koningshuis

Dé grote vraag van de Telegraaf: draagt Máxima de Stuart-diamant bij Tante Queen Elizabeth? Kinderen niet te eten!

( van onze’ Internationale -Royal-Taxfree-Shell-Parasieten’ redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-  Vader Meghan Markle boos op ‘Prins Parasiet Harry’. India boos op de hele criminele Royal Familie(Video).
Volgende week dinsdag en woensdag zijn’Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ en zijn Boss ‘Queen Exotica Maxima’ te gast bij hun Overgroot Tante Queen ‘Monster Elizabeth’ en zie hier hun Elitaire peperdure programma voor die dagen.

Bolle King Willem’ &’Queen Exotica Maxima’ in ‘Taxfree-Wonderland’.
Bij de gedachte aan het Staatsbanket dat Koningin-Tante-Monster-Elizabeth (kosten Brits Koningshuis voor het Volk 500 miljoen euro per jaar) dinsdagavond in Buckingham Palace aanbiedt aan ‘Taxfree-King Willem & Queen Maxima’,die als bediende de ‘VVD-Aasgier Racist Blok’(Video) hebben meegenomen gaan de harten van juwelenliefhebbers en de bejaarde ‘Oranje-Boven-NSB-lezers’ van het Vod De Telegraaf steeds sneller kloppen en lopen ze allemaal kans op een hartaanval. De hoop van de Telegraaf is namelijk dat ‘Taxfree-Shell-Queen Exotica Máxima’ (kosten Nederlands Koningshuis 300 miljoen euro per jaar voor het Volk) de ‘Stuart-diamant’ van tenmiste 40 miljoen euro op haar verrote pan zal dragen in het gelijknamige diadeem van de ’Bloed-VOC-huisdiamanten’.

Peperdure ketting voor Kate Middleton en 1 miljoen kinderen lijden honger in Engeland
Waar de Telegraaf het niet over heeft is dat de kosten van dat bizarre middeleeuwse etentje in de miljoenen loopt en er 1 op de 5 mensen(Video)in Engeland geen geld heeft voor een normale maaltijd per dag en het zelfde geldt voor 500 duizend kinderen in Nederland.

Steve Brown legt hierna( zie Video) uit de Britse en Nederlandse Shell-VOC-Incest- Koninklijke families  de grootste en meest succesvolste meedogenloze en moorddadige oudste misdaadgroepen van de Wereld zijn. En daar kunnen de collega ‘Royal-Massamoordenaar King Salman’ en zijn zoontje psychopaat Crown Prince Salman(Video) nog wat van leren.

De Russische en Franse revoluties heeft na eeuwen van hongerdood hun ‘Taxfree-Koninklijk-Maffia-Parasieten–families’ een kopje kleiner gemaakt en dat scheelt het Volk tot vandaag de dag miljarden.Een gemiste kans voor het Nederlandse Volk.

De kostbare diamant is voor het laatst gezien bij het staatsbezoek dat koningin Juliana samen met haar ‘Royal-Pooier& Nazi Prins Bernhard’  in 1972 bracht aan de Britse vorstin. Een deel van het diadeem verscheen in mei bij het peperdure Nederlandse ‘Oranje Boven-Tokkie- staatsbezoek’ aan het ‘Elite-Gangster-Wit-Was-Royal-Staatje-Luxemburg’ voor het eerst in bijna een kwart eeuw weer in het openbaar. Vandaar dat komende week in Groot-Brittannië de hamvraag van de bejaarde ‘NBS-Tokkie-Telegraaf’ is:’draagt ze ’m of draagt ze ’m niet?’” Wat kan ons dat schelen zorg dat al die mensen en kinderen die al eeuwen niet te eten hebben in Nederland en Engeland eindelijk eens wel te eten hebben!!!!!!

Zeegroen,Perenduur en schaamteloos.
Van 1690 tot circa 1850 was de Stuart een van de grootste diamanten ter wereld.Eén van de weinige Diamanten Koh-i-Noor (meer dan 100 karaat)die groter is zit op de bejaarde pan van Tante ‘Queen-Moster-Elizabeth’ en is gestolen van India .Dat de diamant zeegroen is maakt hem extra bijzonder, omdat die kleur – zeker in dit formaat – uitermate zeldzaam is”, aldus juwelenhistoricus Erik Schoonhoven tegen BUZZR. De Stuart-diamant is een van de meest waardevolle en zeldzaamste objecten in de Koninklijke voor het merendeel geroofde verzamelingen tijdens de ‘VOC-periode’. En nog steeds eigendom van dezelfde ‘Taxfree-Shell- Parasieten -Maffia- familie’, omdat Prins ‘Monster Willem V’ in 1784 bepaalde dat de Stuart en andere ‘Bloed-diamanten’ voor eeuwig toebehoren aan het ‘Rovers-hoofd’ van zijn ‘Incest-&Parasieten-Oranjehuis(Video).

Parlementslid noemt Prins William en Prinses Kate belachelijke uitvreters &’ Royal-Parasieten’(Video) en daar zijn wij het mee eens.

Bij de ondemocratische en feodale  inhuldiging van koningin Wilhelmina in 1898 kwam de edelsteen van bijna 40 karaats terecht in het speciaal voor die gelegenheid gemaakte ‘diadeem’, waarin nog veel meer ’Bloed-huisdiamanten veelal bloedig geroofd tijdens de ‘Royal-VOC-Slaven-periode’ een al of niet demontabele plek vonden. Wilhelmina’s dochter, simpele Koningin Juliana, had er geen moeite mee om het enorme diadeem in volle glorie uit de kluis te laten halen, en te tonen, zoals bij haar tweede staatsbezoek aan haar ‘Royal-Incest -Familie'( allemaal  neven, nichten en ooms en tantes) van het Verenigd-(feodale)- Koninkrijk, waar het Volk al eeuwen honger lijdt .

De’ Oranje-Boven Tokkies’ dromen terwijl ze in naam der Koning door  hun ‘Hofnar-Rutte’ worden kaal geplukt (Video).
Daarna echter bleef het kostbaarheid achter slot en grendel tot afgelopen mei, toen de ‘Melomaan-Queen Exotica Máxima’ er in de Luxemburg mee verscheen bij het middeleeuwse pompeuze en peperdure staatsbanket. Dat zorgde in de wereld van juwelenliefhebbers en -kenners voor een lichte schokgolf, aldus de hysterische Telegraaf. De bejaarde ‘Oranje- Boven Tokkie’s’ durven nu weer te dromen van de dag dat ook de ’steen der stenen’ te zien zal zijn wederom volgens het ‘Oranje-Boven-NSB-Vod De Telegraaf die deze keer zowaar een keer niet waarschuwde voor de Russen.

Stem van de Straat Amsterdam-Noir. ‘Incest-Koningshuis’(Video), ‘Pleur op Rutte’ en Corrupte Goede Doelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.