Elitaire Misdaad

Hypocriete Minister Hoekstra aarzelt over bezoek aan ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’, maar waarschuwt voor de Russen.

(van onze ‘Internationale -Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Enkele dagen geleden berichtte wij reeds dat Khashoggi vermoord was :“Journalist Khashoggi :“Brutally tortured, killed and cut into pieces” at Saudi Consulate: Trump & Rutte &Ojik zwijgen”(Video).
De hypocriete ‘Nep en fop Christen-CDA Minister Wopke Hoekstra’ twijfelt erover of zijn voorgenomen bezoek aan de Crown Prince ‘Mass-Killer-Dictator-Mohammed bin Salman van het door hem keihard onderdrukte Saudi-Arabië en door hem plat gebombardeerde Yemen moet doorgaan. Dat heeft te maken met de dood gemartelde journalist Khashoggi in opdracht van de ‘Mass-Killer-Dictator Mohammed bin Salman’. ‘Die Moord op Kahshoggi is inmiddels een feit van algemene bekendheid, maar niet voor Rutte en zijn CDA loopjongen Hoekstra en hun ‘blinde’ AIVD en de MIVD(kuch).

Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS(Video): Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas !

Dat gaat bij de Russen wel even anders. Als Premier ‘Liar-May’ beweert zonder enig hard bewijs dat de Russen achter de ‘Gif-Skripal-aanval’( geen doden) in Engeland zitten worden er direct een aantal Russische diplomaten Nederland uitgezet en gedreigd met nog meer boycot tegen Rusland.De ‘GroenLinksRechts- Groot Kapitaal Trol Oijk’ eiste zelf direct dat Nederland en de EU geen gas meer moeten kopen van de Russen. Recentelijk nog hebben wij de hysterische ‘Russische Hack- Fake-News-dag’ gehad of het regime  ‘Taxfree-Shell Rutte’  en een meerderheid van de laffe, corrupte en hypocriete Tweede Kamer(CDA,VVD,PvdA,D66,CU, SGP inclusief GroenLinks) zegde een voorgenomen bezoek aan Rusland af.

Maar nu het om de Oliedollars en de grote vriend de ‘Kroonprins& Massamoordenaar Mohammed bin Salman’ van ‘Mad dog-Child Killer Trump’(Video) gaat weet de hypocriete en laffe ‘CDA- Rat Hoekstra’ nog niet of hij zal wegblijven.Tja: Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet‘) Is het eerste gebod in de Bijbel van het CDA en Duivelse Rutte.De corrupte en laffe  minister van Financiën staat op de lijst van deelnemers aan het ‘ Mass-Killer-Future Investment Initiative’ in de Saudische hoofdstad Riyad waar Hoekstra vrijdag op straat wat Royal onthoofdingen kan bijwonen van kritische burgers van Saoedi Arabië .Op die bijeenkomst onder voorzitterschap van de ‘Kroonprins  & Massa Moordenaar Mohammed bin

Tax Free Shell King Willem talking with ‘Saoedi- Mass Killer Abohaimed’ about Taxfree Paradise Papers ‘Blood- Profit’.

Salman’ brallen corrupte  politici en hun ‘Elite-Maffia-Bazen’  Topmensen Gangsters van ‘Taxfree-bedrijven’ uit de hele wereld over financieel-economische onderwerpen en Massamoorden in Yemen en de Marteldood van journalist Khashoggi  in opdracht van ‘Mass-Killer-Dictator Mohammed bin Salman’.

Hoekstra: “Stap voor stap de Doofpot in en geen boycot en geen diplomaten het land uit, dat doen wij alleen bij de Russen zonder enige bewijs”.

Verschillende bedrijven hebben al afgezegd  voor de bijeenkomst in Riyad met de ‘Moordenaar& Folteraar Mohammed bin Salman’. De hypocriete Regeringspartij D66 DDR66 die samen met GroenLinks Rechts een van de meest hysterische Anti-Rusland partijtjes is roept nu slecht Hoekstra op om zijn bezoek te heroverwegen aan de ‘Massa-Moordenaar-Dictator Mohammed bin Salman’. Na de geheime Ministerraad noemde de hypocriete, laffe en corrupte CDA-Rat-Minister Hoekstra de berichten over de ‘Moord en Folter-gebeurtenissen’ in Istanbul zeer verontrustend en zorgelijk ,blalalalalaalal,Preas The LORD Shell. Hij bralt dat hij de ontwikkelingen op de voet volgt en zich zal laten informeren door het corrupte Ministerie van Buitenlandse Zaken van de altijd liegende ‘VVD-Aasgier& Racist Blok'(Video). Daarna hakt Hoekstra de knoop door om te bepalen of het een gepast moment is om de ‘Mass-Killer-Dictator Mohammed bin Salman’ van Saudi-Arabië nu of uiteraard zeker later bezoeken om zijn’ Oliedoller-reed’ te likken .Premier ‘VVD-Godfather Rutte’ voegde eraan toe dat  zijn ‘Taxfree-Shell-Kabinet’ de zaak stap voor stap en dag voor dag bekijkt samen met zijn Elite-Shell-Maffia-bazen en de Grootaandeelhouder( 25 procent)van Shell zijn ‘Taxfree-Graai-King Willem’(Video). En waarschuwt Rutte net als Hoekstra het Nederlandse Volk voor de Russen(Video). De ‘Moord en Folter-Oliedollar-conferentie’ in Riyad is over anderhalve week.

 

 

 

6 antwoorden »

 1. Voor olie$ doet men alles. Trump’s 1ste buitenlandse reis ging naar KSA;de 2de naar Vaticaanstad. Zegt genoeg over waar de grootste schurken zitten.

  Like

  • Correctie: waar marionetten van de grootste schurken zitten.

   De grootste schurken zijn moeilijk te identificeren en zijn slecht zichtbaar.

   Vaticaanstad is een belangrijk knooppunt van de grote banken.

   KSA is een belangrijk machtscentrum van het industrieel-militair complex en in KSA worden de meest moderne wapens getest en opgeslagen. Toevallig ook grootste olie-exporteur, dus een grote speeltuin voor Exxon en Shell. Deze speeltuin moet zwaar bewaakt worden.
   Centrum van de Moslimwereld en centrum van het oorlogsgebied Midden-Oosten.

   Like

 2. Er zijn een aantal bommen niet afgegaan in Jemen en uit de serienummers bleken deze door het Duitse Rheinmetall geproduceerd te zijn. Dit wordt niet ontkend door deze onderneming en is op Duitse tv geweest.

  Ook Boris Johnson kreeg vragen in het parlement over Engelse leverantie van bommen tegen Jemen, maar wilde dit niet stopzetten wegens de superwinsten.

  Dit mag wettelijk gezien niet van Europa, is overal bekend en wordt toch in Brussel doodgezwegen.

  De vliegtuigen en pantserwagens worden door de Verenigde Staten geleverd aan de clownprince MBS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.