Elitaire Misdaad

Derde Wereld toestanden sluiting Slotervaart-Ziekenhuis.VVD Minister Bruno wist van niks .

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR Het Duivels-Symbool van de failliete ‘Vrije Marktwerking -gezondheidszorg’: Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’(Video).
Dé Privatisering,het stokpaardje van de corrupte en laffe Gevestigde Orde partijen VVD,CDA,GroenLinks,D66 en de PvdA van de gezondheidszorg leidt tot misdadige Derde Wereld  mensonterendere toestanden met graaiende Bobo’s en voor het eerst ooit in de Nederlandse Geschiedenis het failliet gaan van ziekenhuizen en Afrikaanse& Oost-Europese toestanden(Video).

De ‘Zorg Maffia’: Vrolijk straffeloos roven, afpersen en verkrachten in het land van ‘Lombroso VVD-er Fred Teeven’ en ‘Miljonair Pvda-er Marleen Barth.
Het MC Slotervaart is failliet verklaard en binnen één dag moesten alle patiënten voor 3 uur worden overgeplaatst en/of zelfs naar huis (lopen). Het leverde gisteren mensonterende en schokkende Derde Wereld beelden op van vertwijfeld soms zelfs huilende rond lopende dokters,verplegers en ander personeel. De  schokkende ‘Afrikaanse& Midden-Oosten- beelden'(Video) van wanhopige mensen die hun doodzieke familieleden voor drie uur ’s middags het ziekenhuis uit moesten halen alsof er een bom-aanval ophanden was en/of dat er Ambola was uitgebroken in het Slotervaart ziekenhuis. Ook de GroenLinks Rechts “Deep State”- Burgemeester Halsema liep doelloos in de rondte lege praatjes te verkopen alsof zij van de “Goede Doelen Maffia” of the White Helmets in Afrika en/of Syrië en/of Yemen is, waar net het zoveelste bombardement op de bevolking heeft plaats gevonden .VVD- Minister-Boef Bruis'(Video): “Wij zijn geen bank voor Ziekenhuizen, maar een ‘Witwas-Bank’ voor o.a. de ‘Islam’-Baardman-Terroristen ‘(30 miljoen) en Rihanna( 100 miljoen) (Video) en de White Helmets(15 miljoen), enz. enz.“.

VVD-Ripper Schippers’ slaat weer toe: ‘Afpers-Zorgpremie’ 10 % omhoog(Video).

Maffia-Zorgverzekeraars’ en hun ‘Graai- BOBO’s’ beleggen in dure geneesmiddelen(Video).

Rusland en China hebben Nood-Hulp aangeboden. ‘Mocro Maffia’ geschokt(Video)! Top-Graai-Bestuurster Erbudak’ van Slotervaart ziekenhuis  moet gejatte 1,7 miljoen terug betalen(Video). Geen dag in de cel.
Het  duistere ‘Rat in pak-Fraude-faillissement’ van het MC Slotervaart en de IJsselmeerziekenhuizen zag  de VVD Minister-‘Boef Bruno Bruins’ van (geen)-Medische Zorg begin deze week nog niet aankomen (kuch). Wel vindt hij dat hij de afgelopen weken terecht op de achtergrond is gebleven, want wat kan een VVD-er het personeel en patiënten van een Nederlands ziekehuis schelen? Die is te druk met het subsidiëren van ‘Islam’-Baardman-Terroristen in Syrië(Video) en god mag weten waar nog meer,’Taxfree-Shell-multinationals’, de Ultra-Rijken en ‘Riool-Show Bizz –Hoeren’ als Rihanna (Video) en de “Metoo- Potloodventer-Johnny de Mol Jr.’ en de  ‘Showbizz-Nep en Fop- White Helmets’, enz.enz..

