Amsterdam

De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema.

( van onze ‘Rat in pak-Klasse Justitie’ redactie i.s.m de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- Wat heeft Eberhard van der Laan te verbergen in de ‘GVB-Leaks’.
De ‘GVB-Elite-Gangster’& Ratten in pak’(Video) veroorzaken al langer dan een decennia  meer maatschappelijke schade dan de z.g. “Mocro Maffia” en Willem Holleeder bij elkaar in Amsterdam. En toch is er nog nooit één van de ‘GVB- Elite-Gangster’, die op een ongelofelijk ‘VVD-Henry Keizer-Mega- misdadige-wijzen’ dagelijks hun zakken lopen te vullen en hun politieke eindverantwoordelijke gearresteerd. Is dat (Elite-Pedo)-‘VVD&CDA- Klasse Justitie'(Video)? Wij vinden van wel,maar oordeelt u zelf: De roof en plunder praktijken van met name de ‘GVB –Rat in pak-Top’ kent geen grenzen en zijn al jaren bekend bij de corrupte politieke Top Asscher, Dijkstra, Van der Laan en Halsema en daarmee is ook de corrupte en laffe politieke Top medeplichtig aan deze ‘Mega-Fraude & Witwas-ING-praktijken(Video) die in de honderden miljoenen en wellicht miljarden loopt. Onze niet gesubsidieerde (Video) onderzoek afdeling heeft maanden lang onderzoek gedaan en de hand weten te leggen op explosieve geheime Gemeentelijke en GVB documenten en verslagen waaruit blijkt dat er door de politieke eindverantwoordelijken en de directie & RvC (Ratten van Commissarissen)van het GVB keihard wordt gelogen om de deksel op hun Beerput te houden. Ook zijn onze bevindingen gebaseerd op getuigenissen van drie moedige en eerlijke GVB-ers die als Klokkenluiders ons hebben geïnformeerd over de jarenlange roof en plunder praktijken van de ‘Rat in pak-Top’ van de GVB en het zwijgen en opzettelijk stil zitten( Slavenburg Arrest) van de corrupte Politieke Top. En dat de volgevreten ‘Henry Keizer’-GVB-Top hun eigen lager personeel behandelen als ‘BIO-Plof-Kippen’. Binnenkort komen wij in samenwerking met de Stem van de  Straat-Salto/TV(Video) dan ook met een serie van 10 artikelen, die daarna aangevuld als boek zal verschijnen. Daarnaast komt er een heel uur ‘GVB-Beerput’ bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto-TV.

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).

GVB-Holadijee’,foetsie 50 miljoen, zien wij Willem Holleeder niet nadoen.
De feiten zijn meer dan schokkend! Wij zullen B&W en de Top van de GVB onze bevindingen en conclusie in deze voorleggen in het kader van hoor en wederhoor en daarna onze bevindingen naar Justitie en de Commissie Justitie Tweede Kamer sturen. Wie zal het zeggen, wordt dan alsnog Asscher aangehouden als hij zich vertoont in de Tweede Kamer en Dijkstra en Halsema als zij zich vertoont in de Gemeenteraad.

PvdA Burgemeester Van der Laan verloochend de Rule of Law in de GVB Misdaadbende zaak.

 

Vice-premier minister Lodewijk Asscher als corrupte wethouder Financiën verantwoordelijk voor boekhoudfraude bij Amsterdam van € 3,8 miljard.
Het ronduit bizarre van in deze ‘Mega-Misdaad-GVB- zaak’ is dat de eindverantwoordelijke Godfathers, de PvdA-hoertjes ‘Schizofrene-Asscher'(Video) en Dijkstra aka” Miss Cow” en Van der Laan aka “de ‘Islam Fraude-King’” en “Deep State”-GroenLinks Rechts Burgmeester Halsema en de ‘GVB-Rat in pak-Top’ nooit zijn aangehouden. Temeer de roof praktijken van de GVB-Top nog steeds dagelijks plaats vinden!  In tegendeel Asscher is voor zijn misdaden beloont met het Vicepremierschap in het ‘Taxfree-Shell-Rover-Kabinet Rutte2’ en Van der Laan is bij het leven Hysterisch door de corrupte Gevestigde Orde Media a La het ‘Noord-Koreaanse AT-5′(Video) en het ‘oude PvdA-NSB-mannen Vod-Het Parool’ na zijn dood met ‘Fake-News’ de Hemel in geprezen als de ‘Barmhartige -Vader van alle Amsterdammers’ (30 procent leeft onder de armoede en de wachttijd voor een betaalbare woning is inmiddels 19 jaar en voor de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ 3 maanden). Als deze politieke eindverantwoordelijke voor de ‘GVB-Rat in pak Beerput’ hun werk naar behoren hadden gedaan zat de corrupte bikkelharde, gewetenloze, psychopathische  ‘GVB-Rat-in pak-Top’ al jaren in de cel en/of een Tbs-inrichting en was het openbaar vervoer en de huizen in Amsterdam niet onbetaalbaar voor de gewone Amsterdammers.

