Elitaire Misdaad

‘Rutte3-Herstel:’ Pensioenen gekort. Iedereen gaat er niet op vooruit, behalve de Ultra-Rijken & Multinationals’.

(van onze Wordt Wakker redactie)


AMSTERDAM-NOIR-  Wilders veegt de vloer aan met ‘D66- Freakje-Jetten’ en dient motie van wantrouwen in tegen liegende Rutte en zijn ‘Judas-Misdaadbende’ na Dividendbelasting -Gebral&Gelieg-debat(Video). 
Niet gerust op verdergaand Rutte3-herstel en de kans op korten van ‘Jan met de Pet pensioenen’  is nog steeds reëel aanwezig. In de pensioensector is men nog altijd bang dat het mes in de pensioenen van ‘Jan met de Pet’ moet. Dat raakt gepensioneerden, maar ook de hard werkende, eerlijke mensen die nog in de opbouwfase zitten en nu al blij zijn dat zij een dak boven hun hoofd hebben en hun maandelijkse vaste lasten kunnen betalen en niet in de mensonterende Honger-Bijstand zitten.

ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS(Video).

De zakkenvullende BOBO’s (Ratten in pak(Video)) van de vijf grote pensioenfondsen maken donderdag hun kwartaalcijfers bekend. Op basis van onze eigen berekeningen ziet het er voor sommige fondsen nog bepaald niet rooskleurig uit voor ‘Jan met de Pet’.Dat geldt vooral voor PME en PMT. Om te kijken hoe het ervoor staat met de fondsen, wordt er gekeken naar de actuele dekkingsgraad en de beleidsdekkingsgraad. De actuele dekkingsgraad laat zien hoeveel een pensioenfonds in kas heeft ten opzichte van de verplichtingen. Zijn de verplichtingen €100 en zit er €110 in kas, dan is de dekkingsgraad 110%. De beleidsdekkingsgraad is het gemiddelde van de actuele dekkingsgraden van de afgelopen twaalf maanden.

Dekkingsgraad afhankelijk van de ECB-misdaadgroep met dank aan de ‘PvdA-Kapo Jette Klijnsma’ van het regime Rutte2 
Voor pensioengerechtigden bij PME en PMT dreigen eind 2019 al kortingen. Die komen er echt als beide dekkingsgraden eind volgend jaar onder 104,3% staan. Staat alleen de beleidsdekkingsgraad eronder, maar de actuele dekkingsgraad boven die grens, dan krijgen de fondsen nog een jaartje uitstel.

Pensioenfondsen van PvdA-hoertjes Asscher & Klijnsma:Twee derde in gevarenzone(Video).

De fondsen zelf houden daar nog altijd rekening mee. „De kans op korten is nog steeds reëel aanwezig”, zegt PMT-voorzitter7zakkenvuller BOBO Jos Brocken. Hij noteert in oktober een beleidsdekkingsgraad in de gevarenzone (102,5%) en een actuele dekkingsgraad daarbuiten (104,6%). PME-voorzitter 7zakkenvuller BOBO Eric Uijen zegt ’nog steeds serieus rekening te houden met een verlaging van de pensioenen in 2020’. PME staat nog geheel in het rood met een actuele dekkingsgraad van 103,4% en een beleidsdekkingsgraad van 101,8%.

Pieter Omtzigt over de geldschepping(Video) van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

Iedereen geraakt door het Straf de armen regime van ‘Taxfree-Shell-  Rutte2,3’. Wat u niet mag weten van de ‘Graai-PvdA-Top’: Goldman Sachs The ‘Elite Maffia-bank’ that rules the world.
De angst voor kortingen leeft vooral bij de ‘Jan met de Pet’ gepensioneerden. Logisch: zij merken het direct in de toch al karige portemonnee omdat hun pensioen ook hun inkomen is, waar zij nu al amper van kunnen rond komen. Maar de dreigende kortingen wegen ook zwaar voor mensen die nog gewoon aan het werk zijn. Misschien zelfs wel iets zwaarder.

Veel mensen halen hun pensioen/AOW niet eens: Laagste Klasse gaat 9 jaar eerder dood(Video) dan de hogere Klasse
Bij hen gaat de korting namelijk over het pensioen dat ze hebben opgebouwd. Daar merk je als werkende nu nog niks van, je salaris wordt er immers niet anders door. Maar op de lange termijn doet het wel pijn. Er blijft namelijk door de korting minder pensioen over waarop rendement kan worden gemaakt. De korting dreunt dus nog jaren door en komt pas binnen als je met pensioen gaat. Daar staat tegenover dat er wel meer jaren over zijn waarin de korting kan worden hersteld bij goede prestaties van het fonds.

