corruptie

ING veegt zijn gat af met de laffe en corrupte Ministers Kees de Jager&Dijsselbloem& Hoekstra

(van onze ‘Pedo-VVD en CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Top-Bankier-Gangsters Wijers & Balkenende’ van de ‘ING-misdaadgroep’ schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’(Video.)
De ‘Witwascentrale-ING-misdaadgroep’ was gewaarschuwd dat een forse salarisverhoging voor de ‘ Bankier-Gangster-top’ zou leiden tot sociale onrust. Drie corrupte en laffe ‘Judas-Ministers van Financiën’ van Rutte voor de Utra-rijken gaven ING een waarschuwing, te weten de ex Bolle ‘CDA- Zakkenvuller-Jan Kees de Jager’, de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’(Video )en ‘CDA-Rat Hoekstra’.

Loopjongen Rutte’ ontvangt zijn ‘Elite-Maffia-Bazen’ van de ‘Taxfree-Multinationals & Misdaadbanken(Video).

Top ‘ING-Bankier-Gangster Hamers ‘koopt tijd met de Kop van Bendelid Timmermans(Video)
De ING-misdaadgroep  suggereerde dat geplande ‘Mega-salarisverhogingen’ waren afgestemd met hun Ministerie, maar dit bleek niet het geval, zo blijkt uit interne documenten van het ministerie van Financiën voor de Ultra-Rijken die de ‘Oranje boven-NSB- Telegraaf’(Video)  zowaar opvroeg via de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) en nog kreeg ook. Als de ing Steve Brown namens de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV” op grond van de WOB de 8 namen van de anonieme deskundigen van het  corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde  Orde Journalistiek opvraagt wordt dat door de ‘Doofpot- Rechter D. Bode’ geweigerd(Video).


ING- misdaadgroep’ Wast Straffeloos honderden miljoenen Wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video).
Uit de correspondentie blijkt een jarenlange wrijving tussen de laffe en corrupte Minsters en ‘ING-misdaadgroep’ over ‘Mega-topbeloningen’. Zo smeekte toenmalig minister ‘PvdA Gluiperd  Dijsselbloem’ in 2013 een lager salaris voor de nieuwe ‘Top-Bankier-Gangster Ralph Hamers’ van ‘ING-misdaadgroep’ , de Misdaad-bank die enkele jaren eerder was gered met tien miljard euro aan belastinggeld. Dit gebeurde pas na veel druk uit Den Haag. Een lager salaris dan de ‘Elite Bankier-Gangster Sipko  Schat’ van Witwascentrale de ‘Rabo-Misdaadbank’(Video) was echter onbespreekbaar.  De ‘ING-misdaadgroep’ laat weten ,,’op dit moment niets toe te voegen te hebben’‘ aan de verklaringen die de corrupte Raad van commissarissen eerder dit jaar gaf bij het intrekken van het ‘Mega-beloningsvoorstel’ en op de aandeelhoudersvergadering van de Misdaadbank. Over de gesprekken met Den Haag stelt een woordvoerder: „Ons ‘Doofpot-beleid’ is om niet te communiceren over de inhoud van onze contacten met onze laffe en corrupte autoriteiten zoals het ministerie en het Volk, want daar vegen wij  al jaren onze ‘Elite-Maffia-gat’ mee af,hahahahahahaa.”

10 antwoorden »

 1. Bolle De Jager? Is toch zoveel afgevallen na ’n bariatrische ingreep! Vooral gedaan zodat zijn Antilliaanse bruinwerker “er beter bij kon”.

  Like

 2. Links, Rechts: good cop, bad cop alle maal één pot nat

  Vluchtelingenstromingen klinken gevoelsmatig een stuk prettiger in de oren dan human trafficking.
  Maar zodra dit multi miljarden imperium in zijn voortbestaan wordt bedreigd komen miljoenen Salonsocialisten als useful idiots in het geweer. Hun gastvrijheid is net zo als dat van de Paus hart verwarmend zolang de eigen villa’s, grachtenpandjes en marmeren paleizen maar niet in aanmerking komen om betrokkenen te huisvesten.

  Doctors and cops among 277 arrested in human trafficking, online prostitution sting in Florida Lees meer: https://www.nbc4i.com/news/u-s-world/doctors-and-cops-among-277-arrested-in-human-trafficking-online-prostitution-sting-in-florida/1096287648

  “A Department of Homeland Security (DHS) insider claims that the Central Intelligence Agency (CIA) and the Israeli Secret Intelligence Service (ISIS/MOSSAD) are secretly behind the cover up of the Washington D.C pedophile rings. Using their knowledge of politicians involved to blackmail and further their political agendas”Lees meer: https://prepareforchange.net/2017/02/20/cia-and-mossad-behind-washington-dc-pedophile-ring-department-of-homeland-security-insider/?fbclid=IwAR22ubl4w0Ewa-FhHBpjqp9XFGBfi8aWNIXKcYAk68yJa0F5cswbhnRqtDI

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.