koningshuis

Telegraaf blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger!

(door de ‘NSB-Telegraaf -Oranje  Boven-Tokkie- Wouter de Winter’ en bewerkt door onze waarheid-redactie)


AMSTERDAM-NOIR –Dé grote vraag van de Telegraaf: draagt Máxima de Stuart-diamant bij Tante- Monster Queen Elizabeth? Kinderen al eeuwen  niet te eten(Video)!
‘Melomanen & Ordinaire Queen Exotica Máxima’ droeg dinsdagavond tijdens het miljoen verslindende kostende staatsbanket in Londen bij Tante ‘Queen Monster Elizabeth’ een  Hoerig pronkstuk uit de Nederlandse koninklijke ‘Bloed-VOC-juwelencollectie’: de Kermisattractie tiara met de Stuart-diamant van tenminste 40 miljoen euro die een ordinaire, maar peperdure ‘Zuid-Amerikaanse Hoer’ niet zou misstaan. Hoeveel kinderen hadden daar van in Nederland maanden kunnen eten? Kan Queen Maxima wat schelen met die grote Diamant op haar parasieten ‘Zuid-Amerikaanse-Hoeren-Pan’! In andere tijden verzorgde de serie ‘Pedo Rapist-Jimmy Saville’ het ‘Royal- entertainment'(Video) tijdens dergelijke Parasieten-Staatsbanket. Daarvoor in de plaats verzorgde nu ‘Yab Yum Prinses Mabel het entertainment. Dolle ‘Royal-pret’ op kosten van het door de Royals kaal geplukte Volk. De Russische en Franse revoluties heeft na eeuwen van hongerdood hun ‘Taxfree-Koninklijk-Maffia-VOC-Parasieten–families’ een kopje kleiner gemaakt en dat scheelt het Volk tot vandaag de dag miljarden. Een gemiste kans voor het Nederlandse Volk.

Steve Brown legt hierna( zie Video) uit dat de Britse en Nederlandse Shell-VOC-Incest- Koninklijke families  de grootste en meest succesvolste meedogenloze en moorddadige oudste misdaadgroepen van de Wereld zijn. En daar kunnen de collega ‘Royal-Massamoordenaar King Salman’ en zijn zoontje ‘psychopaat Crown Prince Salman'(Video)nog wat van leren.

 

 

6 antwoorden »

  1. ERII heeft in Buckingham Palace 772 kamers tot haar beschikking. W-A+M mochten in de Belgische suite logeren. Daklozen v/d Grenfell Tower zijn niet welkom.Is wel de Queen van ieder1!

    Like

  2. LS…

    Kijk eens naar Deurwaarders UK waarin wordt benoemd dat per jaar duizenden kleine bedrijven moeten sluiten en tienduizenden per jaar uit hun huis worden gezet en er voor miljarden schulden zijn voor mensen die dat nooit kunnen betalen. De cirkel is rond en de parasieten van Nep Oranje en Nazi aanhang inclusief Dracula van UK spelen mooi weer…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.