Klasse justitie

‘Corrupte & Perverse-OM Zeeland-West-Brabant’ met perverse hoofdofficier van justitie Charles van der Voort krijgt tijdelijke ‘Doofpot-Top’.

 (van onze ‘VVD&CDA-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRHet Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’. (Video).
Het voor 90% corrupte Openbaar Ministerie van de ‘VVD-(Pedo-beschermheer )-Minister Dekker(Video)& ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus‘ heeft een ‘Doofpot-waarnemer ‘gevonden voor de corrupte & perverse hoofdofficier van justitie Charles van der Voort( het is nog niet bekend of Van der Voort zich ook aan kleine jongetjes heeft vergrepen) aka “de Glibber Aal”, die opstapt bij het corrupte ‘Wip-Omhoog-parket Zeeland-West-Brabant ‘vanwege ‘Metoo-problemen met de duistere werksfeer en „gebrek aan’(pedo)- transparantie.”Perverse Bob Steensma, de ‘Doofpot-hoofdofficier’ van Noord-Holland, gaat als waarnemer aan de slag in Breda(kuch). Hij blijft een dag per week werken voor zijn ’eigen’ Doofpot-parket.

Pedo-Officier van Justitie-Vincent Leenders’ gaat (VVD)-Fraudeurs bijstaan(Video).

Van der Voort vertrekt op 15 november met een ‘Houd je mondje(en kontje)-Gouden-handdruk’. Ook voor zijn eveneens corrupte en perverse  plaatsvervanger is een tijdelijke opvolger gevonden. Het tot op het bot corrupte College van procureurs-generaal, de landelijke ‘VVD-Demmnik-Doofpot-Top’ van het OM, heeft verder een ’Kwartiermaker’ aangesteld met de Code Naam ” Zwarte Piet”(video). Vergeet u in dit verband vooral niet dat het corrupte College van procureurs-generaal ook verantwoordelijk was voor de ‘Judas-Gastenlijst’ van de Lynch-Raadkamer van ‘Joker Peter R. de Vries’ met gestoorde typetje als ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele.’ Die  ‘Kwartiermaker’ “Zwarte Piet” moet gaan onderzoeken hoe het ‘perverse-Pedo-werkklimaat’ bij het ‘Wip-Omhoog-Parket’ kan worden verbeterd. M.a.w. hoe houden we de deksel op de ‘Pedo & Corruptie & Wip-Omhaag-beerput’.

Verbijsterd over excessen van Minerva, de leverancier van (Pedo)- corrupte #Metoo-Top Politici& Bestuurders, Rechters(Video) en Officieren van Justitie
Het dinsdag bekendgemaakte vertrek van de’ Perverse &Corrupte -Top’ volgde op een extern ‘Doofpot-onderzoek’ naar de “Metoo&Pedo-cultuur’ binnen het parket. Ook de corrupte directeur strijkstok-bedrijfsvoering stapt aan het eind van dit jaar op naar aanleiding van het kritische ‘Doofpot-onderzoek’. ‘Strijkstok- Steensma’s’ plaatsvervanger de perverse Sue Preenen neemt het duistere werk in Noord-Holland tijdelijk voor haar ‘Doofpot-rekening’. Hoe lang de tijdelijke mistige situatie precies gaat duren weet het ‘Doofpot-Pedo-OM’ nog niet. De werving bij onze vaste toeleverancier de ‘(Royal)-Pedo-Minerva’ van de Universiteit van Leiden „zal zorgvuldig duister gebeuren en enige tijd in beslag nemen, want bij ons geldt ‘Pedo-mondje en kontje’ dicht.”

4 antwoorden »

 1. tony’sMelody TM

  Je/ ik wordt ongemakkelijk van alle waarheden opgesomt in onderstaande clip. (plaatsvervangende schaamte).

  Black Pigeon speaks, so we listen.

  NPC non playable character- meme.

  ’t Gaat over de Deugende klasse, de wegkijkers, vingerwijzers en dhimmies. (en de Kechs in regering, laten we vooral niet de Kaags vergeten.)