 De Amsterdamse ‘Jan met de Pet’, die inmiddels tot uitstervend Ras behoort(Video). Partijleider Brown van de Stem van de Straat partij beschrijft hierna het fenomeen de uitstervende  Amsterdammer en het partij programma:

 

7 antwoorden »

 1. Dit is nog maar het topje van de ijsberg en feitelijk onmogelijk om aan de kaak te stellen.

  Op bovenstaande foto is het bewijs hiervoor al geleverd, want burgemeester Halsema heeft de doofpot omgekeerd op haar hoofd gezet.

  Het is nu haar tijd om te cashen lol

  Like

 2. Klasse Steve dat je dit weer oppakt. Maar er hoort nog een vrouw op dat billboard te staan.
  Twee, drie jaar terug (toen was het nieuws) hebben een vrouw en een man in de top GVB miljoenen laten verdwijnen.

  Gestolen, is de legale term en correcte omschrijving.

  Ftm/tpo/925 schreef erover. Het is mij bijgebleven omdat de vrouw, de hoogst verantwoordelijke was. Die waren samen heel geëmancipeerd de boel ah leegroven en afbreken.

  Hele duidelijke en bewijsbare zaak. Alles is bekend/ of uitgezocht en tóch niemand gearresteerd. Alweer of nog steeds.

  Dus als het om socialistisch-roofkapitalisme gaat, zijn de vrouwtjes niet meer ondervertegenwoordigd. Da’s duidelijk. D’r mag best wel weer een glazen plafond/ vloer terugkomen voor degeneratief volksverradend gedrag hoor. Doe daar maar wat minder hard je best in, we kunnen niet allemaal capo Keijzer heetten

  Dat nsb-en en volksverraad gaat ze netzo goed af als de eerste de beste vvd-er. En da’s jammer.

  Dat zielloze overhevelen van belastingopbrengsten/ gemeenschapsgeld naar private bankrekeningen is geperfectioneerd door de pvdachterbaksheid, en al die andere socialisten/libtards. Fuck de bevolking, fuck de bejaarden. Fuck fatsoen.

  En fuck de media, da’s mijn persoonlijke instelling. Iedereen in NL ziet ons land naar de knoppen gaan dankzij het graaiende en wegkijkende establishment.

  Elke 50-er, 60-er zal dat beamen, dussss.. dan is de oplossing nu maar PVV/ FvD stemmen?

  ” Nee, want dat is extreem-rechts” Volgens de krant en npo.

  Compleet in de Pavlov modus en ge-brainwashed door de vijand van het volk.
  De msm

  Nog nooit één bewijs gezien/ of kunnen leveren van hun extremisme/rascisme/mysogenie. Alleen maar holle retoriek en vingerwijzen, maar bewijzen leveren hó maar.

  (nu hebben bewijs, rede en fatsoenlijke rechtsgang e.d. sowieso niks uit te staan bij dit volstrekt willekeurige OM van Nederland. Zie alle gedoofpotte fraudegevallen die op een presenteerblaadje werden aangedragen door de hierboven genoemde fatsoenlijke media).

  Like

 3. Dat verbaast me in het geheel niet, op alle maatschappelijke fronten weten die lui elkaar uitstekend te vinden?
  Uiteraard ten koste van de belastingbetaler en ze komen er nog mee weg ook?

  Like

  • Hoe waar is dat, Oy!

   Maar hoe lang komen ze er nog mee weg? !

   In Frankrijk rommelt het al máánden (jaren) lang, bijna dagelijks.

   Hoe is het mogelijk dat iemand als Faamke burgemeester wordt??? (Ja, juist al dat soort personen zoals zij! Want zij kunnen zonder enige wroeging de burgers onderdrukken! Ziekelijk? Psychopatisch?)

   Maar als Macron weg is, wie dan? Het gaat dus niet om personen, het gaat om personen die “macht over de burgers” accoderen.
   Zowel dat deze personen (dus [bijna] alle politici van nu en uit het verleden) als wel deze toestand van onderdrukking en uitbuiting van de burgers BEIDEN op korte termijn afgelopen dienen te zijn.

   Dáár gaan we voor, toch?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.