oorlog's misdaden

Rutte & Hoekstra: Het vermoorden van burgers in Yemen & Khashoggi door de ‘US & UK-Elite’ &’Puppet-Dictator-Mohammed bin Salman’ is Oké .

(van onze  Westerse  ‘Internationale-Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Eergisteren werd bekend dat de corrupte CDA Minister Hoekstra met toestemming van de corrupte en laffe meerderheid van de Tweede Kamer gewoon van plan is om de volgende week ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’ te gaan bezoeken in Saudi-Arabië, ondanks dat vast staat dat de journalist Khashoggi zwaar gemarteld en daarna vermoord in opdracht van Mohammed bin Salman in Turkije. Nou, dat is geen nieuws voor RTL-LateNight, maar wel Zwarte Piet en ‘VVD-Griezel Teeven’ die nu ook in de ‘Riool-Showbizz Zombie-TV’ van ‘Maffiabaas John de Mol’(Video) gaat

Hypocriete Minister Hoekstra aarzelt over bezoek aan ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’, maar waarschuwt voor de Russen(Video).
‘US-Killer-Elite’ President ‘Puppet Mad Dog-Donald Trump’ has once again humiliated Saudi Arabia by saying that the country’s king “might not be there for two weeks” without Washington’s support. Speaking at a campaign rally in Mississippi, Trump said he loves King Salman as Puppet but the ‘US-Killer-Elite’ with ‘Puppet Trump is protecting the ‘Mass-Killer-King’ therefore he has to pay for the military backing

 

Canada is ‘concerned'(kuch, kuch) with Khashoggi’s fate but will sell arms to Saudis anyway –  ‘Corrupt& hypocrite Trudeau’.
Bij luchtaanvallen van ‘Mass-Killer-Dictator-Mohammed bin Salman’ in de Jemenitische regio Hodeidah zijn zaterdag  weer zeker negentien burgers om het leven gekomen. Straaljagers en bommen gekocht van de ‘US & France & Canada-UK-Killer’ onderleiding van hun ‘Puppet ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’ vielen weer burgers aan in de plaats Jabal Rass, toen daar juist twee bussen met kinderen passeerden. Hulpverleners bevestigden dat er tenminste tientallen doden zijn gevallen waaronder kinderen, van wie acht uit een familie. En raakten ook meer dan dertig mensen en kinderen gewond.

Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC& NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas !(Video)

‘War Mongul-Blair’ Receiving $12 Million bribery from the ‘Psychopath Royal-Killer-Crown Prince Salman’(Video).

Republicans willing behind ‘Trump& May-Saudi ‘ slaughter of Yemeni Kids and Baby’s(Video).
De ‘US & UK-Killer-Elite-crime-coalitie’ met hun Puppet ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’voert sinds juni regelmatig luchtaanvallen uit op havenstad Hodeidah met toestemming van ‘Mad Dog- Child Killer Trump ‘, die door de verzetsstrijders de Houthi’s is bezet en van groot belang is voor de bevoorrading van Jemen. Een woordvoerder van de US & UK-coalitie van ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’ bralde dat de zoveelste  aanval op de burgers en kinderen op Jabal Rass onderzocht zal worden net als de moord en in stukken hakken van de in de val gelokte journalist Khashoggi. En dat is voldoende voor ‘Taxfree-Shell-Rutte’ & zijn ‘CDA- Rat Hoekstra’ om volgende week af te reizen naar ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’. Maar Hoekstra wilde niet ingaan op vragen van ons waarom het bezoek aan de Russen nog kort geleden nog is afgezegd na een zogenaamde poging tot Hacken( geen doden) en nu er een  journalist extreem wreed is vermoord en al 4 jaar burgers en kinderen worden afgeslacht door de ‘Mass-Killer-Dictator-Mohammed bin Salman’ hij wel naar Crown Prince ‘Serie-Moordenaar- Mohammed bin Salman’ gaat. Hij verwees voor antwoord op die vraag naar de Bijbel het regeerakkoord en het eerste  Bijbel CDA gebod: Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)en naar zijn Premier ‘Elite-Maffia-VVD-Baas’ ‘Duivel- Shell-Rutte’.

Child Killer Mad Dog Trump’ kills again Children this time in Afghanistan(Video).
Volgens de Verenigde Naties zijn in de Jemenitische burgeroorlog sinds 2015 meer dan tienduizend mensen en kinderen vermoord door de ‘Westerse-Killer-Elite-Puppet’ ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’. Meer dan twee miljoen mensen zijn op de vlucht en 20 miljoen mensen staan op het punt om om te komen van de honger(Video). Kan ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte’& zijn ‘CDA Rat-Hoekstra’ wat schelen op naar’ Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’. Maar zij waarschuwen wel met hun ‘GroenLinksRechts-Groot Kapitaal-Trol Ojik’ in hun ‘dr. Goebbels –Outlet’ de ‘Staat–NOS’ bijna dagelijks hysterisch voor de Russen. Hoekstra verheugt zich al op de( Mass-Killer)-Future Investment Initiative’ in de Saudische hoofdstad Riyad.

Fantast-Ratjes Jeroen Pauw & Bouzamour’ ontmaskerd als kwaadaardige leugenaars'( SaltoTV:Video).

 

 

6 antwoorden »

 1. Onze zwakzinnige minister Ke$ha wordt het Gerechtelijke vuur ad schenen gelegd voor haar Volksverraad, door de patriotten van Meer Democratie.

