Kabinet Rutte3

Er is geen touw meer vast te kopen aan de ‘Rat in pak-Corruptie’ van Rutte3: Ziekenhuizen dicht en honderden miljoenen voor Terroristen &Rihanna &Vluchtelingen.

( ingezonden door Todeldokie en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Derde Wereld toestanden sluiting Slotervaart-Ziekenhuis.VVD Minister Bruno wist van niks(Video) .
Eens kijken of Steve met zijn Dr. Goebbels-redactie hier chocolade van kan maken:Eerst leest men dit:

“Militairen noodgedwongen in hotel door slechte conditie barakken”

dan dit:

“Minister Bruins richt crisisstaf in voor ziekenhuizen”

en vervolgens dit:

“Statushouders krijgen In meeste Gemeenten nog voorrang bij sociale huur”

Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’(Video).

Taxfree-Shell-Ruttt’& Co” Crisis is voorbij: Economische daklozen rukt op(Video). Russen en ‘Morco-Maffia’ geschokt.

Boetes stelende Asielzoekers betaald uit fonds en voorrang op sociale huisvesting en bij Verkrachting niet het land uit(Video).

Dus in Tax-free-Banana-Shell Nederland gaan eerst de zieken dood doordat ziekenhuismanagers alles hebben leeggegraaid uit de zorgpotten en hebben de soldaten geen kazernes, geen kogels, geen eten en geen gevechtstenue (tenzij ze die zelf kopen bij de Action(Video)).Defensie zit nu overigens met een onverkoopbare voorraad van 60.000 paar Yab-Yum laarzen (in camouflagekleuren)Maar de statushouder is KASSA hier ! Gratis woning, gratis geld, gratis zorg, gratis ALLES.

Het Volk wordt Wakker:’Taxfree-Shell-Rutte’ Rot op net als ‘Penthouse-Pechthold & Oorlog-hitser Zijlstra & Racist Blok ’!(Video)

Noot:Noot: Sander Spijker, echtgenoot van gezondheidsminister Edith Schippers, was manager innovatie van het Slotervaartziekenhuis. Nou die heeft blijkbaar goed huisgehouden. Hetzelfde geldt voor Melaine Schultz van Haegen, die directeur inkoop van Achmea was. Dezelfde tent die betrokken is bij de sluiting van dat ziekenhuis.

5 antwoorden »

 1. Sander Spijker, echtgenoot van gezondheidsminister Edith Schippers, was manager innovatie van het Slotervaartziekenhuis. Nou die heeft blijkbaar goed huisgehouden. Hetzelfde geldt voor Melaine Schultz van Haegen, die directeur inkoop van Achmea was. Dezelfde tent die betrokken is bij de sluiting van dat ziekenhuis.

  Like

  • Manager innovatie in een ziekenhuis ? Dat is toch een taak en verantwoordelijkheid van medisch specialisten en de inspectie gezondheidszorg ?

   Het zal voor Sander Spijker wel financiële innovatie hebben betekend: meer geld naar consultant-graaiers, banken en “zorgondernemers”, minder geld naar patiënten, verplegers en andere labbekakken in de zorg.

   Like

 2. Het is inderdaad allemaal te gek om los te lopen.

  Ondertussen weet men in Brussel dat er in het ABP en andere Nederlandse pensioenfondsen meer dan 1500 miljard Euro aan geld zit te roesten voor de Nederlandse bejaarde ex-werknemers.

  In Brussel zit men al plannen uit te broeden om 4 miljoen Nederlandse bejaarden te verlossen van hun jarenlang opgebouwde pensioencentjes. Er komen bijvoorbeeld 2 ideeën hier voorbij.

  1. het verwerken van Nederlandse bejaarden tot kunstmest via de Henry Keizer route.

  2. boekhoudkundig wegstrepen tegen de Giga Italiaanse staatsschuld.van 2500 miljard Euro, en de Duitsers leggen dan 1000 miljard Euro bij, met de zegen van Draghi, Merkel en Rutte.

  3. de startpensioenleeftijd verhogen naar 90 jaar voor alle Nederlanders en andere labbekakken met een Nederlands paspoort.

  Volgens boze tongen zou ons Fransje Timmermans zijn FIAT aan idee nr. 2 hebben gegeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.