Elitaire Misdaad

Handelsmissie ‘PLO-D66-Minsier Kaag-Anis al-Qaq’ naar ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’ afgezegd.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Shell-Bitch-Rutte’ en ‘D66-Fatah Kaag’ gaan nog meer wapens kopen van Trump(Video). 
Ook een handelsmissie van D66 ‘DDR66-Minister-PLO-Kaag-Anis al-Qaq’ (Buitenlandse Corrupte Handel) naar de ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’ gaat voorlopig nog niet niet door. Dat heeft premier  ‘Taxfree-Shell-Rutte’ gebrald tijdens een duister ‘Feest-bezoek’ aan de laffe Premier Justin Trudeau van Canada, die het in zijn broekje doet voor ‘Mad Dog-Child-Killer-Trump’ net als de laffe Premier Rutte.

D66′ DDR66- Fatah- PLO-Kaag-Anis al-Qaq’ en Parool ‘Moordenaar’-Vugts mochten ‘Haring happen’ bij Jinek(Video).

Hoekstra gaat toch niet naar ‘Moordenaar-Crown Prince Salman’. Nederlandse Multinationals gaan wel(Video).
Eerder ging er al een streepje door een bezoek van ‘CDA Minister-Rat in pak-Hoekstra’(Financiën voor de Ultra-Rijken&Taxfree-Shell-Multinationals)aan het  ‘Moorddadige-Godsdienstwaanzinnige- Wahabisme-Olie-land(Video) Aanleiding om ook deze corrupte ‘Bloed-handelsmissie’ af te zeggen is de ‘Martel-Moord’ op Khashoggi  in opdracht van de’ Killler- Prince Salman’ na diens bezoek aan het Saoedische consulaat in het Turkse Istanbul op 3 oktober. De corrupte handelsmissie van ‘PLO-Kaag-Anis al-Qaq’(Video) stond daarna al op losse schroeven. Dat de ‘Massamoordenaar -Salman’ al vier jaar lang met hulp van de ‘US&EU-Killer-Elite’(Video) Yemen plat bombardeert was en is geen reden om de ‘Massamoordenaar-Crown Prince Salman’ van Saoedi Arabië te boycotten.Boycotten doen Rutte&Co in opdracht van de ‘US-Killer-Elite’ alleen maar Rusland(Video).

‘PLO-DDR66-Kaag’ geeft 100 miljoen euro voor Rihanna. Rutte weer gelogen!(Video)

Peilingen: D66-rampministers Sigrid “Arafat” Kaag en ‘Bilderberg-Jonkvrouw-Kajsa-“Stasi”-Ollongren’ gaan hard onderuit!(Video).
Het ‘Taxfree-Shell-regime Rutte&Co’ is nu ff voor de Show kritisch op de Massamoordenaar en niets ontziende Dictator Salman. De ‘Aasgier& Racist-VVD Minister  Blok’(Video)noemde de geplande ‘Martel-Moord’ op Khashoggi  een het incident- ’moordje’, maar weigerde de schuldige aan te wijzen. Het ‘Taxfree-Shell-Regiem Rutte & Co’ vroeg de corrupte Brusselse partners om minder wapens te leveren en niet eens te stoppen met het leveren van wapens.De ‘VVD-Godfather Rutte’ wil dat ’de onderste steen boven komt, wat zoveel betekent dat  net als in Nederland alles in de Doofpot moet blijven zodat het weer overwaait en er weer duistere ‘Royal-zaken’ gedaan kan worden als van ouds met de Massamoordenaar Salman’.

8 antwoorden »

 1. Welk jeruzalem heeft mij creator over dat hij gaat doen ?

  En Ik zal Jeruzalem hopen maken, en een kuil van draken; en Ik zal de steden van Juda een woestenij maken, zonder inwoner.

  12 Wie is de wijze man, die dit misschien begrijpt? en wie is hij tot wie de mond des Heren gesproken heeft, om het te verkondigen, want wat het land vergaat en verbrand is als een woestijn, waar niemand doorheen gaat?

  stop rutte niet laat hem gewoon door gaan met mabel die ieder man homo wil zien worden samen met haar scoonmoeder

  waar was je sprookje weer op bezoek ?

  en alles wat men uit kraai we zullen zien hoe het uit loop voor ze !

  Like

 2. Saudi-Israeli “axis of evil” being taken down by international alliance

  The battle raging at the highest levels of world power is reaching a climax of sorts, with an ongoing operation to take down the governments of Israel and Saudi Arabia and end their control of the petrodollar system, multiple sources agree. The so-called murder of Nazi Muslim Brotherhood agent and Washington Post columnist Jamal Khashoggi at the Saudi Arabian consulate in Turkey was staged to provide cover for this ongoing operation, the sources add: Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/10/25/full-article-benjamin-fulford-10-22-18-saudi-israeli-axis-of-evil-being-taken-down-by-international-alliance/

  Like

 3. Je zult vroeg of laat tot de conclusie moeten komen dat dit kapitalistische model van Mark Rutte in de volle breedte een teringzooi zal blijken te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.