Elitaire Misdaad

Mops, Cleaners,and Trash Bags Delivered to Saudi Consulate Ahead of Murder Probe.Trump& Rutte: King Salem & Zn. zijn Kraakheldere mensen.

(door Jake Johnson en ondersteunt door onze redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Rutte&Hoekstra: Wij en Trump wisten altijd al dat ‘Crown Prince-Mohammed bin Salman’ onschuldig is aan de Moord op Khashoggi(Video).
You Couldn’t Make This Up”: A Bunch of Mops, Cleaners, and Trash Bags Delivered to Saudi Consulate Ahead of Murder Probe. En dat bewijst volgens ‘Mad Dog-Trump ‘en zijn loopjongen de Dutch ‘Little-Gaylord Rutte dat de oude Serie-killer & Harem Houder met sexslaven King Salem en zijn psychopathische zoontje de ‘Massamoordenaar-Crown Prince Mohammed bin Salman’ uiterst kraakhelder mensen zijn. Rutte & Hoeksta: “De goede en eerlijke altijd hardwerkende King Salem& Zoon zijn net als ons Nederlandse mensen die kraakhelder en (VVD)-Doeners(Video)zijn”. What does it say about the credibility of an investigation when a cleaning crew fully equipped with boxes of chemicals, mops, trash bags, and… milk arrives at the scene of the alleged crime right before the probe begins?

Bijleveld:ik heb het woord Oorlog tegen Rusland niet genoemd en sta achter bezoek Hoekstar aan ‘Moordenaar-Mohammed bin Salman’(Video) .
At around the same time Saudi King Salman insisted in a Monday morning phone call with ‘US-Killer-Elite’ President ‘Puppet – Mad Dog Trump’ that his Mass-Killer-regime(Yemen) had nothing to do with the disappearance and alleged murder of Washington Post journalist Jamal Khashoggi—a denial ‘Mad Dog-Trump’ dutifully echoed to reporters while suggesting that perhaps “rogue killers” were behind the gruesome crime—video cameras captured a team of cleaners hauling several buckets of mops, two large cases of trash bags, Dixi cleaning solution, another carton of what appears to be bleach, and two cases of Pinar milk through the front door of Saudi Arabia’s ‘Murder-consulate’ in Istanbul.The cleaning crew was seen entering the consulate shortly before Turkish investigators were set to arrive to carry out an “inspection” in search of additional evidence of who was behind the disappearance of Khashoggi, a frequent critic of the ‘Saudi royal-crime- family’.If the Saudis were concerned about the optics of a well-prepared cleaning crew arriving on the scene of an alleged murder just moments before the start of an investigation that is being closely watched by the international community, they did not show it—the crew walked in the front entrance of the consulate in full view of Reuters and Associated Press cameras and journalists.Independent reporter Borzou Daragahi joked in a tweet that “the way to preserve the integrity of a possible crime scene and bolster confidence in the investigation is to bring in a bunch of cleaners through the front door before the detectives arrive.”

Wapenhandelaar ‘Mag Dog Trump’ helemaal los en blijkt nog gevaarlijker dan Hitler(Video).
Shortly after the cleaning crew entered the Saudi consulate, a team of investigators arrived in an unmarked police car to begin an inspection of the building a full 13 days after Khashoggi entered to obtain marriage documents and never reemerged.While Turkish officials have not officially stated what they believe happened to Khashoggi, they have reportedly told the U.S. that they have video and audio that suggests the journalist was tortured and murdered by a Murder-comand-team of 15 Saudis.In the days following his disappearance, lawmakers from both sides of the aisle have demanded answers from the King&Zn, an immediate halt of U.S. arms sales to the repressive monarchy, and total withdrawal of American support for the kingdom’s vicious ‘Mass-Killing- assault’ on Yemen.“I think one of the strong things that we can do is not only stop military sales, not only put sanctions on Saudi Arabia, but most importantly, get out of this terrible, terrible war in Yemen led by the Saudis,” Sen. Bernie Sanders (I-Vt.) told CNN on Sunday. The ‘Saudi Mass-Killer- regime’, for its part, has fervently denied accusations that it had anything to do with Khashoggi’s disappearance& Murder and threatened to retaliate against nations that attempt to hold the ‘Mass-murder-Oil- Kingdom’ accountable.

4 antwoorden »

 1. Het kabinet Rutte 3 is inderdaad de grootste ramp die het Nederlandse volk is overkomen, ook als wij de historie van de vaderlandse geschiedenis bekijken. Maar wanneer je ervan uit mag gaan dat de heer Rutte veel liever een concertpianist had willen worden ( verkeerde beroepskeuze ) en dat hij zich omringd heeft met incompetente figuren die waarschijnlijk niet zijn geworden wat ze eigenlijk hadden willen zijn, dan begint ineens alles op zijn plaats te vallen. En is de puzzel toch een stukje overzichtelijker naar het schijnt.

  Like

 2. Inkoppertje voor Steve en Stem van de straat:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2690926/we-zijn-niet-klaar-voor-een-ramp

  Volgens het Rode Kruis zijn wij Nederlanders niet voorbereid voor een ramp.

  Het is allemaal veel erger en het het kan hierna toch niet meer erger worden:

  Het kabinet Tax-Free Shell-Rutte-3 is namelijk de grootste ramp die Nederland in de historie is overkomen.

  De catastrofes van het rampjaar 1672 toen de Fransen en Engelsen ons aanvielen, zijn niks vergeleken met de ravage die het huurlingentuig van de Zuid-as en de plunderende roversbendes Shell, Esso, Unilever en ING in onze mooie provincies hebben aangericht.
  Hele gebieden, steden en dorpen zijn kaalgeplukt en onleefbaar gemaakt, al dan niet door milieuvervuiling, corruptie, mega-aardbevingen en sprinkhanenplagen van gelukszoekers.

  Anno 2018 moeten labbekakken honger leiden bij de voedselbank en bejaarden en gehandicapten worden in de zorg naakt gevierendeeld door 4 partijen n.l. zorgverzekeraar, medicijnenmafia, personeelstekort en kortingen op gemeentelijke zorgbudgetten.

  Mocht Piet Hein in 1628 onze staatskas aanvullen met de opbrengst uit de zilvervloot;
  Anno 2018 doet Rutte-3 het tegenovergestelde en Rutte doet Nederland in de uitverkoop aan Brussel, Wallstreet en Draghi, om maar niet te zwijgen van de volgende ramp als Alexander Pechtold door Rutte-3 wordt voorgedragen om EU-commissaris te mogen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.