Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Maandagavond in de Stem van de Straat:“De Albert Cuyp markt & De Pijp huilt waar het eens heeft gelachen”.

(Van onze niet gesubsidieerde(Video) ‘Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-A.s. maandagavond om 23.00 uur  in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video): “De Albert Cuypmarkt &Pijp huilt waar het eens heeft gelachen”. De corrupte  Ratten in pak(Video) en de eveneens corrupte ‘Massa-moordende -politici’ (Video) van de Heersende Klasse halen deze week opgelucht adem, want we hebben deze uitzending geen nieuwsfeiten (De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van PvdA-ers Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en Halsema(Video)) van de week ,maar alleen een heel uur:”  De Albert Cuyp markt & De Pijp huilt waar het eens heeft gelachen“ met veel interviews met ‘Marktkoopmannen’(en vrouwen) en oude originele buurtbewoners. Een verslag van hoe de multiculturele Volksbuurt de Pijp in nog geen decennia door de ‘(VVD)-Vastgoed-Maffia’ met misdadige types als de Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr. en VVD Tweede Kamerlid Haga is verworden tot een peperdure en compleet blanke Elite Expats(Video) en D66 DDR66& GroenLinksRechts Yuppie “Ken & Barbie uit de provincie (rijke Papi) Reservaat.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s