Ambulancedienst nog druk bezig  alsof zij in een Oorlog ‘s gebied werkzaam zijn
De ambulancedienst van het Slotervaartziekenhuis is druk bezig om wat patiënten naar andere ziekenhuizen te vervoeren.Het is onduidelijk of het gaat lukken om iedereen voor 15.00 uur te verplaatsen. “We werken keihard om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen, wij zijn niet de vet betaalde Oplichters de White-Helmets die voor de Show rond rijden in hun ambulances en daar alleen al van Rutte 15 miljoen euro voor vangen,” aldus woordvoerder Marcel Paapst van het Slotervaartziekenhuis.

Telefoons Slotervaart roodgloeiend.
De telefoons in het onderbetaalde callcenter van het failliete Slotervaartziekenhuis staan roodgloeiend. Al tegen het lunchuur was er ruim 1300 keer gebeld, nu al drie keer zoveel als op een normale dag.
Op het onderbetaalde callcenter werken vandaag non-stop zeven telefonistes. Onder hen zijn ook verpleegkundigen van de spoedeisende hulp die dinsdag al gesloten werd. “Wat moeten we anders in dit Banana-Fraude Land van Rutte en zijn ‘Judas-splinterpartijtjes CDA,CU en D66’ ?”
Ze moeten de bezorgde patiënten vaak een antwoord schuldig blijven. “De meest gestelde vraag is: waar gaat mijn dokter naar toe, maar dat weten de dokters zelf ook niet,” zegt telefoniste Marga van Balken.
Andere vragen zijn: gaat mijn heup-, knie-, darmoperatie wel door? Waar moet ik straks naar toe, komen de Russen of de Chinezen ons uit de brand helpen? En hoe lang moet ik dan nog wachten op mijn behandeling? Maar wij weten dat ook niet, vraag het aan verantwoordelijke Rutte& Bruno .”
Tot aan het lunchuur was er al ruim 1300 keer gebeld. Normaal zijn dat er zo’n 400 op één dag en staan er zo’n drie tot vier mensen in de wacht. Vandaag zijn er constant 30, oplopend tot 62, wachtenden.
Patiënten bellen snikkend op. “Wij houden het zelf ook niet droog,” vertelt verpleegkundig specialist Lies de Boorder van de bariatrie-afdeling.
Er was zelfs een patiënt die zei: ik weet dat de afspraken tot en met maandag doorgaan maar ik ben niet ernstig ziek. Dus wil je alsjeblieft mijn schaarse plekje bij de internist geven aan iemand die het nodig heeft. Ik schoot helemaal vol.”
Ook werd vandaag een patiënt verteld dat zijn darmoperatie komende maandag niet doorgaat. Obesitaschirurg Maurits de Brauw: “Hij heeft een darmtumor en dat wordt gezien als niet acute zorg. Je gaat niet binnen een paar weken dood. Maar die patiënt moet natuurlijk wel snel geholpen worden. Maar in welk ziekenhuis, Nederland is een Derde Wereld land geworden onder Rutte1,2,3 !
Op de toetsenborden in het callcenter ligt een briefje met een standaardantwoord aan de patiënt over afspraken op vrijdag 26 oktober of maandag 29 oktober. “Controledagen gaan wel(niet) door. Als u een afspraak na maandag heeft staan, dan wordt u spoedig geïnformeerd als uw afspraak niet doorgaat. Zonder tegenbericht gaat uw afspraak wel door.”
Een andere verpleegkundige, die zojuist wéér het gesprek met een onzekere patiënt heeft moeten beëindigen, zegt: “Mensen kunnen het niet bevatten. Ik sprak net een mevrouw die zei: “we storten twintig miljoen naar Indonesië, 30 Miljoen naar Terroristen in Syrië, 15 miljoen naar de ‘Nep en Fop- White Helmets , 100 miljoen naar Rihanna en ga zo maar dooren deze mensen stuur je op straat? Soms bellen mensen alleen maar om te zeggen hoe erg ze het vinden dat het ziekenhuis sluit. Ze komen hier al zo lang.”(M(maffia)-

