Amsterdamse Onderwereld

Alle (Kroon)-getuigen tegen Holleeder plegen meineed en/of zijn‘ Ros & La Serpe & De Vries &Zussen Holleeder-Roddelaars’.

(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Betaalde politie-informanten (Video) Peter R. de Vries, Peter La Serpe en Astrid en Sonja Holleeder plegen meineed, maar niemand wordt gearresteerd(Video).Wat wel vast staat dat Peter La Serpe en Fred Ros Moordenaars zijn en dat Peter R. de Vries en Astrid&Sonja Holleeder meineed hebben gepleegd en dat is van Willem Holleeder nog maar de vraag.
De van Staatswege ‘Miljonair-Kroongetuige & Moordenaar-Ros heeft het vooral ’van horen zeggen( roddels)’ en daar betaalde het corrupte gedeelte van justitie graag miljoenen voor en liet Ros eerder vrij zodat hij kan rentenieren op het Dutch-Moordenaar & Kroongetuigen-Tropische- eiland- “La Serpe & Ros”. Af en toe vliegen de ‘Kroongetuigen-Judas-Hoeren Astrid & Sonja Holleeder’ met hun ‘Media-Pooier-Junkie-Peter R de Vries’ ook first class in om samen feest te vieren met cocaïne,(te jonge)hoeren en schandknapen.

Ex-kantoorgenoot van Astrid Holleeder bevestigd wat Volksnieuws al jaren stelt dat zij Liegt. Peter R. de Vries woest!(Video)

Willem Holleeder zat er tijdens de tweede dag waarop ‘Kroongetuige-Miljonair&Moordenaar Fred Ros’ zijn opwachting maakte in de gerechtsbunker in Amsterdam met de ‘Meineed –Rechter -F.M. Wieland ‘ ontspannen bij en schoot regelmatig in de lach. Dat was niet zo gek, omdat het er niet op lijkt dat Holleeder niets te vrezen heeft van Ros’ zijn van ‘horen zeggen-‘Riool-Lynch-Roddel-verklaringen’, die bovendien niet strookten met de van horen zeggen ‘-Roddel-Riool-Lynch-verhalen van die andere betaalde Kroongetuige ‘Moordenaar-La Serpe’, en de van mijneed plegende ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media-Pooier-Peter R. de Vries. Iedereen mag straffeloos meineed plegen van de ‘Meineed-Rechter- F.M. Wieland ‘ en de ‘Showbizz- Riool-Lynch-Officieren van Justitie’ die de Kroongetuigen betalen. Ros kende Willem Holleeder niet persoonlijk, bralde vooral veel over wat hij „van horen zeggen had en nog dagelijks te horen krijgt van de corrupte politie, Justitie en ‘Politie-informant-Peter R. de Vries’”, en baseerde daarop zijn ‘Roddel-Lynch-Riool-conclusies’ dat Holleeder samen met Dino Soerel (Levenslang) en Stanley Hillis(vermoord) aan de touwtjes trok binnen de criminele kruimel ‘Volks-Onderwereld’. Hoewel Willem Holleeder volgens hem nog wel een treetje lager stond dan de absolute (‘Showbizz)-leider, Dino Soerel’. „Als Soerel en Hillis iets niet wilden, en Holleeder wel, dan had Holleeder pech volgens mijn bronnen de ‘Vinger-Politie’(Video) en de ‘Riool-Showbizz-Lynch-Justitie’.”

Steve Brown bij Editie.nl: Fred Ros en de ‘Onderwereld -Moordcode van Eer’ die niet bestaat(Video).

Hoger beroep monsterproces Passage van start zonder meineedpleger Peter R. de Vries en zijn ‘Witwas-Maffia Boss John de Mol'(Video).

Holleeder bedreigd door Soerel’, aldus de meineed plegende ‘Joker Peter R.de Vries(Video)

Passage liquidatieproces: 3x Levenslang -Meineed geen probleem!

Moordenaar Ros werd tijdens het liquidatieproces Passage eerst tot dertig jaar gevangenisstraf veroordeeld voor betrokkenheid bij meerdere moorden. Van Soerel mocht hij „Jesse Remmers en Holleeder offeren”, loog hij tegen de rechtbank. Maar over Holleeder wist hij niet veel( helemaal niets, maar wat maakt dat uit). Behalve dan dat hij in „het  Kruimel Volks-milieu” een „clown met zijn ‘loopse &lekkende-Tekkel-Peter R. de Vries’ ” werd genoemd. „Serieuze gangsters zoals de ‘VVD-er Fred -Griezel-Teeven (Video) offer je niet,tenzij de Price is right,hihihihihihhi.” Over Soerel werden geen grappen gemaakt,aldus Ros, maar die verraad ik ook net als mijn eigen moeders als het moet, dat heb ik van onze ‘Held-Junkie-Peter R. de Vries’ (Video)geleerd. Iedereen had respect voor hem(kuch). Voor Holleeder niet. „Hij werd gezien als iemand die in de kroeg zat en mensen  laffe Judassen zoals ik en Peter R. de Vries afperste.”

Judas-Overloper-Ros’ voor een paar miljoenen Taxfree en 16 jaar eerder vrij.
Tijdens het hoger beroep in Passage liep de ‘Moordenaar Fred Ros’ over naar de kant van het corrupte Openbaar Ministerie. Hij werd in ruil voor ‘meineed & roddel-en van horen zeggengetuigenverklaringen’ tegen zijn voormalige criminele vrienden na eerst tot 30 jaar te zijn veroordeeld tot 14 jaar veroordeeld wegens onder meer het samen met Peter R de Vries uitlokken van de moord op kroegbaas Thomas van der Bijl.Een groot deel van die 14 jaar heeft hij trouwens stiekem niet doorgebracht in de cel,maar op het ‘Kroongetuigen-Tropische-Eiland ‘.

Misschien iets voor  Holleeder’s advocaten: Alle betaalde ‘Moordenaar-Judas-kroongetuigen’ tegen Willem Holleeder waaronder Peter la Serpe,Fred Ros,Astrid Holleeder,Sonja Holleeder en Peter R. de Vries liegen en/of hebben alleen van of Horen zeggen over Holleeder of erger  ‘ik denk het‘ en zijn tot nu toe niet met een concreet bewijs gekomen. Alleen op deze grond hoort de ‘Meineed-rechtbank’ Willem Holleeder per direct in voorlopige vrijheid te stellen en Peter. R.  de Vries en de Zussen Holleeder te arresteren.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.