Pensioenakkoord wordt bepaald door de ‘ECB-Super-Crime group’ van ‘Goldman &Sach- Super-Elite- Bankier-Gangsters.
De pensioensector van Jan met de Pet zit al jarenlang in de problemen. Dat wordt vooral veroorzaakt door de lage rente opgelegd door de ECB-misdaadgroep. Een pensioenfonds moet een toezegging in de toekomst nu al beleggen. Hoeveel moet worden belegd om die toezegging te kunnen waarmaken hangt af van de rente waarmee mag worden gerekend, de zogeheten rekenrente die wordt voorgeschreven door toezichthouder De Nederlandsche Bank die op zijn beurt weer orders volgt van de ECB- misdaadgroep met aan de leiding de Goldmann&Sach Super-Elite-Bankier-Gangsters

ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor Bankiers en pensioenen korten.PvdA Gluiperd Dijsselbloem legt het uit(Video).
Hoe belangrijk de rente is, blijkt uit het eenvoudige rekensommetje. Als een fonds over 20 jaar €1.000 wil uitkeren moet bij een verwachte jaarlijkse rente van 1,5% nu ongeveer €750 worden belegd; als de verwachte rente echter 2,5% is, dan hoeft maar €610 worden belegd. Oftewel, hoe hoger de rente, hoe minder geld een fonds beschikbaar moet hebben en dat is gunstig voor de dekkingsgraad. De vijf grote fondsen vroegen enkele weken geleden aan de corrupte en laffe Gevestigde orde politiek om haast te maken met een nieuw pensioenstelsel en lossere regelgeving onder meer om de rekenrente vast te stellen. Een hogere rekenrente geeft de fondsen financieel meer lucht, maar dat mag niet van de ECB-Crime group en hun’ US-Super-Elite-Bankier-Gangsters Goldman&Sachs.

Categorieën:Elitaire Misdaad

9 antwoorden »

 1. Hoe komt Mark Rutte in de geschiedenisboekjes te staan, over zeg 300 jaar ?

  Als de premier die het Vaderland aan Brussel heeft verkwanseld voor een appel en ei ?

  Als een soort Piet Hein, die de Zilvervloot op de bejaarden en labbekakken heeft veroverd ?

  Als een soort Einstein die leugens kan omzetten in energie ? en vice versa ?

  Als een soort Neil Armstrong, die de AOW en het Zorgstelsel naar de maan heeft geholpen ?

  Like

  • Eerst moet Rutte, net als zijn voorganger Lubbers een flinke greep in de pensioenpot van de burgerij doen om de komende crisis,crash van de economie(die helaas op korte termijn denken berust) te redden?
   Dan trots zeggen dat ie de economie voor de 2de maal gered heeft?

   Like

 2. De pensioen potten hebben nog nooit zo vol gezeten. Die ouwe van mij zit bij de PME en wil hun post niet eens meer open maken. Als bejaarde ben je afgeschreven en moet je maar zo snel mogelijk dood. Pensioen is een bankspelletje “rien ne vas plus uw poen is niet meer van U”

  kunnen ze onbenullen als Frans Timmermans weer mee betalen a 1000 euri per dag en nog veel meer van die rare mensen.

  Like

  • Dit is een heel interessant en belangrijk bericht.

   Het gaat mij niet om de diefstal, het gaat mij hier om het feit dat deze affaire aantoont hoe incompetent de internationale bestuurders zijn om een goede systematiek van bestuur, proces en controle waterdicht te maken, in dit geval internationale handel en belastingen. Niet dus.

   Dit betekent dat de EU met al zijn regeltjes barstens vol incompetentie in bestuur en controle zit, en dat er gewoon alle ruimte is voor locale corruptie met als basis een onaantastbaar van boven beheerd kapitaal die uiteindelijk alles overziet en kan manipuleren.

   Het geld dat deze gasten beroven komt uiteindelijk toch weer waar het zijn moet: bij de ECB, de FED en de BIS. Deze criminelen kunnen wel wat aanrommelen, maar het wordt toegelaten door de hoogste bankiers om te testen waar de nog resterende lekken in het systeem zitten.

   Constructies op de Britse Maagdeneilanden zeggen niets. Het echte geld zit en blijft in Basel bij de BIS.

   Het lijkt er op dat deze criminelen juist de opdracht kregen van de bankiers om dit te doen, als test en als argument om nieuwe regelgeving door te kunnen drukken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.