PVV wil parlementair onderzoek zorg. Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

De PVV in de Tweede Kamer wil een parlementair onderzoek naar de corrupte ‘Rat in pak- systemen’ in de (Maffia)-zorg. Dat zei PVV-Kamerlid Fleur Agema op Radio 1 naar aanleiding van het mensonterende faillissement van ziekenhuizen in Lelystad en Amsterdam afgelopen week.
Het gaat overal helemaal de mist in sinds  Rutte2,3,” constateert het Kamerlid. De politica vindt het ook belachelijk dat de geen zorg voor de gewone Nederlanders (Jan met de Pet). De corrupte Minister Bruno van de VVD-misdaadgroep wil nu voor de Show  een crisisstaf opzetten om de gevolgen van het  ‘Rat in pak Fraude-bankroet(Video) te begeleiden. Ze vindt dat hij zo’n team op touw had moeten zetten juist om de ziekenhuizen open te houden en daar heeft zij gelijk in. Nu laat die VVD Boef Bruno weer wat  ‘Ons ken ons vrienden’ wat poen verdienen en meer niet(Video).
Agema wilde eerder deze week al dat de voor het merendeel corrupte Kamer VVD,CDA,CU, D66, SGP zou terugkomen van herfstreces om over de Derde Wereld zorgcrisis te praten, maar kreeg daar onvoldoende steun voor. Alleen GroenLinks en de PvdA waren ervoor te porren. Of ze wel een meerderheid krijgt voor een (Doofpot)-onderzoek, vraagt ze zich dan ook sterk af.

Niemand weet waar hij aan toe is in de ‘Derde-Ziekehuis- Wereld ‘ van de  ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte'(Video) en zijn‘gabber in crime’ ‘VVD Boef-Bruno’.
Gisteren moesten alle patiënten voor 15.00 uur weg zijn en waarna toe dat zoeken zij zelf maar uit. De onduidelijkheid levert een hoop stress op.Maar gelukkig was daar de ‘CU-Incest-Bijbelbelt-Leider Segers‘ die alle patiënten verlichting bezorgde. Segers: “Maar u niet druk ik bid vandaag voor u dat u eerder naar de Hemel gaat“. Er is nog meer goed nieuws: De Chapter Amsterdam van de VVD-misdaadgroep wil ‘IAmsterdam'(zonder ziekenhuizen)  in regenboogkleuren. En de ‘Grachtengorden-Maffia- Niksnutten& subsidievreters’ – Mildred Roethof & ‘gabber in subsidie-crime’ Anne-Miek Semmeling willen dat SaltoTv( Stem van de Straat-Amsterdam-Noir) en AT5 op zwart gaat. En in de plaats van SaltoTV& AT5  komen die twee ‘NPO-Trollen’-Roethof&Semmeling’ met hun’C-(Censuur)-Omroep’. Over dat laatste feit komen wij binnenkort met een groot schokkend en onthullend artikel.

Noot: Sander Spijker, echtgenoot van gezondheidsminister Edith Schippers, was manager innovatie van het Slotervaartziekenhuis. Nou die heeft blijkbaar goed huisgehouden. Hetzelfde geldt voor Melaine Schultz van Haegen, die directeur inkoop van Achmea was. Dezelfde tent die betrokken is bij de sluiting van dat ziekenhuis.

13 antwoorden »

 1. Ergens las ik:

  ” Het Slotervaartziekenhuis en de IJsselmeerziekenhuizen zijn bankroet. Ze waren van zorgondernemer Loek Winter, wiens tentakels reiken tot in Zuidoost-Brabant ” .

  Die Loek Winter zou een vastgoed ondernemer zijn ??????????????????

  In wat voor een land leven wij ????

  Een business model-mix van kritieke medische operaties gemengd met vastgoed speculaties ??

