Maffia-media

Ex-kantoorgenoot van Astrid Holleeder bevestigd wat Volksnieuws al jaren stelt dat zij Liegt. Peter R. de Vries woest!

(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoeveel betaald Justitie aan Peter R. en zussen Holleeder om Willem levenslang te bezorgen(Video).
‘Judas-Astrid Holleeder’, de zus van verdachte Willem en één van de Hoeren van ‘Media-Pooier-Peter R. de Vries’ & bepaalde corrupte OM, liegt als getuige en pleegt dus mijneed in de grote rechtszaak tegen haar broer over liquidaties. Nou, dat zeggen wij pas jaren en dat wordt nu bevestigd door n.b. een advocaat die haar  ex kantoorgenoot was en de Judas door en door kent. Dat  ze liegt zegt de Amsterdamse strafadvocaat Jos Rijser, die jarenlang op hetzelfde kantoor werkte als ‘Judas-Astrid’, die ook een corrupte advocaat was. “Zij lag toen ook al te wippen met allerlei Onderwereld figuren a La “Hakkelaar. En die De Vries liep zijn benen uit zijn lijf voor Willem. Hij deed werkelijk waar alles voor de heer Holleeder . Rijser treedt daar dinsdag mee naar buiten in een interview met Het Parool omdat hij kotsmisselijk werd van al die Holleeder Hysterie en die aasgieren leugens van Astrid Holleeder, die nu met haar boeken ook over de rug van haar broer samen met De Vries haar zakken vult nu hij mede door hun de cel zit“, aldus Rijser.

‘BN-Hoertje–Miljuschka’ spuit nu ook vuil in the New Yorker&;ANP over’ Oom Holleeder’ voor Verkoop ‘Judas-boek’ in US(Video).

Rechter De Waele en OvJ.Wouter Bos: Wij en onze Peter hebben volste vertrouwen in ‘Moordenaar’ Astrid Holleeder(Video).

Moord op Thomas van der Bijl ‘Heineken-Bloedboek’ kassa voor Peter R. de Vries. Wordt Peter R. De Vries samen met Holleeder gearresteerd voor de moord op Van der Bijl(Video).

Volgens Rijser en volgens ons stond  ‘Judas-Astrid’ wel vol overtuiging aan de kant van haar broer nadat hij in 2006 was gearresteerd in een afpersingszaak, zij heeft zelfs nog wat geld daarvan gekregen.Waar Astrid Holleeder in haar groot leugen ‘Judas-Boeken’ in het strafproces tegen broer Willem uitvoerig beschrijft hoe ze altijd onder zijn juk heeft geleefd en alleen deed alsof ze loyaal aan hem was, stond ze al die tijd echt aan zijn kant en heeft Willem haar altijd riant financieel gesteund, zegt Rijser in de krant. Rijser stond destijds de vermoorde Thomas van der Bijl bij, die in de zaak Holleeder als getuige werd bedreigd. En volgens de weduwe van Van der Bijl en volgens ons op verzoek van ‘Media-Pooier Peter R.. de Vries’ over de rechten van het “Heineken–Bloedboek”. ‘Junkie-Peter R. de Vries’(Video) heeft woest gereageerd. “Niemand kan mij en mijn ‘Hoeren-Astrid& Sonja’ weg zetten als Leugenaars, snif, snif en vanavond brand ik die advocaat volledig  af tot op het bot in mijn ‘Thuis-Neuk-Honk-RTL-Riool -Boulevard’ en daarna bij mijn ‘Snuif-Gabbertje-Ratje Pauw’(Video), waar ik gelijk weer ff 2500,- euro opstrijk voor mijn altijd geweldige en intellectuele inbreng aan de Pauw-laffe Tafel,snif, snif snif.

 

5 antwoorden »

 1. Watteh.. wat doet die Miljuska tegenwoordig. Ik vraag het voor een vriend van me, niks bijzonders hoor.

  Maar serieus, als ik een vrouw voor me heb in zo’n pakje (in de Bijlmer zie je mooie negerinnen soms er zo bijlopen, je springt echt gelijk in ’t gelid), dan mag ze me alles aan doen hoor. Verraden, vertrappen, praatjes, whatever, ik blijf gewoon vriendelijk en charmant.

  en ik zou haar nog doen. snap je. Van dat outfitje wordt ik gewoon zwakzinnig.

  Like

  • Vrouwen,

   wonderbaarlijke wezens. Ze kunnen de werled en de man betoveren. Ze kunnen zelfs de (half)goden verleidden en bekoren.

   Begeesteren kan je wel stellen. Wat een formidabele kracht heb je dan, de kracht van het verleidden en begeesteren van een mannenhart. Zelfs de (half)goden konden de mensenvrouw niet weerstaan, en dat snap ik.

   Als de man het lichaam is, dan is de vrouw de geest. Die stuurt het krachtige lichaam aan, is er meester van door haar aantrekkingskracht en liefde.

   Wonderbaarlijk.

   Een man die zijn hart heeft gegeven aan zijn vrouw of moeder van zijn kinderen gaat in zijn eentje tegen 100 man. Die zal het zelfs opnemen tegen de goden.

   Wonderbaarlijk, en wat een hemelse kracht, en wat een verantwoording.

   De laatste keer dat vrouwen de Goden verzochtten ging het helemaal mis. Ze lagen met de gevallen engelen en dat was tegen de natuur. De zondvloed volgde en de beschaving werd weggevaagd.

   Kan gebeuren, foutje. Geeft niks hoor lieverd.

   (Ik blijf gewoon vriendelijk en charmant.)

   Wat moet je anders, de Bijbel lezen? Misschien wel, maar dan wel de juiste boeken. Misschien staat daar een waarheid in over vrouwen, de man en de mens. En over het leven waar ik ook nog wat mee kan.

   Dat de bijbel/ koran niet begrepen en gelezen wordt door de religieus bovenonsgestelden is algemeen bekend. Maar er is nog een boek dat door de eeuwen stoffig en ongelezen is gebleven.

   Een bijbels boek dat verhaald over engelen/ aliens, demonen en gevallen engelen en de toorn van de schepper, the one known as God.

   The Book of Enoch.

   Want daar hebben we het over, is eeuwen verstopt door de kerk. Daar stond te echte informatie in en de religieuze instellingen zijn nu juist bedoeld om ons onwetend te houden. Ons los te koppelen van onze natuur en spiritualiteit/ levensenergie/

   onze connectie tot het goddelijke = Ons geboorterecht.

   Ons laag en aards te houden terwijl wij naast de Schepper konden lopen.

   ‘Enoch walked next to God, in paradise/ earth and the God(s) were pleased.’

   ‘The God(s) were pleased.’

   Enoch is een stamvader van de mensheid. Iemand die zo harde kern was dat de goden tevreden waren wanneer hij naast hun liep. Beeld je dat eens in. Naast de creator te lopen, onder de goden en tussen de engelen. En dat zij dan trots en tevreden zijn.

   Dat is ons geboorterecht. Tussen of naast de goden te lopen. Niet te kruipen of te bukken voor wie of wat dan ook.

   Kijk, ik ben niet van het Huis Enoch, dat kan je niet over jezelf zeggen. Ik ben van het Huis Samuel:

   aka the Army of the Holy Remnant, aka de Harde Kern, Bitch.

   En lees dat stoffige ongelezen boek nou eens.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Genesis_patriarchs

   622 – Enoch is born (generation 7) heb je dat getal weer!

   987 – Enoch taken up by God (did not die [Gen5:24]), aged 365

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.