  4:50
  Ons vermogen patronen te (willen) herkennen en onderkennen is kapot bij een groot gedeelte van de bevolking in cucked maatschappijen (zweden, duitsland, nederland etc)

  Patroonherkenning/ verandering omstandigheden is een overlevingsmechanisme van de mens. Noodzakelijk te blijven inzien en bevolking te blijven informeren met feiten.

  Daarom is die #fakenews wetgeving zo destructief voor de overlevingskansen van de burger(s).

  Op het eind “NPC’s / Deugers/ sjw’s komen over als zielloos.

  — Die zombies in magistratuur en de gemeenteraden, door geheel Europa, die zielloze ambtenaren bouwen mee aan het graf van de mensheid.

  Het is niet toevallig of confirmation bias dat deze clip goed aansluit met andermans (of mijn) comments. We zitten al in de 4e dimensie. Alles is bekend, en wordt simultaan over de wereld begrepen/ geregistreerd. Daar heb je geen internet of een krant voor nodig (daar kan je wel biased bevestiging van conclusies zoeken).

  Een wereldomvattende laag van intenties, energie en informatie. Informatie op elke manier of format. Whatever floats your boat. De mens is een lagere vibratie gaan opzoeken en synchroniseerde met die informatielaag/ informatie-transmission.

  Het Globale besef en hyve-mind is onderdeel van onze recente evolutie. Die evolutie is al geweest. En zoals eerder vermeld;

  it’s us!

  All is One. En wereldwijd,

  de status = connect.

  Like

 2. De elite, die de voedselgiganten bezitten, is een vermoordende oorlog aan het voeren met gewone burgers. We worden vergiftigd doormiddel van ons voedsel. Op verschillende en wrede manieren.

  Typisch Adel/ Alde en globalistentuig.

  In ons voedsel zit op nano-niveau bewerkte stoffen die aan onze lichaamscellen gaan zitten. Komt er niet meer uit en kan zeer giftig/ actief worden bij 5G straling. Dat netwerk is al in alle stilte opgetuigd, en staat op scherp. Waarom zijn die telecom-boeren zo stil.

  Geen schreeuwerige reclamecampagnes of marketingstrategie voor het nieuwe 5G-netwerk. Raar..

  Toen de 3 en 4G netwerken werden gelanceerd werd het nog als een selling-point gebruikt in de marketingcampagnes. Werd je er mee doodgegooid. Raar..

  Raar dat er een peperduur netwerk in alle stilte is opgetuigd (compacter en donkere kleur). Geen ruchtbaarheid, geen studies van: onderzoeken schade mens en natuur, eigenaar frequentie/ netwerk, noodzaak en toekomstplannen van de telecomboeren. Want daarna komt 10G, 30G, 60G en worden we gefrituurd als we dan al niet kapot of gek geworden zijn van onze dagelijkse kost.

  19:46
  23:40 5G netwerk(straling) activeert de nano-gifstoffen in de cel. Combinatie is zwaar schadelijk.
  Nano-celcorruptors komen via ons massavoeding binnen. Coca cola, danone, Nestle, Waterbedrijven/ waterschappen etc etc.

  Door heel Nederland in elk bos en in elke buurt worden er bomen onterrecht en voor niets gekapt.
  Ze kappen overal bomen in elke buurt en wijk omdat boomtoppen/ bomen de 5G straling hinderen. Straat/ buurt kan protesteren en rellen wat ze willen, die bomen worden gekapt.

  Die zombies in magistratuur en de gemeenteraden, door geheel Europa, die zielloze ambtenaren bouwen mee aan het graf van de mensheid. Politiek correct, en deugend, dat wel.

  Dat wel. Maar dat wisten we ook al.

  Politiek Correct = Onmenselijk

  Like

  • Even ter verduidelijking

   KAJSA OLLONGREN = ZWAKZINNIG

   kech el Kaag en moslims idem. Dus voor hen veranderd er niks wanneer de 10, 20G-frituur aangaat.

   De rest van Nederland kan zich beter wel zorgen maken over onze voedselketen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.