Kabinet Rutte3

‘Taxfree-Shell-Ruttt’& Co” Crisis is voorbij: Economische daklozen rukt op. Russen en ‘Morco-Maffia’ geschokt.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- B&W al jaren de grootste misdaadgroep van Amsterdam.‘Mocro Maffia’ geschokt!!(Video).
Hulporganisaties merken nu pas op dat er onvoldoende laagdrempelige kortdurende opvang beschikbaar is in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’. Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) signaleren al jaren dat de Woningnood voor de Laagste en Midden klasse alleen maar toe neemt.

Zie bijv. in dit verband de uitzending van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV : “Albert cuyp Markt & De Pijp huilt waar het eens heeft gelachen”(Video)

Het Volk wordt Wakker:’Taxfree-Shell-Rutte’ Rot op net als ‘Penthouse-Pechthold & Oorlog-hitser Zijlstra & Racist Blok ’!(Video)
Zo is de wachttijd voor een sociale huurwoning in Amsterdam inmiddels van 17 jaar naar 19 jaar opgelopen in Amsterdam  met dank aan o.a. het ‘regime Rutte1,2,3 ‘.En de vorige ronduit criminele Colleges CDA,GroenLinks, PvdA D66,SP, VVD van BW Amsterdam(Video). Opgemerkt de SP (en de partij van de dieren en de Stem van de Straat partij) hebben gedaan wat zij konden in het laatste Colleges, maar hun handen waren gebonden door de Huisjesmelkers a La ‘Royal Prins Berhard Jr.’ en ‘VVD- Vastgoed -Haga Maffia’. De Russen, Chinezen en de ‘Mocro Maffia’ zijn geschokt(Video). De uiterst sluwe en intelligente ‘Capo di tutti cap Poetin’ en Keizer Xi Jinping overwegen deze groep Nederlandse daklozen in Rusland en China te gaan opvangen. De extreem domme Kruisengrijper,maar de gevaarlijkste Puppet van het hier genoemde drietal Dictators ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’ heeft laten weten niet éeen van deze Nederlandse ‘Daklozen-Terroristen’ toe te laten in zijn ‘America-(Daklozen niet)- First'(Video).

Naast de gebruikelijke wanhopige en radeloze bewoners van de veelal mensonterende ‘Opvang-Plofkippen- hokken’ aan de rand van de ‘mooie’-samenleving van ‘Taxfree-Shell Rutte’ & ‘Judas-obscure splinterpartijtjes CDA,CU,D66’, zoals drugsverslaafden en mensen met psychische problemen ook veelal veroorzaakt door de dagelijks maatschappelijke ellende die zij moet ondergaan, melden zich daar steeds meer zogenaamde ’economische’ daklozen die op den duur ook van ellende aan drugs dus en alcohol gaan. Dit zijn mensen uit de middenmoot van de samenleving die door een flinke tegenslag buiten hun schuld geen huis meer hebben, bijvoorbeeld door een faillissement of een echtscheiding in het ‘mooie’ land van Rutte&Co. Afgelopen jaar opende het Leger des Heils onder de noemer ’huis te leen’ zelfs een speciale vestiging voor deze economische daklozen in het oosten van het land en de wachttijd is inmiddels al 19 jaar.

Tekort aan betaalbare woningen voor Nederlanders, maar niet voor Vluchtenlingen met Status, Expats en Yuppies met rijke Papi uit de Provincie.
De Nederlandse ‘Plof-kippen-opvangcentra’ zitten ’barstensvol met menselijke ellende, volgens Jan Laurier – voorzitter van brancheorganisatie Federatie Opvang. Hij zegt: „Het aantal mensen dat beroep doet op de’Plof-kippen-opvang’, neemt toe. Doordat er een tekort is aan betaalbare woningen lopen de opvanglocaties over en is ronduit misdadig.”

Woningnood-discriminatie‘:NL-er wachttijd 17  19 jaar,Vluchtelingen 3 maanden.

