corruptie

Ook ‘EU-Rat in pak politici’ betrokken bij ‘Mega-ING-Corruptie&Fraude&Witwassen’.

(van onze Internationaal Elite-Gangster redactie i.s.m. onze Rat in pak Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het corrupte  Comité van Ministers is het ‘Nep en Fop-besluitvormingsorgaan’ van de corrupte Raad van Europa. Het bestaat uit alle corrupte Ministers van Buitenlandse Zaken van de lidstaten of hun corrupte permanente diplomatieke vertegenwoordigers in Straatsburg. Het corrupte Comité van Ministers bepaalt het beleid van de Raad van Europa en geeft goedkeuring aan het budget en het programma. M.a.w. de corrupte PvdA-hoertje -‘Steun de Islam-CIA-Moordenaars-Koenders’,(Video) de corrupte VVD- Bendeleden ‘Dood aan de Russen -Zijlstra’(Video) en tegenwoordig ‘Aasgier & Racist Blok’ behoren tot de ‘Rat in pak-politici’ die minimaal medeplichtig en verantwoordelijk zijn voor de corruptie van de Raad van Europa. Daar horen wij Omtzigt niet over. De ‘Rat in pak-EU-politici’ zijn o.a. betrokken bij misdadige Mega-corruptie& ING-Witwassen&Fraudes. De Corruptie loopt in de miljarden, terwijl 50 miljoen EU-Burgers onder de armoegrens moeten zien te overleven, waarvan 3 miljoen in het Land van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘CDA,CU en D66 -Judas-partijtjes’. Om ervoor te zorgen dat de verantwoordelijken Ratten in pak hun verdiende straf krijgen, trekt de ‘Nep en Fop Christen’-CDA-Kamerlid Omtzigt al jaren voor de Show met een groep internationale ‘Nep en Fop-bondgenoten’ op om hun misdadige praktijken bloot te leggen. Met amper succes, de meeste Ratten in pak gaan vrijuit net als in Nederland. Omtzigt eist daarom vandaag dat zijn ‘ING-Witwas& Fraude&Corrupte Kabinet Rutte3′(Video) meer gaat doen om o.a. de omkoping van de Ratten in pak(Video) in corrupte Raad van Europa aan te pakken. Hij zwijgt over de Nederlandse’ (ING)-VVD-Henry Keizer-Ratten in pak’ die ook jaarlijks miljarden Witwassen & Frauderen. En Omtzigt zwijgt helemaal over zijn eigen criminele CDA-Europarlementariër Schreijer die al jaren lang de boel Mega loopt op te lichten (Video).Dan laten wij de structurele corruptie van de ‘Neuk & Snuif-onkosten-vergoeding’ van de corrupte en perverse EU parlementariërs a La  de VVD-er& Neonazi -Hans van Baalen maar even  buiten beschouwing die o.a. doodleuk op de zwarte Pay-list stond van Mercedes en de’ Oekraïense-Elite-Maffia’.

Corrupte Senaat in paniek om ophef Neven ‘Graai en Naai –functies’(Video). Angstige  Omtzigt zwijgt.
Het tandeloze clubje begint, onder leiding van Omtzigt, in de Raad stapje voor stapje een ‘Doofpot-onderzoek’ af te dwingen. De Raad van Europa bestaat uit corrupte politici die de nationale parlementen van 47 lidstaten hebben afgevaardigd en de Ministers. De Raad–geen EU-instelling – is een ‘Nep en Fop-schepper& hoeder’ van het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. Dat verraadt meteen haar ‘Judas-taak’: het bevorderen van mensenrechten en democratie. Het berispt landen bijvoorbeeld bij bewezen mensenrechtenschendingen of verkiezingsfraude, behalve nadrukkelijk de grote en rijke lidstaten als Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland en niet te vergeten het land van ‘Mad-Dog Child Killer Trump’(Video) en de ‘Islam’-Massa-Moordende stinkend rijke ‘Shell-Olie-Dictator-staatjes’ als Saoedi Arabië. De voormalig Sovjet-republiek Azerbeidzjan, inmiddels een bemiddeld oliestaatje op de Kaukasus, is er ook lid van. Maar terwijl politieke tegenstanders en opstandige bloggers in de gevangenis verdwenen, verkiezingen werden gemanipuleerd en corruptiewaakhonden geregeld alarm sloegen net als in de  ‘Elite-Schruken-staat-Oekraïne'(ook Gas. &Olie)(Video), bleef het in de corrupte Raad van Europa jarenlang stil. Corrupte Politici die namens de Raad als waarnemer naar het land gingen, kwamen steevast vol gevreten,gezopen,gesnoven en geneukt en met zakken poen terug met de boodschap: niets aan de hand, leven onze democratie. Vooral de ‘D66- Rent a EU-Hoer Sophie in het Veld ‘was altijd laaien enthousiast als zij weer eens terug kwam uit de Oekraïne en/of Saoud Arabië en steevast een uur in de wind naar ‘Haring -Odeur'(Video)stonk. Als de douane aan haar vroeg waarom zij zo naar Haring stok, antwoordt zij altijd ‘ik ben (mijn)-‘haring’ in het buitenland aan het promoten voor de EU en D66 DDR66′. Maar ook Rutte2 en 3 en de AIVD beef stil en daar horen wij wederom Omtzigt niet over. Die waarschuwen alleen voor de Russen(Video)!

