Elitaire Misdaad

Rutte&Hoekstra: Wij en Trump wisten altijd al dat ‘Crown Prince-Mohammed bin Salman’ onschuldig is aan de Moord op Khashoggi.

(van onze  Westerse  ‘Internationale-Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte & Hoekstra: Het vermoorden van burgers in Yemen & Khashoggi door de ‘US & UK-Elite’ &’Puppet-Dictator-Mohammed bin Salman’ is Oké(Video).
De journalist & U.S. citizen  Jamal Khashoggi is ‘per ongeluk’ vermoord en gemarteld toen hij werd ‘ondervraagd ‘ in het Saoedische consulaat in Istanbul en daarna ‘per ongeluk’ in stukken gehakt en ‘per ongeluk in koffers gestopt door het 15 man koppige moordcommando en daarna ‘per ongeluk’ naar Saoedi Arabië gevlogen in ‘Royal-privé Jets’. Die verklaring geeft King Salem namens één van zijn 200 zonen de Troonopvolger ‘Crown-Prince-Mohammed bin Salman’ voor de ‘Martel-Moord’ op Khashoggi. Met deze onzinige volstrekt ongeloofwaardig verklaring van King Salem moet nu het 15 koppige ‘Moordcommando’ van de ‘Crown Prince Mohammed bin Salman’ voor zijn leven vrezen. Het is een bekend verschijnsel in bijv. de ‘Italiaanse-US-Volks-Maffia’ dat huurmoordenaars door hun opdrachtgever de Godfather na het plegen de Moord(en) zelf worden vermoord. Op die manier is er geen link meer naar de opdrachtgever en zijn huurmoordenaars. Gezien de’ Olie-miljarden’& ‘GEO- Dood aan Iran-politieke’ en privé belangen van ‘Mad Dog- Child Killer-Trump’ zou het ons niet verbazen als het 15 koppige Moordcommando en hun famille vermoord gaan worden of al zijn vermoord door de “Deep State”-CIA(Video), want dan is er ook geen link meer naar ‘Crown Prince Mohammed bin Salman’.

‘Mad Dog Trump’s& ‘CDA-Rat- Minister  Hoekstra’& zijn ‘VVD- Godfather Rutte’ HUGE ‘denial’ double standard(Video

Bijleveld:ik heb het woord Oorlog tegen Rusland niet genoemd en sta achter bezoek Hoekstar aan ‘Moordenaar-Mohammed bin Salman’(video) .

De ondervraging zou verkeerd zijn gelopen(kuch Kuch).Volgens de door CNN  CIA gehoorde verklaringen zouden de ondervragers Moordenaars zonder toestemming van het gezag in Saoedi-Arabië of te wel King Dictator Salem en zijn zoontje Mohammed bin Salman’ hebben gehandeld(kuch, kuch, kuch).Turkse en Saudische onderzoekers zijn maandag het consulaat binnengegaan en toen zijn er overal bloed spetters ontdekt door de Turkse Forensische politie wat een bewijs is dat journalist Khashoggi op een vreselijke wijze is afgeslacht. Dat is de laatste plaats waar journalist Khashoggi levend is gezien. En de aartsleugenaar Crown Prince Mohammed bin Salman heeft twee weken lang beweert dat hij levend het consulaat heeft verlaten. Hij ging het gebouw begin oktober binnen en kwam niet meer naar buiten. Er zou ook poolshoogte worden genomen in de nabijgelegen ambtswoning van de ‘Moordenaar-consul’.

Nederlandse multinationals van de VNONCW-‘VVD-Labbenkakken-King Hans de Boer’ zwijgen net als ‘Taxfree-Shell-Rutte’ over moord op Saoedische journalist.
‘US-Killer-Elite’ en Hoekstra met de Nederlandse ‘Taxfree-Shell-Multinational’ gingen sowieso op bezoek bij ‘Crown Prince-Massa- Moordenaar- Mohammed bin Salman’ op zijn ‘Olie-Dollar- reet’ te likken.  De King  Dictator & Massa-Moordenaar Salem staat onder grote internationale druk om helderheid te verschaffen over de Moord op  de kritische journalist. Onder meer in de VS is er veel kritiek. President ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’ belde onder meer met zijn ‘gabber in crime’ de ‘Massa -Moordenaar & ‘Child Killer koning Dictator- Salman’, die hem een ’volledige ontkenning’van schuld gaf. „Het klonk alsof hij geen enkele twijfel had”, aldus de infantiele, idiote altijd liegende Trump. Eerder schreef de Washington Post dat Amerikaanse inlichtingendiensten wisten van een geheim Saoedisch plan om Khashoggi te ontvoeren en/of te vermoorden. Gesprekken daarover zijn opgevangen.

