Doden Herdenking

Opening van Expositie Our forgotten Heroes EP Staatsburg amper bezocht en amper aandacht van de ‘Staats-NPO’.

(ingezonden door Maluku4Maluku  en ondersteunt door onze redactie en de Stem van de Straat-SaltoTV(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Krijgen de opzettelijk vergeten Molukse Moeders en kinderen eindelijk waar zij Recht op hebben(Video).
De opening was gisteren om 14.00 uur gedaan door Marcel de Graaff PVV Europa zijn uitspraken lagen in de lijn van het persbericht van PVV Europa die verzonden was, die amper media aandacht had van de  MSM van het Corporate Crime en de Staats-NPO(video)& zijn ‘Grachtegordel-bral-programma’s’ van laffe en corrupte types als de ‘Subsidie Miljonair-Ratje Pauw'(Video).  Ratje-Pauw had het gisteren te druk om in vereniging met de op één haar na failliete bejaarde- ‘GOEDMENSEN -Vod De Volkskrant’ ‘sluikreclame& fake-news ‘te maken ‘#Metoo-Potloodventer Johnny de Mol Jr'(Video).:”Waar is de LUL van Johnny”.

De opening werd bijgewoond door rond de 35-40 personen, waaronder EP leden van CDA en SGP.

Tweede spreker was Reawaruw die het volgende verklaarde: Wij de naoorlogse generatie die richting het jaar 2020 gaat, 75 jaar na dato van de beëindiging de Tweede wereldoorlog. Hebben de verplichting als moderne democratische mogendheid de pijn en leed en verdriet uit de Molukse en Indische gemeenschap te halen. Want jullie als politiek op nationaal en internationaal niveau kunnen het niet maken dat de nazaten uit Nederlands-Indië blijven hangen in de pijn en verdriet. En vergis u niet dit aantal is tussen de 1.8 en 2 miljoen Nederlanders. Politiek strijd begint bij het opkomen van alle bevolkingsgroepen in Nederland.

De speeches van De Graaff en Reawaruw liggen in de lijn van de informatie van persbericht PVV Europa en voorwoord Reawaruw van het boek van Our Forgotten Heroes. Dit is te vinden op maluku4maluku  .Daarna was er een speech van generaal(b.d.) Leen Noordzij tevens landelijke voorzitter van Vereniging Oud Militairen Indië en Nieuw-Guinea gangers. Hij sprak over de KNIL Ambonezen en het feit dat zij daadwerkelijk vergeten oorlogshelden zijn. Aangezien hij opgroeide in Elst(Gelderland) met kinderen van Ambonezen, maar niet hun achtergrond kende. Hoe treffend was gisteren toen hij vertelde aan KNIL veteraan Mezak Bakarbessy dat hij op de lagere school zat met een KNIL kind die Melie Bakarbessy heet. Mezak vertelde hem dat het zijn oudste zoon was. Noordzij wist niet dat in zijn dorp oorlogshelden woonden.Laatste spreker was fotograaf Edwin Hunter, foto’s in de bijlage mogen gebruikt worden, met vermelding van fotograaf.

Opmerking van maatschappelijke importantie : Kameraad van de Straat Leo Reawaruw’ van Maluku4Maluku presents binnenkort SALAHUTU TV op SaltoTV(Video) with Veterans 4 Veterans.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.