Amsterdam

B&W al jaren de grootste misdaadgroep van Amsterdam.‘Mocro Maffia’ geschokt!!

( van onze ‘Rat in pak-Klasse Justitie’ redactie i.s.m de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- De Corrupte ‘GVB–Rat in pak-Beerput’ van Asscher, Dijkstra ,Van der Laan en
Halsema(Video
)
Wij berichtten al jaren dat de Gemeente Amsterdam en zijn op volgende corrupte Burgemeesters en Wethouders de grootste en succesvolste Misdaadgroep van Amsterdam is. De schade die B&W straffeloos hebben aangericht en nog aanrichten aan de maatschappij, c.q. Amsterdam loopt in de miljarden en dat zien wij de zogenaamde ‘Mocro Maffia’ & ‘De Willem Holleeders’ hun niet nadoen.

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’(Video).

‘Elite-Pedo-Clinton’:Leiderschap-(arbeiders verrader)-‘NSB-er Kok’(Video)voorbeeld voor nu.
De ‘Corrupte Gemeentesecretaris ‘Super Rat in pak Arjan van Gils'(Video) die direct onder de Burgemeester zit spaarde kosten noch moeite om binnenskamers (Doofpot)te houden wat allemaal er voor misdaden gepleegd zijn en worden bij o.a. de corrupte afdeling (geen)-Openbare Orde en Veiligheid op het Amsterdamse Stadhuis van nu GroenLinksRechts ‘“Deep State”-Burgemeester-Doofpot- Halsema’ .Nu de stukken toch naar buiten komen in hoofdzaak bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, blijkt dat hij daarvoor alle duistere reden had. Op gebied van integriteit kregen de corrupte ambtelijke Nep en Fop-misdaadbestrijders een dikke 1 en daarmee veroorzaken zij meer schaden dan de ‘Mocro Maffia’,de Motorbendesclubs en ‘De Willem Holleeders'(Video) bij elkaar.

Opmerking van maatschappelijke importantie:
Binnenkort een 10 delige serie bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en een heel uur Stem van de Straat-SaltoTV met nog nooit gepubliceerde schokkende feiten: ‘Rat in pak-Fraude-Beerput-GVB’  is de grootste en succesvolste ‘Maffia-Family’ van Amsterdam en de enige Maffia-Family die al decennia gedoogd wordt door het corrupte B&W en de ‘VVD& CDA Klasse-Pedo-Justitie Justitie'(Video).

5 antwoorden »

 1. gedogen door corrupt B & W is geen sprake van. Ja voor ons wordt er een show gedraaid dat er scheiding der machten is (democratie). Maar die is er helemaal niet het is allemaal 1 corrupt duister geheel (GVB, justitie, B & W alleen al op gemeentelijk niveau) en dat is een machtsstaat met een mooi woord in Nederland heet dat “koninkrijk der Nederlanden”

  Like

 2. Door het Stof, dit zullen we Rutte&Co niet zien doen

  DEN HAAG – Marnix Rueb, de geestelijk vader van Haagse Harry, heeft een zware jeugd gehad. Dat blijkt uit de documentaire ‘Kap Nâh!! Het verhaal van Marnix Rueb’. Daarin vertellen familieleden en vrienden over het leven van Rueb. Hij zou in zijn jeugd ‘stelselmatig en jarenlang’ misbruikt zijn door zijn vader. Volgens zijn naasten hebben die ervaringen de striptekenaar sterk gevormd.

  Marnix verloor op jonge leeftijd zijn moeder, zijn vader was kinderrechter. Volgens de beste vriend van het gezin een goedlachse man, die van een borreltje en humor’ hield.

  Zwarte bladzijde
  Maar hij had ook een andere kant. Die komt aan bod in de op waarheid gebaseerde roman Annie Berber (1985) van Yvonne Keuls. Die gaat over een pedofiele kinderrechter, ‘Loulou’, die aan hem toevertrouwde zwerfjongens gebruikt. Na het verschijnen van het boek, gaat vader Rueb met vervroegd pensioen: https://www.omroepwest.nl/nieuws/3710261/Misbruik-door-vader-Rueb-Heel-heftige-geschiedenis-in-ons-gezin

  Zie documentaire Marnix Rueb Haagse Harry zoon Haagse kinderrechter:(boek Yvonne Keuls) https://www.omroepwest.nl/tv/programma/170000210/Westdoc/aflevering/170270186/Kap-Nah-Het-verhaal-van-Marnix-Rueb

  Like

 3. Eind jaren negentig nam ik nog in dezelfde collegebanken plaats als waarin Laurens Ivens plaats had genomen aan de Universiteit van Amsterdam. Wij troffen elkaar zo nu en dan , met name omdat wij hetzelfde keuzevak volgden. Hij heeft inmiddels een goede baan als wethouder in Amsterdam weten te verkrijgen. Ik ben al jaren afhankelijk van een bijstandsuitkering, een toestand waar ik wellicht nooit uit zal kunnen komen zolang het kabinet Rutte daar blijft zitten. Jaloers ben ik zeker, maar ook gefrustreerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.