Veterans 4 Veterans

‘Kameraad van de Straat Leo Reawaruw’ van Maluku4Maluku presents SALAHUTU TV op SaltoTV with Veterans 4 Veterans.

(Ingestuurd door Leo Reawaruw SALAHUTU TV Veterans 4 Veterans)

AMSTERDAM-NOIR-‘Kamaraad van de Straat Leo Reawaruw’ is vaak als deskundige te gast geweest bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) en start nu SALAHUTU TV op SaltoTV with Veterans4Veterans.”
Dankzij de inzet op eigen kracht van de frontman Leo Reawaruw van Stichting Maluku4Maluku komt er eindelijk na bijna zeventig jaar een Molukse TV programma, met een vaste rubriek Veterans4Veterans De Molukse samenleving en iedereen die zich betrokken voelt bij defensie en de veteranenwereld kunnen zich gaan opmaken. Voor een wekelijkse programma op Salto TV Amsterdam voor frequenties kijk op de website www.salto.nl is in geheel Nederland te ontvangen. Maar ook via internet rechtstreeks te bekijken. De volksbeweging Maluku4Maluku bewijst weer dat het vasthouden en blijven geloven in doelstellingen altijd beloond gaat worden. Ora et Labora” !

5 antwoorden »

 1. kan je lezen ! de dag komt dat je reet sneller dan de licht moet zien te schuilen en eten en schieten van kids gaat niet meer

  zo meteen kan je niet eens adem halen !

  Like

 2. Kijk beatrix de chinees bouw 2x zo groot als die van jouw en eliza of engeland !

  Profielfoto
  243
  3
  Door Jeffery Pritchett
  Bijdragerprofiel | Meer verhalen
  Verhaal bekeken
  Nu: 9
  Laatste uur: 27
  Laatste 24 uur: 787
  Totaal: 6899
  CERN Angstaanjagende nieuwe waarschuwing van wetenschapper (video)
  Woensdag 10 oktober 2018 5:38
  Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google+ Deel op Stumbleupon Deel op Reddit

  Veranderingen van de aarde : En als dat nog niet genoeg is, bouwt China een super Collider die twee keer zo groot is als die in Zwitserland CERN, DEW dat zowel directe energiewapens als geo-engineering betekent. “Denken” Indonesië is getroffen door een aantal aardbevingen sinds ze beslissingen hebben genomen om handel te drijven met China.

  Smart Preppers Shop hier!

  Microgolven werden gebruikt door klimaatbeheersing en geo-engineering, maar ook wapens die te maken hebben met HAARP is niet zo interessant. Het nemen van duizenden levens voor het geld dat uit de lucht wordt afgedrukt en absoluut niets waard is.

  Elk aspect van ons weer wordt veranderd en gemanipuleerd door geo-engineeringprogramma’s, waaronder orkanen / cyclonen. Aardbevingen, radiofrequentie / microgolftransmissie-installaties waren en zijn een belangrijk onderdeel van de lopende mondiale klimaattechnische operaties.

  Het pad van de orkaan Florence, terwijl het netwerk van radiofrequentie / microgolftransmissiefaciliteiten die werden gebruikt om deze storm te manipuleren en te sturen duidelijk werd onthuld.

  Het is algemeen bekend door de 125 HAARP-programma’s die ze wereldwijd hebben. De HAARP ionosfeerverwarmingsinstallatie in Alaska is slechts een van de vele grote radiofrequentie / microgolfzenders die over de hele wereld zijn gevestigd, maar het zijn in totaal 125 kleinere faciliteiten over de hele wereld die worden gebruikt voor klimaattechnische doeleinden.

  Hoewel de “officiële” voorspelde recordhoogten in het Westen alarmerend genoeg zijn, zijn de werkelijke temperatuurmetingen op de grond nu aanzienlijk hoger dan de “officiële” metingen op bijna alle locaties.

  De hieronder getoonde “temperatuur vanaf het gemiddelde” kaart is zeer onthullend met betrekking tot de ware toestand van de globale temperaturen. Waar is het cool? Waar niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.