Elitaire Misdaad

Moordcommando van Crown Prince Salman krijgt de schuld. Trump& schoonzoon Kushner tevreden.

(van onze  Westerse  ‘Internationale-Massa Moordende-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Volksnieuws voorspelde het al: ’Lid-Salman-Moordcommando Khashoggi sterft bij ‘mysterieus ongeluk’(Video).
De corrupte ‘Godsdienstwaanzinnige-Wahabisme-Saoedische autoriteiten’ hebben ‘Martel-Moord’ op journalist Jamal Khashoggi bevestigd na het eerst samen met Trump weken te hebben ontkend. Volgens de doodsbange en liegende Saoedische openbaar aanklager is er op het consulaat in Istanbul een ‘gevecht’ tussen hem en  het Moordcommando( 15 man) en medewerkers van het Consulaat die Khashoggi daar ontmoette uitgebroken dat heeft geleid tot o.a. bij het leven afknippen van zijn vingers en zijn ‘Martel-dood’, meldt de ‘Saoedische- Godsdienstwaanzinnige- staatstelevisie ‘niet. De ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’ en ‘Mad Dog Child-Killer-Trump’ blijven de dagelijkse Massamoorden op tienduizenden onschuldige burgers en kinderen in Yemen ontkennen en noemen dat Fake-News van Iran,Qatar en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Mops, Cleaners,and Trash Bags Delivered to Saudi Consulate Ahead of Murder Probe.Trump& Rutte: King Salem & Zn. zijn Kraakheldere mensen(Video)

Rutte&Hoekstra: Wij en Trump wisten altijd al dat ‘Crown Prince-Mohammed bin Salman’ onschuldig is aan de Moord op Khashoggi(Video).
Achttien Saoedi’s zijn in verband met het ‘Doofpot-onderzoek’ naar de ‘Martel-Moord’ van de journalist in het consulaat in de Turkse stad op 2 oktober opgepakt en worden nu gemarteld en hoogstwaarschijnlijk komen zij ook allemaal om door Miracale-Mysterieus –dodelijke-ongelukjes’(Video). ,,Het onderzoek en martelen is nog gaande”, liet de doodsbange en criminele openbaar aanklager in een verklaring weten. De Hoofdader van deze ‘Martel-Moord’ Crown Prince Salman belt dagelijks met de Joodse Schoonzoon Jared Kushner van ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’ over heden en toekomstige ‘Bloed-miljarden- prive-zaken’ voor de ‘Taxfree-Elite-Maffia-familie-Trump’. Pikant:Trump is beloofd door zijn Crown Prince Salman dat als hij de komende President Verkiezingen verliest dat hij een hele dag in de ‘Sexsslaven-Harem’ van de oude King Salem Kruisen mag grijpen en zich op de billen laten slaan. En Trump en zijn extreem criminele Joodse schoonzoon Jared Kushner miljarden aandelen cadeau krijgen in de Olie van Saoedi-Arabië. De oude ‘Massamoordenaar-Koning Salman bin Abdulaziz al-Saud’ heeft het ontslag bevolen van zijn adviseur Saud Al-Qahtani van het ‘koninklijk-sex-slaven-Haarem-hof’ en van zijn riant betaalde slaaf Ahmed Asiri, de vice-directeur van de ‘Moordende & Martelende veiligheidsdienst’, die altijd aleen maar doet wat King Salman en bovenal de “Deep-State”-CIA eist. De ‘Dictator-Oilie-Koning’ heeft een corrupte doodsbange  ministeriële commissie ingesteld onder leiding van de Hoofddader Kroonprins Mohammed bin Salman om zijn eigen ‘Moord & Martel-veiligheidsdienst’ te hervormen(kuch). Trump vindt het allemaal Top en wil hetzelfde in de US en in zijn ‘EU-Vazal Staatje’.

Doofpot-Samenwerking’ ‘Sultan Erdogan’ en ‘Massamoordenaar- Crown Prince Salman’ en de “Deep”-State  CIA.

Arabische ‘Massamoordenaars-Prinsen’ boden ‘Mad Dog –Trump’ miljoenen aan als hulp voor ‘US-Freak-Verkiezingen’(Video).
De oude Saoedische ‘Koning- Dictator & Massamoordenaar’ had eerder op de dag telefonisch overleg gehad met de Turkse president Sultan Erdogan’. Beiden hadden afgesproken dat de landen zullen samenwerken in het ‘Doofpot-onderzoek’ naar de verdwijning van Khashoggi, meldde het Turkse persbureau Anadulo. Binnenkort zal bekend worden dat ‘Sultan Erdogan’ een paar miljard gaat vangen voor zijn ‘Doofpot- medewerking’.De Turkse justitie was vrijdag begonnen met het horen van medewerkers van het Saoedische consulaat in Istanbul. Volgens de Turkse autoriteiten en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en iedereen die kan nadenken weet dat Khashoggi daar gemarteld en vermoord is door een doodseskader van Crown Prince Salman dat in de morgen uit Saoedi-Arabië in Turkije was aangekomen.

Eerdere leugens van de psychopaten Crown Prince Salman en ‘Mad Dog Trump’.
Riyad bleef eerder volhouden dat ‘Crown Prince-psychopaat-Salman’ en de CIA niets te maken te hebben met de verdwijning van Khashoggi, die voor het laatst werd gezien toen hij op 2 oktober toen hij het Consulaat in ging en aldaar door per ongelijk levend door de ‘Salman-Gehaktmolen’ getrokken. Turkije gaat ervan uit dat hij daar door een speciaal ingevlogen ‘Moord-commando’ is omgebracht dat nu in de cel zit en monddood is gemaakt en links om of rechts om het zwijgen worden opgelegd voor eeuwig.Volgens minister van Buitenlandse Zaken Davusogi zijn de Saoedi’s en de CIA, ondanks eerdere toezeggingen, weinig behulpzaam bij het onderzoek.

4 antwoorden »

 1. De Smartwatch Audio evidence blijkt dus een broodje aap verhaal te zijn, aldus Rush Limbaugh, want om de audio door te sturen naar de iPhone van zijn splinternieuwe fiancée, had Jamal Khashoggie wel eerst het WiFi wachtwoord van het Saoedische Consulaat in Istanbul, als ie dat al zou krijgen, in zijn Apple SmartWatch moeten friemelen. Dit smartwatch verhaal stinkt dus aan alle kanten.

  Like

  • Een splinternieuwe fiancée
   terwijl hij nog getrouwd was
   want ging het consulaat in om zijn scheidingspapieren te regelen
   las ik in de New York Times

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.