Maffia-media

Bijleveld:ik heb het woord Oorlog tegen Rusland niet genoemd en sta achter bezoek Hoekstar aan ‘Moordenaar-Mohammed bin Salman’ .

( van onze niet gesubsidieerde  (Video)dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Rusland Hysterie –dag’ bij de Staats BBC & NOS: Armen gaan 9 jaar eerder dood dan de Rijken en daar komt geen Rus aan te pas!(Video).
De hysterische Fake-News onderschepte Russische cyberaanval op de OPCW in Den Haag is een uitwas van zogenaamde ’hybride oorlogvoering’, maar Nederland is niet in oorlog met Rusland,aldus Bijleveld. Ook wilde zij niet in gaan op het feit dat de NASA( NSA’s traditional mission was to spy on communications in foreign nations) en de CIA van de ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’(Video) alle  voor het merendeel corrupte regeringsleiders van de EU en Bijleveld afluistert. Daar ligt Wakker Nederland van het bejaarde ‘NSB-Vod De Telegraaf’ en Bijleveld niet Wakker van:”NSA mass phone surveillance revealed by Edward Snowden ruled illegal“.

There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter!(Video) Wakker Nederland slaapt door!

CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(Video). Bejaard  Wakker Nederland slaapt door.

“A thoughtcrime is an Orwellian neologism used to describe an illegal thought. The term was popularized in the dystopian novel Nineteen Eighty-Four by George Orwell, first published in 1949, wherein thoughtcrime is the criminal act of holding unspoken beliefs or doubts that oppose or question Ingsoc, the ruling party.”Dat laat minister Bijleveld (Defensie zonder kleren(Video) ) weten na de beroering over haar optreden in bejaarden reactionaire Tv-programma WNL op Zondagochtend, want al hun ‘bejaarde- NSB-kijkers’ vallen ‘s-avonds na het eten direct in slaap en een aantal wordt nooit meer wakker in hun bed. Op de vraag of de aanval bewijst dat Rusland een cyberoorlog tegen ons voert, antwoordde de liegende ‘CDA-Rat-bewindsvrouw’: „Ja, dat is wel zo en begint u nou niet over het feit dat mijn partijgenoot Minister Hoekstra binnen kort onze ‘Olie&Dollar-bondgenoot’ de ‘Moordenaar-Mohammed bin Salman’ gaat bezoeken, want dan worden uw bejaarde ‘(NSB)-kijkers’ misschien eindelijk eens wakker en dat is het laatste wat wij willen, Prease the Lord ‘Duivel-Shell-Rutte.”

Zie hierna hoe ‘Wakker Nederland’ in 1940-45 afmarcheerde(Video) vanuit het Binnenhof naar het Oostfront:

Rutte & Hoekstra: Het vermoorden van burgers in Yemen & Khashoggi door de ‘US & UK-Elite’ &’Puppet-Dictator-Mohammed bin Salman’ is Oké(Video)

Ter verduidelijking laat de ‘US-Killer-Elite-Trol- Bijleveld’ weten dat ze het woord ’oorlog’ zelf niet in de mond heeft genomen. “Ik heb die term niet gebruikt. Ik heb aangegeven dat de ‘Westerse Killer-Elite-Propaganda-oorlogvoering’ verandert. Daar moet je je op voorbereiden. Dat doen we. We hebben niet voor niets een dr. Goebbels propagnada – Defensie Cyber Commando die alles doet wat de NSA&CIA wil.” Wakker Nederland begrijpt het nu even niet en valt in slaap voor de ‘ZombieTV-Buis’.

Hypocriete Minister Hoekstra aarzelt over bezoek aan ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’, maar waarschuwt voor de Russen(Video)
‘En al is Nederland niet juridisch gezien in oorlog met Rusland, het heeft daar wel veel van weg net als in 1940-45 toen Wakker Nederland opgehist door dr.Goebbels en de ‘Nazi&NSB-Telegraaf ‘ optrok naar het Oostfront’,bekent de ‘CDA-Rat-bewindsvrouw’. „Het beïnvloeden van onze corrupte ‘Ping Pong-democratische- processen’(Video) is ook een vorm van oorlogvoering net als u altijd doet bij (niet)-‘Wakker –bejaard NSB-Nederland’. Het is heel ernstig, daarom bereiden we ons daar op voor en proberen met u het Volk te hersenspoelen dat zij bang moeten zijn voor de Russen en niet voor ons .” Wakker Nederland rilt nu van angst voor de Russen op de bank en kijkt angstig naar buiten of er al een Rus voor de deur staat, maar het blijkt een Deurwaarder van Hoekstra te zijn. De ‘CDA-Rat-Bijleveld’ bralde bij ‘dr. Goebbels-WNL’ na over de hysterische openbaarmaking van een ‘Fake News-MIVD-operatie’ waarin de dienst een cyberaanval van vier Russische spionnen  diplomaten in Den Haag op de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) afsloeg. De hack-apparatuur werd in beslag genomen, de spionnen op het vliegtuig terug naar Moskou gezet volgens de altijd liegende Bijleveld en er werd niet van dat alles bewezen.Het woord ’oorlog’ is omstreden. Toen premier de ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood-Rutte’ in 2015 bralde dat Nederland ’in oorlog met ‘Islamitische Staat& White Helmets’ van de CIA&MI6 &AIVD(Video) is, kwam hem dat op kritiek te staan, onder meer van de toenmalig ‘Judas-coalitiepartner’ de arbeiders verraders-‘PvdA-hoertjes’(video) te staan omdat zij samen met onze Rutte hadden goedgekeurd om die Moordende & Verkrachtende -‘Islam’&CIA-&MI6&AIVD-verwarde-Baardmannen–misdaadgroepen’ in Syrië stiekem financieel te steunen.

Ex Partijleder van de Stem van de Straat partij ing Steve Brown legt hierna o.a. het Fenomeen’ Ping Pong Democratie’ uit:

 

5 antwoorden »

  1. LS…

    Niets is wat het lijkt ! Ondertussen heeft Trump de Zio Nazi Saoedi Clown bij de taas en heeft hem triljoenen dollars lichter gemaakt plus tonnen aan baar goud die in Zwitserland waren opgeslagen etc. Putin zou een Zio Nazi Rothschilds staatsgreep hebben afgeslagen en alweer een Wereldoorlog hebben voorkomen. Benjamin Fulford weet er meer van. Moeite waard om te lezen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.