Kabinet Rutte3

‘Loopjongen Rutte’ ontvangt zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ van de ‘Taxfree-Multinationals & Misdaadbanken.

(van onze Nederlandse Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD-VOC-BV-NL’ van Rutte vult zijn zakken over de rug van ‘Jan met de Pet’.
Premier  ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood- Rutte’ ontvangt vandaag een hele stoet aan gewetenloze vertegenwoordigers uit de ‘Elite-Maffia-Top uit het voor het merendeel corrupte Taxfree-Shell-Multinationals & Misdaadbanken(Video).De ‘VVD-loopjongen’ van het  onmenselijke Groot Kapitaal Rutte spreekt met vijftien extreem corrupte Zakkenvullers(president-)commissarissen onder meer over de verslechterde relatie tussen de politiek die voor mensenrechten staan en het corrupte parasieten ‘VVD-bedrijfsleven’.

Tweedeling van ‘Taxfree-Shell-Rutte2 en 3′ slaat nu ook misdadig toe in Onderwijs &Gezondheid zorg.’Rutte &Co’:”Pas op voor de Russen(Video)”.

 

Rutte te kakken gezet met afschaffen Dividendbelasting door Unilever(Video).
De laatste weken gaan de verwijten over en weer tussen politiek en bedrijfsleven als het bijvoorbeeld gaat om Witwasschandaal misdaden bij ING& Rabo-misdaadbanken(Video).Bepaalde Kamerleden van de SP,Partij voor de Dieren en Forum voor Democratie en de PVV spraken er terecht schande van en een oude CDA-Rat- ‘ING-top-Bankier-Gangster Balkenende’ bralde juist weer dat politici hun toon moeten matigen en een voorbeeld moeten nemen aan de ‘VVD-Bendeleden’en hun slaafse corrupte en laffe volgelingen de ‘CDA,CU,D66-Judas-partijtjes’, die altijd klaar staan voor de Misdaadbanken en de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’. Onder de aanwezigen Elite-Gangsters die langskomen in het Catshuis zijn in elk geval de Ex Topbankier&KPMG-Gangster en Jan Hommen van Ahold-Delhaize , de ‘Elite-GangsterJeroen van der Veer van Philips’ en de  ‘D66-Super-Elite-Gangster Hans Wijers’ van de ING-misdaadbank.Zij brallen niet alleen over de duistere relatie tussen corrupte Gevestigde Orde-politiek en Grote bedrijfsleven, maar ook over het vestigingsklimaat en wat zij eisen van hun ‘VVD-Loopjongen Rutte & Co’. Het besluit van Unilever om toch niet met het hoofdkantoor naar Nederland te komen – ondanks het eerdere voornemen om de dividendbelasting te schrappen – heeft in politiek Den Haag voor veel beroering gezorgd. Er wordt nu een bestemming gezocht voor de miljarden die vrijkomen door de taks toch niet te schrappen. En daar wordt de rode loper weer uitgelegd door Rute&Co voor zijn ‘Good Old Ratten in pak boys'(Video): we hebben twee tot drie miljard voor jullie! Kies toch eindelijk eens voor de voor het merendeel reeds kaal geplukte mensen, niet voor de multinationals, ‘Smeerpoets Rutte’.

 

 

 

 

7 antwoorden »

 1. Zit er dan een staatsgreep in het verschiet ?

  Die waxinelichtjegooier of een de wenskaarsjeterrorist, of wat was het ? is dan natuurlijk maar kruimelwerk, wellicht.

  Bij een beetje goede staatsgreep ala Castro of Pinochet, moet je altijd het leger achter je hebben staan en/of zelf een sterk leger onder je hebben.

  Als er een clubje een staatsgreep in onze bananenrepubliek wil plegen dan zullen ze denk ik vooral op strategische plaatsen (zoals het Torentje van Rutte en Gordon, Grebbeberg, grachtengordel) wat tanks neer zetten en met gevechtsvliegtuigen over de Rotterdamse haven vliegen.