  Heb even geknipt en geplakt uit hun nieuwsbrief/ sfeerimpressie van hun Gerechtige Strijd tegen het fascisme van de bovenonsgestelden.

  Steunen en doneren kan nog altijd, patriotisme kent geen tijd; https://www.meerdemocratie.nl/

  De Raad van State toonde zich gisteren scherp en kritisch in de richting van de landsadvocaat door een aantal pittige vragen, die juist gingen over wat de werking is van een ‘oude’ wet ten opzichte van een ‘nieuwe’ wet. Zoals onze advocaat Jan van der Grinten uitlegde met een mooie metafoor: “Als de wetgever wil dat alle wetten alleen nog maar per Twitter bekend gemaakt hoeven te worden, dan zal ze toch eerst de nodige wetswijziging zelf via de oude weg moeten afhandelen – inclusief publicatie in het Staatsblad – en kan deze wet niet zelf per Twitter bekend worden gemaakt.”

  Een tweede belangrijk punt voor ons is dat we vinden dat de democratie ingeperkt wordt door het op deze manier afschaffen van het referendum en dat die inperking inbreuk doet op het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens (EVRM), namelijk op artikel 10 waarin ‘het recht op vrijheid van meningsuiting’ is geregeld. Aan de hand van een aantal arresten toonden onze advocaten gisteren aan dat het afschaffen van het referendum een inperking van die vrijheid is.

  Binnen zes weken (maar waarschijnlijk al voor het eind van de maand) doet de Raad van State uitspraak. We hebben vanzelfsprekend geen enkele garantie dat we gelijk gaan krijgen, maar het feit dat de Raad van State zich erg kritisch toonde tegenover de landsadvocaat geeft ons hoop.

  Bedankt nogmaals voor uw steun!

  Vriendelijke groeten namens het hele team,

  Niesco Dubbelboer
  Arjen Nijeboer

  Dank.

  Liked by 1 persoon

 2. De president van Yemen, meneer Hadi si al een ouwe bok en kan zomaar dood gaan. Dit mag niet gebeuren dus is hij per direct naar de USA gevlogen voor de allerbeste medische verzorging die er bestaat.

  https://www.aljazeera.com/news/2018/09/yemen-president-hadi-heads-medical-treatment-180903070018826.html

  Duterte had ook wat gezondheissproblemen en noemde Obama een son of a bitch. Duterte werd per direct over gevlogen naar Hongkong als puppet van China mag hij natuurlijk ook nog niet dood.

  De kolonel van Libya, kolonel Haftar had last van zijn rikketik en kreeg per direct de allerbeste healthcare in Frankrijk want hij moet nog eventjes mee.

  Stalin was ziek en kreeg ook medische begeleiding, alleen Stalin was afgeschreven na gedane diensten en is binnen 3 dagen het bochtje omgeholpen.

  Niets is wat het lijkt.

  Like

 3. Jemen door Saoedi Arabië, de VS en de UK aangevallen. De redenatie achter de aanvallen van SA ( Saoedi Arabië ) en moordende partners is dat de gevluchte en ongewilde president van Jemen geholpen moet worden terug in het zadel te komen omdat deze de Saoedisch goed gezind was en zich hield aan lugubere afspraken die hij gemaakt heeft met de Saoedisch over de enorme olie en gasreserves die Jemen rijk is.
  Jemen bevat in tegenstelling tot wat veel mensen denken enorme reserves olie en gas. Daarnaast is het land rijk aan zoetwater en heeft het een geopolitieke gunstige ligging als de tweede doorvoerplek van olie naar het Westen mocht de straat van Hormuz ooit gesloten worden. Plaatsnamen om te onthouden in deze zijn, Bab-El-Mandeb, Hadramawt. Prognoses m.b.t. olie en gas voorraden beweren dat Jemen meer olie bevat dan alle omliggende landen samen. Dat maakt Jemen interessant voor o.a. SA, omdat deze hun olievoorraden zienderogen zien slinken en straks geen olie meer hebben en natuurlijk de geijkte aasgieren zoals de VS en de UK die overal ter wereld waar olievoorraden zijn met hun legers deelnemen aan gefingeerde volksopstanden en massaslachtingen. Een eventueel aan te leggen oliepijpleiding zou de gangbare omweg van olie omzeilen, SA wil deze pijpleiding aanleggen in Jemen en het transport en de macht in eigen hand houden. De Jemenieten willen de olie voor zichzelf en voor hun land exploiteren, om van Jemen een welvarend land te maken maar de VS, de UK, lees de elite heeft andere plannen.

  Liked by 1 persoon

  • Precies zo is het!Het is niet bevatten dat wij de mensen met geweten dit iedere keer toelaten.Elite tuig/pedo minister/F16 piloot die bommen gooit etc etc ….Ooit zijn jullie de sigaar!

   Like

   • Ja, karma zal zeker nodig zijn.

    Er zijn al rechtzaken over gevoerd, maar gewone mensen kunnen de wapenleveranties niet tegenhouden.

    En als dit een keer per ongeluk zou gebeuren, maakt het niet uit.

    Want het is niet geoorloofd om wapens te leveren aan oorlogsgebieden, maar dit wordt omzeild door er complete fabriek neer te zetten. De tanks worden al geproduceerd in Turkije en bommen in Saudi Arabië.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.