pvda

Rutte over Kok:’We missen hem als arbeidersverrader en we blijven hem dankbaar’.

 (van onze -‘NSB-Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Elite-Pedo-Clinton’:Leiderschap-(arbeiders verrader)-‘NSB-er Kok’ voorbeeld voor nu(Video).
De altijd liegende‘Taxfree-Shell-Rutte’ in een zeldzaam moment van eerlijkheid gisteren over ‘Viespeuk Kok’:’We missen hem als de beste arbeidersverrader en we blijven hem dankbaar voor zijn ‘NBS- diensten’ voor ons ‘(VVD)- Fascistische-Groot Kapitaal en gisteren konden wij nog een mooi resultaat zien van Kok en zijn ‘VVD-beleid’ de mensonterende Derde Wereld begrafenis  sluiting voor 3 uur s’middags van het Slotervaart ziekenhuis(Video) .” ‘PvdA-Hoertjes-leider Lodewijk Asscher(Video) noemt Kok een ‘(NSB)-reus’ op wiens schouders zijn opvolgers konden staan“. Met als resultaat nog maar 9 zetels in de Tweede Kamer,waaronder een heuse ‘PvdA-Koppelbaas van gehandicapten Moorlag’. 

 

Old News voor Volksnieuws:Heilig verklaarde Burgemeester Van der Laan ‘Zwarte Pieten’ sluw tot zijn dood(Video).
De afgelopen dagen werd de overleden Viespeuk(‘Heroïne-Junkie- Neuker’ net als Rob Oudkerk)en Grootse arbeidersverrader Kok al door de MSM en de ‘Staats-NPO’ de Hemel in geprezen, net als toen de grootse ‘PvdA-Islam-Fraude-King Ping -Burgemeester Van der Laan’ was overleden. En weer was het Amsterdamse Concertgebouw de plek van de herdenkingsdienst van de grootste arbeidersverrader van na de Tweede Wereld Oorlog  ‘Viespeuk-Wim Kok’ net als met Van der Laan .Onder andere premier ‘VVD Godfather Rutte’ bralde een ‘Judas-toespraak’ ter nagedachtenis aan de voormalig PvdA corrupte Minister-president van de ‘Nederlandse -Royal-Elite’. De ras ‘VVD-Boef Rutte’ overlaadde Kok met ‘VVD-complimenten’ en prees hem regelrecht de Hemel in. De zaal was amper gevuld met allemaal ‘gabbers in crime’ op leeftijd zijnde ‘Witte mannen& vrouwen Ratten in pakken'(Video) .Ook de grootse ‘PvdA-leugenaar& arbeidersverrader& Huil-komediant-Frans Timmermans ‘zat op één van de eerste rijen luidruchtig te grienen en te snikken alsof hij weer zijn beruchte ‘MH17–Toneelstukje’ bij de VN opvoerde. De zaal was half leeg en leek in die zin wel op een PvdA-Partij congres begrafenis. Wie trapt er nog in de ‘PvdA-hoertjes’ de ‘NSB-knechten’ van de VVD-misdaadgroep en het Groot Kapitaal van ‘Mad Dog Child-Killer-Trump(Video)’!

 Noot:Sander Spijker, echtgenoot van gezondheidsminister Edith Schippers, was manager innovatie van het Slotervaartziekenhuis. Nou die heeft blijkbaar goed huisgehouden. Hetzelfde geldt voor Melaine Schultz van Haegen, die directeur inkoop van Achmea was. Dezelfde tent die betrokken is bij de sluiting van dat ziekenhuis.

 

8 antwoorden »

 1. Kok had geen dubbele agenda …… …?

  Klaas de Vries, Minister van Binnenlandse Zaken tijdens de moord op Pim Fortuyn en verantwoordelijk voor de beveiliging van Pim Fortuyn destijds, mocht starten met de uitvaartdienst van Wim Kok….

  Like

 2. Over de doden niets dan goeds, maar dit gaat de geschiedenis in als de grootste huichelarij sinds Jezus Christus werd verraden door Judas…..

  eerst dit ..

  en niet lang daarna dit….

  (Wim Kok’s reactie zie: na 18:50 minuten)

  Like

 3. Er zijn inmiddels een aantal toch wel behoorlijk verontrustende onregelmatigheden ontdekt met betrekking tot de Mail Bomber die prominente Democraten lastig valde :

  Bomb Patsy, Synagogue Ran DHS Drills! Heneghan
  Saturday, October 27, 2018 15:06
  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2018/3644278.html

  “After todays show Tom Heneghan was told by one of his sources the deep state is now threatening to release chemical and biological weapons on the American people next if they are threatened with arrest! Tom Heneghan and Stew Webb go over all the latest craziness in the news lately including the bombs and the latest shooting at the Pittsburg synagogue. This guy was an Anti-Trumper who said Trump was controlled by the Jews. But here’s something interesting I found out. This synagogue had run DHS drills complete with police firing blanks. Always seems to be drills involved in these shootings.

  The third-floor classroom where the shooting took place normally had a class, but it had been canceled for Saturday, said Michael Eisenberg, immediate past president of Tree of life.

  Eisenberg said when he was president, he emphasized security and had U.S. Homeland Security come in to conduct a security drill because of “what was going on all over the country.”

  https://www.mcall.com/news/breaking/mc-nws-shooter-pittsburgh-20181027-story.html
  https://web.archive.org/web/20181027231043/https://www.mcall.com/news/breaking/mc-nws-shooter-pittsburgh-20181027-story.html

  Cesar Sayoc is a DEMOCRAT posing as a Trump guy! Who would make him do that?

  Oh look at all these charges and how they were DISMISSED! What do criminals do to avoid jail – they cooperate with the Feds! Now apparently Cesar is telling people he was ASKED to mail the packages and would be PAID to do so! Except these packages WERE NOT mailed because the stamps were never stamped! These packages were taken by courier! This entire thing smells like an FBI operation with cooperation from crooked Broward country gun grabbing sheriff Scott Israel who was helped to get elected by Roger Stone!

  Source

  Like

 4. Tot de dood commissaris bij ’n Chinese grootbank. Arbeiders komen na hun 45ste niet a/d bak; deze arbeiderszoon gaat nog ff 35 jaar j door. Lichtend voorbeeld van iemand die voor de jeugd geen plaats maakte maar lekker doortufte. Het grootkapitaal dienen op je 80ste.

  Like

  • Bij PateoTV las ik iets over Wim Kok, die door een Rockefeller-instituut zou zijn opgeleid en klaargestoomd om de Nederlandse vakbeweging en dito arbeidersklasse te gaan “vertegenwoordigen”.

   Interessant verhaal.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.