  Andere strategische plaatsen zijn de brug bij Zaltbommel, de Moerdijkbrug en de bruggen van Market Garden uit 1944. Deze kunnen bezet worden met infanterie en parachutisten, maar dan zonder de Yab-Yum laarzen van Hennis en wel met anti-tankraketten van het Franse type Exocet.

  Eer het zo ver komt zal de legertop moeten worden gepolst of ze bereid zijn met een bataljon mariniers de bende van Rutte in te sluiten rond het Haagse Plein en de hofvijver, en hen met een ultimatum tot aftreden en gezagsoverdracht te bewegen.

  Uit: Staatgrepen plegen voor Dummies, editie 2012.

  Like

 2. #freehat
  #je suis Ouwe_Hoed

  Wie organiseert er een (hilarisch) Bevrijdingsconcert/ protestdag tegen het regime Rutte III ?! Paar politici, paar bands etc.

  Een echte Oranje-revolutie, met een hard-roze randje. Denk dat het gehele GeenPeil leger wel de kaartverkoop voor haar rekening kan nemen.

  (Harry ” want je loog tegen mij” Slinger moet ook komen, kan je lachen. En dan alle leugens en gebroken beloftes van Trut in scherm op de achtergrond).

  Kan niet wachten, nu al 5 reeten.

  Check Twitter of reaguurders en je ziet, heel Holland knapt. We zijn het volksverraad zat.

  Ik ben wel een staatsvijand, want de overheid en haar instituties komen me de strot uit. Ik voer het monster niet meer en ik roep jullie allemaal op om deze overheid niet meer te financieren. Spoor me maar op en probeer me maar te verbolgen voor opruiing, want ik weet hoe gevaarlijk deze overheid geworden is. Ik ben jullie tegenstander. Ik steun jullie niet meer. Ik ben weg en ik houd mijn mond niet meer

  Ouwe_Hoed  | 11-10-18 | 01:34

  Like

  • ..en dan alle leugens en gebroken beloftes van Trut in scherm op de achtergrond).

   En alle fails,

   op beeld in een clip. Een, hoe zal ik het zeggen, een bukakke-compilatie van 12 jaar opzettelijk wanbeleid,

   maar dan wordt het eerder een festival van twee weken.

   Een #Festifaal en #Halbewasdaarbij.

   Hier nog eentje uit de oude doos;

   ” Ja wat! Kom mee naar buiten dan! vuile….”

   hehehe, had Wilders die Rutte toch maar mooi te pakken.

   Like

  • The Army has risen.

   And we’re marching.

   Als er voldoende ‘reacties’ binnenkomen met betrekking tot het functioneren van Jan Verbeet (in het bijzonder personeelsbeleid) kan dat tot niets anders leiden dan het vertrek van Jan Verbeet bij de omroep.

   Voorbeeldje:
   Aan: info@omroepbergendal.nlCc: gemeente@bergendal.nl

   Onderwerp: Functioneren Jan Verbeet
   T.a.v. bestuur van de omroepstichting

   Geacht bestuur,
   Met ontsteltenis heb ik kennis genomen van het verbreken van de arbeidsrelatie met John Peters door dhr. Verbeet en met name dat een door Dhr. Peters geschreven column in een niet-gerelateerde regionale krant de reden hiervoor is.Het heeft er alle schijn van dat de werkelijke reden samenhangt met de gewenste verhoging van de subsidie voor de omroep (zie www.gelderlander.nl/berg-en-dal/geen-…). In dat licht bezien is de actie van Dhr. Verbeet, het stellen van het financieel belang boven de vrijheid van meningsuiting van een columnist, volstrekt verwerpelijk en zouden de overige bestuursleden van de omroep hier openlijk afstand van moeten nemen.Om deze reden zou mijns inziens het functioneren van Dhr. Verbeet ter discussie moeten staan tijdens de volgende bestuursvergadering, tenzij Dhr. Verbeet de beslissing neemt om vrijwillig af te treden.

   Hoogachtend,

   EnNouJijWeer | 12-10-18 | 14:46

   https://www.geenstijl.nl/5144336/team-john-peters/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.