pvda

‘Elite-Pedo-Clinton’:Leiderschap-(arbeiders verrader)-‘NSB-er Kok’ voorbeeld voor nu.

( van onze PvdA-‘NSB-Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nabestaanden zonder ‘Witte-Anjer‘ Srebrenica bij uitspraak hof. PvdA Premier Wim Kok schuldig!(Video).
Na het overlijden van de ‘Terminale-Heroïne-Junkie-Neuker-Kok’ wordt hij net als de ‘PvdA-Fraude-King Ping-Van der Laan’(Video) overladen met complimenten door de MSM van het corporate crime en de ‘Staats-NPO&NOS& bral-omroepen’(Video) van de laffe en corrupte typjes als ‘Subsidie-Miljonair-Ratje-Pauw'(Video).De extreem corrupte Amerikaanse oud-president ‘Elite-Pedo-Bill Clinton’ heeft zijn Dutch slaafje ‘Junkie-Focker-Wimpie Kokje’ in een tweet geprezen om diens leiderschap ‘NSB-verraad’ aan de arbeiders voor het Groot Kapitaal .’Pedo-Witwas-Elite Gangster-Clinton’ liet weten dat Kok het (Duivelse)-talent had om consensus tot stand te brengen en dat dit Nederland „hielp om zijn kansen te grijpen en zijn uitdagingen aan te gaan(kuch).

Nederlandse Staat aansprakelijk voor ‘Prins- Dodemans-Srebrenica- Polonaise’,deportatie en Massa Moord’.
Wat ‘Pedo-Bill’ werkelijk zegt is dat Kok altijd gedwee gedaan heeft wat de ‘US-Killer-Elite'(Video) van hem eiste en dat Kok een ras arbeiders verrader was met o.a. de Massamoord in Srebrenica op zijn naam( Video.  Na die massamoord danste Kok feestelijk een Polonaise met de domme en harteloze King Willem,die toen nog als ‘Prins-Bier-Opperbevelhebber’ door het corrupte parasieten leven ging.De ‘Elite-Pedo-Clinton’ stelde dat de wijze waarop Kok PvdA ‘NSB-Leiderschap’ uitoefende „een voorbeeld zou moeten zijn voor het effectief oplossen van problemen in de wereld van vandaag zoals ik als ‘Elite-Pedo’ en mijn vrouw ‘War Mongul- Hillary ‘ook doen met bijv. onze ‘Witwas-Clinton-(pedo)-Foundation’.” ‘Pedo Bil’ is zo lovend over Kok omdat o.a de PvdA ex staatssecretaris “Miss Cow”- Dijkstra de Clintons 5 miljoen euro (Video) ‘Dutch-gemeenschapsgeld’ cadeau heeft gedaan aan hem en beide ziekelijk pervers zijn en Massamoorden op hun naam hebben staan.

Kok de ‘NSB-Vader’ van de Ondergang van de ‘PvdA-Hoertjes'(Video). Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn Godfather Rutte.
De ondergang van de ‘PvdA-Hoertjes’ is begonnen met de arbeiders verrader Kok en voltooid met opvolgers ‘Schizofrene Asscher’ en  ‘Imam-Samsam’. Samsom gaat tegenwoordig vet betaald door het corrupte leven als een ‘Maffia-Waste-manager'(Video), die ‘Gladde Aal-verkooppraatjes’ verkoopt namens ‘Taxfree-Shell-Rutte’ om de mensen hun centen af te pakken onder het mom van ‘Pas op voor de Klimaatverandering’. Tijdens het schrikbewind van de PvdA-er ‘NSB-er- Kok’ voor de Laagste en Middeklasse is het streven naar meer gelijkheid en rechtvaardigheid door o.a. de ‘PvdA-Hoertjes’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’&’Judas-CDA,D66,CU partijtjes’ tot stilstand gekomen tot heden!

Grens naar 70 jaar, maar niemand haalt het of kan doorwerken behalve Beatrix en Wim Kok(Video).

Asscher:Ik werk altijd uitmuntend met ‘Labbenkakken King de Boer en “Cameron& Rutte“(Video).
Voor het eerst na de Tweede Wereld Oorlog ontstond er weer een kansloze Onderklasse door Kok, die door de toen der tijd nog echte Linkse menselijke VARA de “Ondrendabelen” genoemd werden.Tegenwoordig worden deze kansloze mensen uit de Laagste Klasse door de VVD-Coryfeeën Hans de Boer “aka de Labbenkakken King“& ‘Pr-NPO-VVD Vatje Jort Kelder'(Video) uitgescholden en beledigd tot op het bot voor “Labbbenkakken”. En dat voorgaande is geen reden voor Asscher & Samsom om de samenwerking met deze Ras ‘VVD Boef Hans de Boer’ te verbreken toen hij Vice Premier loopjongen was van het regiem ‘ Taxfree-Shell- Rutte2′(Video). Daarnaast was Kok net als de PvdA ex Wethouder Ron Oudkerk een zieke perverse liefhebber van te jonge ‘Terminale Heroïne-Junkies hoertjes’ en dat op zich zegt genoeg wat voor een perverse smeerlap hij is geweest net als dat’Pedo- Bill’een zieke perverse ‘pedo-smeerlap’ is.

5 antwoorden »

  • Éen van de vele wakkere reacties op dood Wim Kok

   De onvolprezen Gerrit Komrij schreef onderstaande gedicht naar aanleiding van de moord op ¨de grootste Nederlander aller tijden¨

   Hij heeft nog nooit gedanst, hij kent zijn doel. Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel zomaar
   een lach verschenen, maar die nacht, nadat de gek de nar had omgebracht,kroop hij zijn bed uit,
   glimmend van de pret, en maakte hij onbespied een pirouette.

   Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen en sliep als twintig ossen kunnen slapen. Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.

   Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld, daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.

   Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen, en ziet nog steeds het echte monster niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.