Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

‘Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & Bouzamour totaal Ontmaskerd als Kwaadaardige Leugenaars ten kosten van Steve Brown.

( van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond om 23.00 uur geeft de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir(Video) “uitgebreid aandacht aan de leegloop in de Tweede Kamer van de VVD Boeven Hennis,Ten Broeke en hun ‘Gabber in crime” D66 Boef Pechtold’(Video). Maar ook de totale ontmaskering van de’ Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & extreem gefrustreerde en geestelijk gestoorde Homo in de kast Bouzamour'(Video)‘ En schokkende beelden dat ‘#Metoo-Potloodventer-Johnny  Mol Jr.’ domme’ Koe- Estelle Cruyijf’ aanrand en door ons echt geroast  Video) wordt. Met special gasten Kameraad van de Straat Leo Reawaruw  aka “Leo Ambon” met ‘PVV-EU parlementaire De Graaf’.  En ‘Joke de Allesdeskundige’ was met gevaar voor haar leven voor de Stem van de Straat vermomd als een Lolita geïnfiltreerd in de corrupte ‘#Metoo-Tweede Kamer’.En nog veel meer ‘Straat- news’ waar de Ratten in pak(Video) doodsbang voor zijn.

Mis het niet vanavond vanaf 23.00 uur live (via onderstaand link) te zien op:

3 antwoorden »

 1. trix achter de scherm verzuur je leven van mensen de rekening wordt toch naar jou toe gebracht !

  De OORLOGEN tussen de kwaadwillende ET’s en de welwillende ET’s zijn al langer aan de gang dan onze aarde hier is geweest. Er zijn strikte wetten en verdragen waar geen inbreuk op kan worden gemaakt, tenzij we slaven wakker worden en hen vragen om ons te komen bevrijden.

  DE REDEN, waarom de Crime Syndicate (s) ons in het duister moeten houden van te weten dat we niet alleen zijn, is omdat de welwillende extra aardse intelligenties de wetten van het universum niet kunnen schenden en ons niet kunnen mengen in ons leven tenzij we het hun vragen. Deze reden is nog belangrijker voor het Crime Syndicate dan om de technologie verborgen te houden.

  je welwillende goed en kwaad geesten kunnen de wetten van de universum niet overschrijden ook die geesten niet ons SCHEPPER is ons bevrijder en Hij is erg JALOERS TRIX dus die hoeven we niet te hebben krijg jij en je familie gratis nu, zoek je Gay parade op kijk hoe ver je kan komen

  De aap is uit jouw mouw trix !

  Like

 2. Kinder baby prostitutie tot de dood erop volgt, financieel vele malen lucratiever dan cokehandel

  Geloof je werkelijk dat de talloze miljarden die in de kinderhandel, mensenhandel omgaan worden getransporteerd door middel van koffertjes?

  De arrogantia is in zijn eigen “spyweb valkuil” getrapt.

  The Spy Web, Some Mis Takes Are A Blessing from Heaven

  X22report: Tribunals Around The Corner:Robert David Steele

  Are you ready to see arrests?
  Are you ready to see PAIN?
  Are you ready to be part of history?
  Q
  https://8ch.net/qresearch/res/3337418.html#3337560

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.