Elitaire Misdaad

‘WOB-rookgordijn’:Oost-Europa & Afrika transparanter dan NL & Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

(door onze niet gesubsidieerde Stem van Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video)- redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het gaat de afgelopen jaren bergafwaarts met de toch al karige transparantie van de  corrupte Nederlandse overheid van Rutte&Co en hun gesubsidieerde ‘Witwas-Stichtingen’ zoals bijv. het Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek en de MH17-Doofpot-Stichting. Daarvoor waarschuwt de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV al tijden en nu zelfs deskundigen. Weldenkende en kritische maatschappelijk betrokken Burgers,Klokkenluiders en de Stem van de Straat namens de Laagste Klasse die via een speciale WOB-procedure documenten opvragen worden heel vaak doelbewust met List en Bedrog het ‘Doofpot-bos’ in gestuurd. In het geval van de Stem van de Straat wordt er zelf door de het corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek de peperdure altijd liegende Landsadvocaten Nina Bontjes en Jean Paul Heinrich in gezet en die vonden een gewillig oor bij de corrupte ‘Bestuurs-Doofpot-Rechter D. Bode’ te Amsterdam.

De ‘illegale’ audio opnames: ‘Doofpot-Rechter D. Bode‘ verkracht de Wet om de Deksel op de ‘Fraude-Stimuleringsfonds voor de Journalistiek-Beerput’ te houden(Video).

Steve Brown veegt de vloer aan met de Landsadvocaat die misdaden van Stimuleringsfonds voor de Journalistiek geheim wil houden(Video).
Er worden zelfs duistere  Noord Koreaanse cursussen georganiseerd waarin corrupte ambtenaren en het Besturen a la het corrupte ‘Ons ken ons Rat in pak  Stimuleringsfonds(Video) voor de Journalistiek‘  leren om transparantieverzoeken van burgers of journalisten af te houden, ziet WOB-expert Roger Vleugels. Dit om te voorkomen dat gevoelige documenten op straat belanden van corruptie en misdaden. Ook het ‘Mega-Witeas-Fraude-B&W’van Amsterdam is daar al decennia lang een duister Doofpot-Halsema-meester(Video) in .Wat openheid en ‘Rat in pak corruptie’  betreft scoort ons land inmiddels niet veel beter dan een ‘Banana-Fraude-ontwikkelingsland’ in Afrika en/of Oost Europa, aldus Vleugels. „Die verkeerde ‘Doofpot-houding’ ondermijnt het toch bijna verdwenen vertrouwen in de corrupte  overheid en Stichtingen(o.a. de ‘MH17-Doofpt-stichting’ van de ‘VVD Boef-Piet Ploeg'(video)) van het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’ met zijn ‘Obscure-splinter-Judas-partijtjes CDA,CU en D66 ”,waarschuwt hoogleraar Wim Voermans.

 

3 antwoorden »

 1. Eens kijken of Steve met zijn Dr. Goebbels-redactie hier chocolade van kan maken:

  Eerst leest men dit:

  https://www.nu.nl/binnenland/5534984/militairen-noodgedwongen-in-hotel-slechte-conditie-barakken.html

  dan dit:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2727658/minister-bruins-richt-crisisstaf-in-voor-ziekenhuizen

  en vervolgens dit:

  https://www.nu.nl/binnenland/5535038/statushouders-krijgen-in-meeste-gemeenten-nog-voorrang-bij-sociale-huur.html

  Dus in Tax-free-Banana-Shell Nederland gaan eerst de zieken dood doordat ziekenhuismanagers alles hebben leeggegraaid uit de zorgpotten en hebben de soldaten geen kazernes, geen kogels, geen eten en geen gevechtstenue (tenzij ze die zelf kopen bij de Action).

  Defensie zit nu overigens met een onverkoopbare voorraad van 60.000 paar Yab-Yum laarzen (in camouflagekleuren)

  Maar de statushouder is KASSA hier ! Gratis woning, gratis geld, gratis zorg, gratis ALLES.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.