Het aantal daklozen verdubbelde tussen 2009 en 2015 bijna. Eind 2016 telde Nederland 40.000 mensen zonder huis. Het is onduidelijk hoe groot het aandeel economische daklozen precies is omdat de organisaties hulpaanvragen niet op die manier tellen, maar ingewijde denken dat het ver over de 100 duizend schommelt. Want bij deze cijfers zitten ook niet de jong volwassen die wel werken, maar toch gedwongen bij hun ouders thuis moeten blijven wonen in de Grote Steden als zij geen rijke Papi hebben. Die zijn dik in de dertig als ze aan de beurt zijn voor een sociale huurwoning.

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

VVD Minister ‘Gangster Bruins’ trots dat er nog maar 249.000 mensen de ‘Maffia-Zorgpremie’ niet kunnen betalen(video).
Leger des Heils-voorzitter Cornel Vader merkt dat het aantal mensen zonder een dak boven hun hoofd groeit ondanks een aantrekkende economie, maar goed de winst daarvan gaat alleen maar naar de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en hun corrupte dienaren de Hoogste Klasse. Vader: „Zeventig procent van de mensen die zich meldt in de Randstad voor kortdurende opvang wordt afgewezen. Dat zijn vaak economische daklozen en een handjevol arbeidsmigranten uit Oost-Europa die  ten onrechte een uitkering trekken bij de UVW( want hebben allemaal een riant dak boven hun hoofd in Oost-Europa) van de toenmalige ‘Fraude-Direteur-Bruno Bruins’ en tegenwoordig Minister VVD–Boef is” Deze mensen worden afgewezen omdat ze zelfredzaam zouden zijn en dus op straat moeten slapen vertelt Vader. Er is geen sprake van meervoudige problematiek. Daarom komen ze niet in aanmerking voor het’ Plof-kippen-Junkie-opvangcentrum’. Vader: „In de provinciesteden is het aannamebeleid iets ruimer. Daar hoef je niet heel veel te mankeren om in de opvang terecht te komen en is de wachtlijst slecht 5 jaar.”

Telegraaf blij: Máxima draagt ‘Hoerig-pronkstuk-Stuart-Diamant’ en kinderen hebben nog steeds honger!(Video)
De hulporganisaties zijn het erover eens de economische daklozen niet thuishoort in deze onmenselijke ‘Junkie-vorm’ van ‘Plof-kippen-opvang’. Kan Rutte&Co wat schelen! Pikant: Rutte in zijn Outlet de Staats-NPO waarschuwt in dit verband vooral op te passen voor de Russen,Wilders en de Mocro Maffia(Video). En dagelijks te kijken staren naar “Waar is de Lul” van “#Metoo-Potlootventer Johnny de Mol Jr.(Video) en zijn billenmaatje-Junkie Gordon’ en de Melomanen Stuart-Diamant van 40 miljoen euro (Video) van zijn ‘Queen Exotica- Maxima ‘en dan is alles weer Oké met of zonder dak boven je hoofd.

6 antwoorden »

 1. Wie is gek ? Volk van holand de verdiensten van de VOC is van geen enkele koning !
  Trouwens willem & mary van england was stadhouder geen koning van holland de despoten van jullie sprookje is een dief en wat krijgen dieven hun verdiende loon !

  De Vereenigde Oostindische Compagnie of in hedendaagse spelling Verenigde Oost-Indische Compagnie, afgekort tot VOC (1602-1800), was een particuliere Nederlandse handelsonderneming met een monopolie op de overzeese handel tussen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en het gebied ten oosten van Kaap de Goede Hoop en ten westen van de Straat Magellaan.

  Like

  • Het echte verhaal over alle kapingen tijdens de jaren zeventig. van een oud BBEer. Wat waren de orders waar zaten de top BBEers en waar de novice. Van wie kwam de order en wat was die. Neem als je wilt contact op en je hoort het echte verhaal . Niet het verhaal wat dit jaar bij toevallig de meelopers is ingefluisterd

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.