Kabinet Rutte3

Het Volk wordt Wakker:’Taxfree-Shell-Rutte’ Rot op net als ‘Penthouse-Pechthold & Oorlog-hitser Zijlstra & Racist Blok ’!

(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wilders veegt de vloer aan met ‘D66- Freakje-Jetten’ en dient motie van wantrouwen(Video) in tegen liegende Rutte en zijn ‘Judas-Misdaadbende’.
Een meerderheid van de kiezers (53 procent) is eindelijk een beetje Wakker geworden en kan zich volgens de laatste peiling van Maurice de Hond vinden in de motie van wantrouwen van Wilders tegen premier de ‘Omgekeerde-VVD Robin Hood-Rutte’(Video)& zijn nieuwe D66 ‘DDR66 Freakje-Rob Jetten’. Een deel van de oppositie zegde het vertrouwen in de premier ‘VVD Godfather-Rutte’ begin deze week op vanwege zijn ‘Lieg en Bedrieg-optreden’ rond de het cadeau aan de ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem'(Video) en de Ultra-Rijken middels de  dividendbelasting. Opvallend was dat ‘Yes we can boy -Klaver’ van GroenLinksRechts(Video) weer niet de motie van wantrouwen van Wilders tegen Rutte steunde. Een op de vijf (20 procent) ondervraagde panelleden die op VVD-misdaadgroep stemmen vindt zelfs dat ‘Taxfree-Shell-Rutte’ moet oprotten net als’ Penthouse-Loverboy-Pechthold(Video) en de aarsleugenaars ‘anti -Rusland-VVD-Oorlogs Hitser-Zijlstra(Video)’&’de Syrische ‘Baardmannen&White Helmets- financierder -VVD-Aasgier & Racist Blok'(Video). Van de CDA-kiezers uit de steekproef is 43 procent het eens met de motie die, als hij was aangenomen, een einde had gemaakt aan Rutte’s onmenselijke premierschap. In de Tweede Kamer stemden slechts 49 Kamerleden voor de motie, waaronder die van Rutte’s voormalige Judas-coalitiegenoot ‘gabber in crime’  de ‘PvdA-Hoertjes’. Dat ligt gevoelig, want de ‘Judas-coalitie’ van de VVD-misdaadgroep, de ‘Nep en Fop Christen-CDA’, D66 DDR66 en ‘Incest-Bijbelbelt-ChristenUnie’ zou steun van de corrupte ‘Ping Pong-PvdA-a-sociaaldemocraten’(Video) goed kunnen gebruiken als ze haar meerderheid in extreem corrupte Eerste Kamer kwijtraakt.

Rutte te kakken gezet met afschaffen Dividendbelasting door Unilever(Video).

Provinciale Statenverkiezingen: Duivelse Buma geloof meer in het afschaffen van de Dividend belasting dan in de Bijbel(Video).
Op 20 maart worden Provinciale Statenverkiezingen gehouden. Statenleden kiezen vervolgens de corrupte ‘Zakkenvullers- Eerste Kamerleden'(Video). In de peilingen leiden de ‘Judas-coalitiepartijen’ flinke verliezen, zodat zij hun nipte meerderheid (1 zetel) in de senaat kwijt raakten tot schrik van de ‘Royal-Ultra-Rijken’, de ‘Bankier-Gangsters’ en de Ratten in pak(Video) en de Duivel.

’Meer zetels Forum voor  Democratie’
De Hond vraagt zijn panelleden standaard ook op welke partij ze bij Tweede Kamerverkiezingen zouden stemmen. Forum voor  Democratie (FvD) zou volgens de zondag verschenen peiling op veertien zetels mogen rekenen, tegen twee nu. Ook PvdA-Hoertjes , GroenLinks Rechts, Partij voor de Dieren, Stem van de Straat partij  en DENK.soms-wel-.na(Video) zouden meerdere zetels winnen als er nu verkiezingen waren.

8 antwoorden »

  1. LS…

    Rutte loopt aan de leiband van Zio Nazi Tante Bilderberg Bohemian Groove Bea. Moet onder andere het zakgeld van de Piggi Prinsessen (oogjes) veilig stellen, Meer dan een miljoen Euri per jaar…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.