Elitaire Misdaad

Volksnieuws voorspelde het al: ’Lid-Salman-Moordcommando Khashoggi sterft bij ‘mysterieus ongeluk’.

(van onze  Westerse  ‘Internationale-Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

 

AMSTERDAM-NOIRHoekstra gaat toch niet naar ‘Moordenaar-Crown Prince Salman’. Nederlandse Multinationals gaan wel(Video).
Wij voorspelde al dat het ‘Moord-comando’ voor zijn leven moet vrezen:  Moordcommando van de ‘Crown Prince Mohammed bin Salman’ moet nu voor zijn leven vrezen(Video)“.Een van de 15 mannen van het ‘Moord & Martel-commando’ dat op dezelfde dag van de verdwijning van Jamal Khashoggi aankwam in Istanbul, zou bij een mysterieus ’verkeersongeluk’ om het leven zijn gekomen, zo melden diverse Turkse media.
Binnenkort zijn alle 15 Moordenaars mysterieus omgekomen voorspellen wij u na al. ‘Mad Dog-Trump gaat deze ‘Mysterieuze- Miracale- ongelukjes’ noemen van zijn ‘gabber in crime’ Crown Prince Salam. Ook de duizenden kinderen die al vermoord zijn door ‘Crown Prince Salem’ in Yemen met zijn steun zijn volgens Trump ‘Mysterieuze- Miracale-dodelijke-ongelukjes’. Zijn Kiezers die al hun hele leven in maling zijn genomen en kaal geplukt door de ‘US-Killer-Elite’ lusten er wel pap van. Vooral de ‘Reborn-Christen’  a La de SGP&CU&CDA(Video) in Nederland geloven heilig in ‘Mysterieuze- Miracale-dodelijke-ongelukjes’ van Trump en Salman.

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video).
Meshal Saad M. Albostani was officeel een luitenant bij de luchtmacht, maar in werkelijkheid lid van ‘Moorddadige-Saoedische Geheime dienst’ en werkten al jaren samen met de “Deep State”-CIA, M16 en de AIVD van de DD66 ‘DDR66 Jonkvrouw Ollongren’. In twee ‘Royal-privéjets’ kwamen de ‘Hoofd-Moordenaar Albostani’ en zijn 14 handlangers op 2 oktober aan op een vliegveld in Istanbul, om vervolgens naar het consulaat te gaan om zijn ‘Moord en Martel-werk’ met zijn team te doen.
Daar heeft Khashoggi opnames van zijn eigen martelingen en dood gemaakt. Die stuurde hij via zijn smartwatch naar zijn verloofde, die buiten wachtte.

‘Miracale-Mysterieus –dodelijke-ongelukjes’ van ‘Massamoordenaar- Crown Prince Salman & ‘Mad Dog Trump’.
Albostani zou zijn gestorven in een verkeersongeluk (Kuch). Daarover zijn weinig details bekendgemaakt. Turkse media schrijven dat hij het zwijgen is opgelegd’ en speculeren ook over het lot van consul Mohammad al Otaibi. Die is ook zo goed als zeker al vermoord. Hij was ook bij de marteling en zou het hit-team hebben gevraagd ’hier weg te gaan’, om vervolgens toegesnauwd te worden dat hij moet oppassen ’dat hij nog leeft’ bij terugkeer in Riyad.

’Hoofdverdachte close met ‘Massa-Moordenaar-Bin Salman’.
The New York Times berichtte de afgelopen dagen dat de hoofdverdachten van het moordcommando uit de directe kringen van kroonprins Mohammed Bin Salman komen. Turkse media doen dat nu dunnetjes over. De regeringskrant Sabah wijdde een hele pagina aan de „leider van het executiecommando”, die Bin Salman vaak vergezelde op diens reizen.Volgens Sabah is de hoofdverdachte een geheim agent, die op de dag dat Khashoggi verdween om 3.38 uur in Istanbul landde en om 9.55 uur in het consulaat was.De ‘US-Killer-Elite’ van “the Shadow World” zijn een groot wapenleverancier van aan ‘Massa-Moordnaar Salam’. Een van de eerste misdaden van ‘Mad Dog Trump’ als president  Puppet van de ‘Killer-Elite’ was een grote wapendeal. Ook de ‘EU-Killer-Elite’ en ‘Taxfree-Shell-Rutte’ leveren wapens en oorlog’s apparatuur aan de ‘Massa-moordenaar Salem’.

8 antwoorden »

  • De vrouwen van Al Jazeera zijn furieus. Maar als ik een Journalist was zou ik met gevaar voor lijf en leden niet naar de Saudi Ambassade in Istanbul afreizen, voor echtscheidingspapieren, om vervolgens met zo’n Al Jazeera mokkel aan de haal te gaan.

   Like

 1. Dit is de grootste psy-op die de internationale Deep State ooit heeft uitgehaald. Het motief is om Trump en de Saudi King in een kwaad daglicht te stellen, in de aanloop naar de Middenterm verkiezingen van 2018 ( nog 2½ week te gaan) . Zou de Deep State, een journalist uit eigen gelederen opofferen om de macht te kunnen behouden ? Zonder twijfel.

  Like

  • De persoon die in de limousine (SS-100-X) zat, is volgens de Zapruder Film, toch behoorlijk dood. De vraag wordt dan of er een JFK dubbelganger in de limo zat. (SS-100-X was originally a standard 1961 Lincoln Continental four door convertible (model 74A) built by the Ford Motor Company)

   Like

   • Die Zapruder zou een vrijmetselaar zijn. Het rode “bloed” en de film zouden zijn gemanipuleerd; De persoon in de limousine zou een masker op hebben gehad van JFK.

    e.e.a. is op internet terug te vinden. Ik weet niet meer precies waar.

    De Kennedy’s nemen ons allemaal in de maling, daar ben ik inmiddels al 100% van overtuigd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.