Elitaire Misdaad

Hoekstra gaat toch niet naar ‘Moordenaar-Crown Prince Salman’. Nederlandse Multinationals gaan wel.

(van onze  Westerse  ‘Internationale-Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mops, Cleaners,and Trash Bags Delivered to Saudi Consulate Ahead of Murder Probe.Trump& Rutte: King Salem & Zn. zijn Kraakheldere mensen(Video).
‘Mad Dog Trump: “Mijn Killer-Crown Prince Mohammed bin Salman is net zo onschuldig als mijn ‘Supreme-Pussygrabber Kavanaugd’(Video)

Hypocriete Minister Hoekstra aarzelt over bezoek aan ‘Mass-Killer-Dictator- Mohammed bin Salman’, maar waarschuwt voor de Russen(Video).
Afgelopen week stelde de ‘Nep&Fop Christen-CDA Minister Hoekstra’ en de enge Treasury Secretary Steve Mnuchin van Trump nog op bezoek te gaan bij ‘Massa-Moordenaar-Crown Prince Salman’.  Gisteren liet Treasury Secretary Steve Mnuchin weten niet te gaan en toen pas durfde Rutte & Hoekstra ook af te zeggen.Maar de Nederlandse Multinationals gaan wel en daar horen wij Rutte & Hoekstra niet over.

Rutte & Hoekstra: Het vermoorden van burgers in Yemen & Khashoggi door de ‘US &UK-Killer-Elite’ &’Puppet-Dictator-Mohammed bin Salman’ is Oké(Video) .
Wilders veegt de vloer aan met DDR66 ‘D66-Freakje-Jetten’ en dient motie van wantrouwen in tegen liegende Rutte en zijn ‘Judas-Misdaadbende’(Video).

Er ontstond nog even commotie in de Tweede Kamer toen de nieuwe fractievoorzitter van D66 ‘DDR66- Freakje Jetten ‘voorstelde dat in plaats van Minister Hoekstra een Drag Queen mee te sturen met de Nederlandse Multinationals naar de ‘Crown Prince Salman’ van Saoedi Arabië. Wilders veegde gelijk weer de vloer met  het D66 ‘DDr66- Freakje-Gay Guy Jetten’ door hem uit leggen dat die Drag Queen bij aankomst direct publiekelijk zou worden onthoofd op het plein. Trouwens hetzelfde geld voor’ Gay Guy- Freakje-Jetten'(en Rutte), die ook direct zou worden onthoofd als ze er achter komen dat hij Gay is. Op homo’s & Lebos zijn staat namelijk de doodstraf in Saoudi Arabië. Misschien kan de Amsterdamse (ex) politieagente ‘Lesbo-Ellie Lust’ samen met Jetten  daar ook eens een  ‘Kul-Tv- programma’ (Video) gaan maken over haar (ex)-collega’s de ‘onthoofdings-politie’ van de Crown Prince Salman. Dat zou pas een echt spannend TV programma worden: “Komt Ellie &Jetten terug met hun Hoofd uit Saoedi  Arabië ”.

CDA Minister Bijleveld:ik heb het woord Oorlog tegen Rusland niet genoemd en sta achter bezoek Hoekstar aan ‘Moordenaar-Mohammed bin Salman’(Video).
Daarnaast is  inmiddels ook bekend geworden is dat Washington Post journalist Jamal Khashoggi niet alleen vermoord is, maar ook nog zijn vingers levend zijn afgeknipt in opdracht van Crown Prince Salman’.  Er was al bekend dat Khashoggi in stukken is gehakt en in koffers gepropt naar de Prince gevlogen: Eet smakelijk Crown Prince Salman. Maar volgens de ‘Elite-Maffiabaas’ van de Westerse Wereld ‘Mad Dog-Child Killer-Trump ‘(Video) is zijn ‘Dood aan Iran-gabber in crime’ Crown Prince Salman onschuldig aan de moord op journalist Jamal Khashoggi  en de Massamoorden in Yemen op onschuldige burgers en kinderen(Video). Maar ondanks alles blijft de ‘Westerse Killer-Elite-boodschap’ middels  hun Internationale -corporate crime -MSM’ en hun Outlets Staats NOS&BBC(Video) pas op voor de Russen:

11 antwoorden »

  1. LS…

    Wat mij het meest ergert aan mijzelf is dat ik steeds hoop dat deze diep, diep gestoorde crimineel en totaal gemanipuleerde robot van de deep, deep state nog één keer het licht ziet en ons bevrijd van de Zio Nazi Terreur die onze aarde teistert.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.