‘Saudi- Western -Coalition Steps Up Yemen War-Crimes With Cluster Bombs and Kidnappin(Video).

 

 

 

13 antwoorden »

 1. LS…

  HET ZIET ER NU NAAR UIT DAT TRUMP ZELF DE OPDRACHT HEEFT GEGEVEN OM KHASHOGGI TE VERMOORDEN ! GORDON DUFF ZOU DE BEWIJZEN HEBBEN !!!
  DIT IS HET EINDE VAN ALLES !

  Like

  • LS…

   Daarvoor waren het Khazaren die de hoofdbloedlijn bepaalden met de komst van Dracula (Cromwell) Nu is het weer tijd voor zwarte Prinsessen en zo gaat het maar door om de relatie met Satan in leven te houden…

   Like

 2. LS…

  Het enige dat Trump goed doet in deze nep zaak is dat hij de Saoedi volledig leeg trekt en voor triljarden aan goud en dollars heeft ingepikt. Die prinsen zie je binnenkort alleen nog in een luier rondlopen of in hun blote kont natuurlijk… Daarna krijgt Israël de volle laag en is het Midden Oosten eindelijk bevrijd van al die Crypto Khazaren Nep Joden…

  Like

  • PS…

   En elke keer als je denkt dat je alles hebt gelezen om een beetje te weten hoe het zit, is het toch weer anders… Maar ja ! Negotie Rebbe de rest doet er niet toe !

   Like

 3. LS…

  De eilanden moeten vrij zijn ! De bewoners zijn best in staat om de Khazaren / Bolsjewieken / NAZI / Amerikanen / Cubanen / Afrikanen / Venezolanen en al het andere roverstuig te weren met de eigen marine, het leger en de niet corrupte politie. Ja toch ! .

  Like

 4. Laten we beginnen met GEEN ENKEL EILAND IS VAN nederland ook de bes NIET vooral
  SINT EUSTATIUS, SABA ,BONAIRE OOK NIET

  Hoor de arrogantie , hij noemt iedereen op de eilanden dieven en kort door de bocht de graaf hebben jullie er in gestemd om de eilanden te bemachtigen zonder dat de mensen het willen wat noem je dat kijk naar de ING Bank die heeft CURACAO gebruikt om zwart gok geld wit te wassen is dat geen dief jullie hebben dieven zat daar in nederland dus hou op hoor !

  Daar heeft wiels met zijn leven betaald ze weten ’t hoor !

  Maar met je grote smoel ga naar de eilanden niet vandaag maar gisteren en zeg hun dat zij het recht hebben om uit het koninkrijk te stappen zul je zien , wacht niet op alexander of rutte doe het zelf de graaf en trouwens waar jullie goed in zijn is etiket plakken en vergeet je eigen gezicht te zien in een spiegel !

  En over den haag regering en jullie koningshuis met dat ratten hol van jullie daar in den haag is gewoon PIRAAT IN EEN JASJE HOOR

  En niet vergeten wilders kan het niet doen maar jij wel de graaf ga naar de eilanden

  Dan kan De Heer Schotte zijn eiland regeren maar jullie willen zijn geld afpakken daar zijn jullie goed in. Curacao zijn offshore hebben jullie ook eigen gemaakt en het is op Bonaire nu .

  En Waar jullie Smoel van VOL IS dus HOLLAND , is ook niet van jullie 700 jaar Zwart Europa ja de gebroeders DE WITT WAREN ZWART DIE JULLIE OOK HEBBEN VERMOORD GA GESCHIEDENIS LEREN VOOR DAT JE DIE PIRATEN SMOEL VAN JE OPEN TREK de graaf !
  En doe stoer ga ga ga ga en SNEL !

  Like

 5. Ontmanteling Monetaire Heilstaat, “niets is wat het lijkt”.

  Doom and Gloom belangrijke onmisbare factor in psychologische oorlogsvoering

  The GoldFish Report: Red Dragon Ambassador & White Dragon Benjamin Fulford

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.