL-Riool-zenders’ ziet van’ ‘Bagger-Psychopaat’-Papi-John de Mol’&walgelijke ‘#Metoo-Potloodventer- zoontje- Johnny de Mol Jr'(Video) & dr.Goebbels- Staatsomroepen(Video)van start gegaan bij Saltotv. De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV ‘Underground Presentator ing Steve Brown’ mocht als eerste gast zijn ‘Straat Lingo-mening’ eruit smijten. Brown verklapte voor het eerst het ‘Staats-geheim’ dat zijn grote teen in een groot plakkaat stront verdween toen hij de ‘Insluip-Geilneef-Junkie Peter R. de Vries'(Video)de meeste bekeken “Slipperdiedoeda” van Nederland  onder zijn corrupte laffe derrière gaf.

Zie hier de hele uitzending: Ongehoord aflevering 1: Te gast Steve Brown

Ongehoord:

Hilversum is dood, het is tijd voor iets nieuws. Nederland kan het niet meer aan, de oppervlakkige talkshows van mensen als Mathijs van Nieuwkerk en Eva Jinek, ook met de dominantie van John de Mol is men het spuugzat. Er is behoefte aan iets nieuws; gesprekken met ongehoorde mensen uit de samenleving, waarbij het echte verhaal naar boven komt, maar dit alles wel in een amusante setting. Hier ga ik de J.E. samen met mijn crew voor zorgen. Niets of niemand is veilig totdat Hilversum van mij is.

Voor meer info:
Website: https://www.ongehoord.tv
E-mail: info@ongehoord.tv

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.