 

Geen verbijstering over Minerva de  ‘Royal-Hofleverancier’ van corrupte (pedo)- Ministers(Video), Bestuurders ,Burgemeesters en rechters en Officieren van Justitie  in Nederland. Omtzigt zwijgt!
Gerald Knaus, de leider van denktank ESI (European Stability Initiative), was ’verbijsterd’ over dat gebrek aan protest(kuch). Duidelijk was dat er veel mis ging in het land, maar waarom zei men dan niks? Hij ging op onderzoek uit in het land waar hij toen nog werd toegelaten. Het leidde vanaf 2012 onthullende rapporten die blootlegden hoe Azerbeidzjan corrupte politici in de Raad van Europa omkoopt. Een schoon ‘Nep en Fop-democratisch’ blazoen is nu eenmaal goed voor de  misdaad-zaken met de EU, zoals de aanleggen van olie- en gaspijpleidingen. Knaus muntte het begrip ’Rat in pak-kaviaardiplomatie’: in ruil voor kilo’s kaviaar – maar ook voor tapijten, goud, te jonge prostituees & Onno-Hoes-schandknapen(Video), vakanties en stapels geld – koopt Azerbeidzjan precies de (pedo)- ‘Rat in pak-politici’ om die moeten rapporteren over het land. „Ik schreef dat op, niemand durfde te zeggen dat het niet waar was, maar de officiële instanties en de verantwoordelijk Ministers reageerden niet.”Hij was dan ook blij toen hij, ook aanwezig in dat Straatsburgse restaurant, vijf jaar later eindelijk zag dat er een aantal politici om tandloos onderzoekje ging vragen naar aanleiding van de signalen die hij had verzameld. Na veel gedram kwam er zo’n ‘Doofpot-onderzoek’, zij het met beperkte bevoegdheden. Er was vooral veel geduw van Omtzigt en de zijnen nodig om het corrupte presidium van de Raad van Europa – waarin veel verdachte politici en Ministers  zaten – ook in te laten stemmen met een onderzoek. Maar toen het er kwam, bleek dat inderdaad meerdere corrupte parlementariërs en Ministers zich op ’misdadige wijze’ hebben ingelaten met de ‘Elite-Maffia-lobby’ van Azerbeidzjan en ontelbare andere landen en die lopen allemaal nog vrij rond.

 

5 antwoorden »

 1. Nog minder in de pap te roeren nu van bovenaf zonder commentaar wordt verwezenlijkt?
  Uitdelen ja van angst en terreur om de burger zoet te houden?

  Like

 2. De Amerikaanse versie van ons Euro-kaartenhuis.

  AMTV heeft altijd goede reportages.

  Er wordt hier goed uitgelegd dat politici kleine boefjes zijn, en dat de bankiers het echte grote tuig vertegenwoordigen.

  Like

 3. Tjonge tjonge jonge.

  Kruimelwerk of het grote werk ?

  Gelukkig is er geld genoeg.

  Mario Draghi van de ECB gaat gewoon door met het drukken van nep-geld van Euro’s en het opkopen van staatsschulden van Euro-landen, die de Europese belastingbetaler mag gaan aflossen met zuur verdiend echt geld.

  Like

 4. Breek de banken en het Vaticaan, en de mens zal voor het eerst in millenia weer vrij zijn.

  Van Noord tot Zuid en zelfs tot Dokkum aan toe, iedereen knokt tegen dit corrupte feodale systeem.

  Stress om de rekeningen en incasso’s is een blokkeerder van je connectie met de energie van het leven.

  Maak je druk om je kinderen en je naasten, niet om zwakzinnige rekeningen en regeltjes.

  Iedere actie tegen onze fascistische magistratuur en politieke kaste is een druppel. Binnenkort is de zee van fatsoen (en hilariteit) diep genoeg voor de Renesaaince vloot om uit te varen. Europa en de wereld over.

  Nederland Europees Kampioen 2019/20 !

  https://www.geenstijl.nl/5144264/getergde-natie-heeft-er-genoeg-van/

  Like

  • Alles is een herhaling van zetten. Door de eeuwen heen. Goed zal het Kwaad overwinnen.

   Jeanne d’ Arc was een held, nu hebben we weer een Strijder voor gerechtigheid Jeanny d’ Ouwes, snap je.

   Good will triumph over Evil, always. De harde kern van de mensheid staat altijd op. Nu dan Dokkum. De bevrijding van de p.c.- fascisten in de regering/ bestuur en magistratuur begint dus in Dokkum.

   Deze is voor highwaymen uit Friesland, harde kern. Patriotten van Nederland, ons Nederland.

   Alles is een herhaling van zetten, en telkens winnen we meer harten en zielen. Recht de fatsoenlijke Nederlander zijn rug en werpt het juk van fascisme af.

   Kan iemand van de FvD Jenny Douwes een lidmaatschappas fixen, dan heeft FvD binnenkort zijn eerste burgemeester in Nederland. Ik zou Jenny Douwes graag als burgervader van mijn stad of dorp hebben hoor. Maar niet als ze een vvd-er is. PVV of FvD, is om het even. Het gaat om de redding van ons land.

   Nederland!

   I was a highwayman
   Along the coach roads I did ride
   With sword and pistol by my side
   Many a young maid lost her baubles to my trade
   Many a soldier shed his lifeblood on my blade
   The bastards hung me in the spring of twenty-five
   But I am still alive

   I was a sailor
   I was born upon the tide
   And with the sea I did abide
   I sailed a schooner round the Horn to Mexico
   I went aloft and furled the mainsail in a blow
   And when the yards broke off they said that I got killed
   But I am living still

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.