  We leven dus echt in een corrupt banana-land en de banaan is inmiddels zo stinkend bruin geworden dat die vers uit de reet van Gordon lijkt te komen.

  Eerst Henry Keizer met zijn bejaarden-barbeque crematorium en nu Loek Winter met zieke patiënten en vette zorgpremies op zijn vastgoedbalans.

  Het volgende schandaal zal zijn dat er export subsidies door minister Wiebes worden verstrekt aan kinderporno en dat Oost-Europese prostituees in Amsterdam staan geregistreerd als expat.

  Like

  • LW is 85 km zuidelijker geboren in omgeving Heerlen. Dus vanuit NL’s appendix omhooggeschoten. Radioloog geweest en in de zorg gegaan. “Zorg is ziek”, is zijn credo.

   Like

 2. Er staat dat er 30 miljoen naar jihadi’s is gegaan, maar de teller staat op 70 miljoen.

  Via NGO’s, een geheime tak van de NAVO net als al qaida, zal het wel meer zijn.

  Carpe diem

  Like

 3. Er is 1 plant die groei in Zuid-Amerika
  die illegaal verbouwd word
  met die plant word 1 product gemaakt waar
  Nederlanders verzot op zijn
  Om die product te maken hebben de illegale
  boeren van Zuid Amerika wat Nederlandse ingrediënten
  nodig en elke keer netjes geleverd krijgen !
  de Colombianen maken die spul zo goed dat de Nederlanders
  dichterbij zijn komen wonen op curaçao
  nu is Venezuela 1 mooie doorvoer haven geworden
  met rebellen en vluchtelingen en al
  die wel die spul willen smokkelen om zo hun revolutie te kunnen
  financieren
  Nederlandse justitie is daar de baas nu is er 600 kilo coca
  puur weg
  raadsel van de jaar 2018 wie o wie zit achter die diefstal

  Like

 4. Steve je hebt het altijd over Rat in het pak ik heb onder een ander nam al eens naar je gemailt over de kapingen in de jaren 70 . Ik kan je het echte verhaal geven van mensen die erbij waren maar nu dit jaar niet gevraagd werden , voor de zitten tegen de staat ! Omdat die het ECHTE verhaal cq orders wilden vertellen en niet wat ze ingefluisterd werden. Grtz een oud BBEer

  Like

 5. LS…

  De basisdoelstellingen van een ziekenhuis moge bekend zijn ! Maar met brood-politici is het dweilen met de kraan open. Ze weten het wel maar met een teflon laag op de ziel is het ikke ikke en de rest kan stikke !

  Like

 6. De architect is onbekend, het wordt toegeschreven aan de Dienst der Publieke Werken van de Gemeente Amsterdam. Op 21 januari 1971 werd de eerste paal geslagen door koningin Juliana, en op 21 juni 1976 verrichtte zij de openingshandeling waarmee zij officieel het (op dat moment) modernste ziekenhuis van Europa in gebruik nam. Dat draaide toen feitelijk al een half jaar, want op 30 december 1975 verhuisden patiënten, medisch specialisten, verpleegkundigen en ander ziekenhuispersoneel uit vier verschillende gemeentelijke instellingen naar het nieuwe ziekenhuis in Amsterdam Nieuw-West.
  De gemeente gaf het ziekenhuis in 1975 een paar speciale opdrachten mee. Zo moest het ziekenhuis in het bijzonder aandacht besteden aan bejaarden, chronisch zieken en armlastigen.
  Op 1 juli 1997 werd het gemeentelijk ziekenhuis geprivatiseerd en ging verder als stichting. Sindsdien werd het ziekenhuis voortdurend bedreigd met sluiting of fusie door de hevige concurrentie van het in de buurt liggende Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het VU Medisch Centrum. Daarbij kwam de druk van de zorgverzekeraars die vonden dat het Slotervaartziekenhuis te hoge kosten maakte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.