Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Peter R. de Vries:” Status-Verkrachters moeten blijven & Geert Wilders heeft toch gelijk.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- LOL:‘Hitsige-Junkie-Peter R. de Vries’ stijf van de cocaïne betrapt op heterdaad (video) met zijn vaste ‘Cocaïne-scooter-dealertje.

In deze aflevering van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video): Bizarre en schokkend met nog nooit vertoonde beelden:” Peter R de Vries: “Coke is heel lekker en verkrachten is OK!”. En ook  komt de De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV met een nieuw rubriek “Flits Knock Out News tegen corrupte ‘Graai en Naai Elite’”.Uitgebreid aandacht aan de wartaal van de ‘Insluip -Junkie Geilneef Peter R. de Vries’ en de Gouden Bergen Algemene beschouwing van Rutte & Co en‘Subsidievreter & Maffia-Grachtengordel -Prietpraat- Braller-Lubach’ met zijn lijkbleke, gluiperige Gladde Alen afgetrokken Pan wilde achterbaks Glennis Grace onderuit halen. De ‘Gladde VPRO &D66- Aal’ gunt een ras Amsterdamse meisje uit het Volk die haar roots niet verloochend niet een zeldzaam Wereld Succes in de ‘Plastic Fantastic-Entertaiment– Riool- Showbizz- Wereld’. En de corruptie van de Gerechtelijke macht met Melder van Misstanden en bijzonder Hoogleraar in de “Zwarte Tuig in Toga “Nico van den Ham die ‘Jan met de Pet’ terroriseert en zelfs tot zelfmoord drijft.En nog veel meer Straat-News dat u nergens ander ziet.

6 antwoorden »

  1. DEN HAAG – Rob Jetten is de nieuwe fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. Dat werd zojuist na een fractievergadering bekendgemaakt.

    Rob Jetten, 29 jaar oud, geboren en getogen in Brabant. Inmiddels woon ik alweer 11 jaar in het mooie Nijmegen. De stad waar ik samenwoon met mijn vriend Sjoerd.
    Sinds 2010 ben ik fractievoorzitter voor D66 in de Nijmeegse gemeenteraad. Daar zet ik me al jarenlang in voor een sterk lokaal LHBTI-beleid. Bijvoorbeeld door subsidie voor voorlichting op scholen te regelen, de komst van een roze huis en roze lopers in verzorgingstehuizen te steunen en door lokaal beleid genderneutraal te maken. Ik ben er trots op dat we in Nijmegen een sterke roze gemeenschap hebben en dat wij met D66 af en toe een steun in de rug kunnen geven. Daarnaast vier ik ook graag een feestje, zoals op roze woensdag tijdens de Vierdaagse of bij de KissKiss Club.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.