Klasse justitie

Boetes stelende Asielzoekers betaald uit fonds en voorrang op sociale huisvesting en bij Verkrachting niet het land uit.

(van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte: Pas op voor Poetin en Vluchtelingen Come to Holland en neem de huizen en slechts betaalde baantjes van de Laagste Klasse(Video).
Grove ‘Omgekeerde –Discriminatie’: Boetes stelende asielzoekers betaald uit fonds(gemeenschapsgeld,van u dus) en voorrang op sociale huisvesting en bij verkrachting niet het land uit:”’ ‘Status-Verkrachters’ moeten blijven van de corrupte ‘Heersende Klasse-Rechtbank(Video)& hun corrupte ‘Pr-man-Junkie-Peter R.de Vries. Geert Wilders heeft toch gelijk”(Video).

‘Junkie-Peter R. de Vries: “Coke is heel lekker en verkrachten is OK(Video)!

Daar waar mensen uit de Laagste Klasse ( en middenklasse) inmiddels in Amsterdam 19 jaar op de wachtlijst staan voordat zij een betaalbare sociale huurwoning krijgen moeten zij met lede ogen aanzien dat ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ met een Status binnen drie maanden een huis krijgen plus 10.000,- euro inrichtingskosten cadeau.

Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken van ‘VVD-Psycho Teeven(Video)’.
Er komt een schaderegeling voor gemiste inkomsten na diefstallen door asielzoekers uit Veilige landen die gratis met uitkering in de AZC Ter Apel van de ‘COA-misdaadgroep'(Video) wonen.Dat bevestigt de corrupte Burgemeester ‘CDA-Rat-Leendert Klaassen‘ van Westerwolde. Iedere dag wordt er straffeloos gestolen als de raven in de winkels van Westerwolde en niemand verdwijnt in de cel of betaald een boete. Dat laatste overkomt alleen maar wanhopige mensen uit de Laagste Klasse die in de hongerbijstand zitten en soms gedwongen moeten stelen om bijv. hun kinderen eten te kunnen geven. Voor mensen uit de laagste Klasse die hun boete (bijv. rijden zonder kaartje in het peperdure openbaar vervoer(Video) en/of proletarisch winkelen in de Supermarkten) die gaan allemaal rücksichtslos de ‘VVD-Griezel-Teeven-cel'(Video) in van de Ministers van Klasse Justitie ‘CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ en de‘ VVD-Beschermheer van de ‘Elite- Pedo’-Dekker(Video).

Domme Gemeentebelangen in de greep van de ‘PvdA-Hoertjes’.
De ‘CDA Rat-Klaassen’ staat aan het hoofd van een compleet gek geworden en corrupt college dat bestaat uit domme Gemeentebelangen Westerwolde en hun bazen de arbeiders verraders Partij van de Arbeid. Naast de waarnemend Burgemeester zijn er vier corrupte en laffe wethouders: Giny Luth en Harrie Brunen namens Gemeentebelangen en Wietze Potze en Bart Huizing namens de PvdA-Hoertjes.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.